- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #10.801
Bencede yada kalk güzel bi kahvaltı hazırlaOyle yapayim bizimkiler kalkana kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede yada kalk güzel bi kahvaltı hazırlaOyle yapayim bizimkiler kalkana kadar
Bencede yada kalk güzel bi kahvaltı hazırla
Çok şükür iyiyim canım çay iciyom sen nasilsin napıyosunGünaydın canım. Nasılsın?
Ona da günaydınlar olsuuuuunBenim ufaklık da uyandı yatamam aartık zaten
Çok şükür iyiyim canım çay iciyom sen nasilsin napıyosun
Sanada afiyet olsun canım. Bıcırık ne yapıyorAfiyet olsun cnm ben de uyandım çay içicem.
Sanada afiyet olsun canım. Bıcırık ne yapıyor
Olmaz mı ya kolay mi annelikTeşekkür ederim. O da iyi canım. Çocuk büyütmek çok yorucu.
Çok şükür iyiyim canım çay iciyom sen nasilsin napıyosun
Afiyet olsun cnm ben de uyandım çay içicem.
Olmaz mı canim gel sen taze taze demleyeyimsevabına çay varsa bende alabilir miyim acabaa
nasıl canım istiyo biliyo musun koşarak gelesim geldi sanaOlmaz mı canim gel sen taze taze demleyeyim
Gel canım benim seninle bi daha içerim kek kurabiye de yapayım hemennasıl canım istiyo biliyo musun koşarak gelesim geldi sana
sevabına çay varsa bende alabilir miyim acabaa
durumlardan bizi haberdar etmeyi unutma heeeevet canm yaa çok şükür kii
bende pastamı böreğimi kapıp gelmez miyim şimdi bekleyin beni kızlarOlmaz mı canım? Buyur gel. Hüplüyorum şu an.
Gel canım benim seninle bi daha içerim kek kurabiye de yapayım hemen
bende pastamı böreğimi kapıp gelmez miyim şimdi bekleyin beni kızlar
Bende çok severim kurabiyeyikurabiye canavarı olduğumu söylemeden gçemicem nam nam nam
çok tatlısın canımcım teşekkür ederim
Gerçekten yapabilseydik keşkeBekliyoruz canım. -Piraye hadi yine iyiyiz canım.