• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

IMAG0984.webp
kahve isteyen var miiiiii:KK53:

Huu hu kimse yok mu? :KK3:
selaasmmm

ohh ben dr iciyorum su an :-)

kızzzz canımı çektirdin hani bana :KK70:
Gel ismarlayayim sana yaaa :KK50:

Nabersiniz kızlar . Canım çıktı varya .. Bi yandan bahar temizliği bi yandan eşime süpriz. Bugün tanışma yıldönünümüzde . :KK48:
Bi yanda psikolojimle mücadele etmeye çalıyorumm . poff yaa
ayy nice mutlu yıllara birlikte insallah. Ne guzrEl. Off ben daha bahar trmizligine baslamadim. Ama ben onceden halilari yikamaya gonderip gelecegi gun bi günde butun temizlik bitmis oluyor :KK53:
psikolojinde ne sorun var ki??

selaasmmm

ayy nice mutlu yıllara birlikte insallah. Ne guzrEl. Off ben daha bahar trmizligine baslamadim. Ama ben onceden halilari yikamaya gonderip gelecegi gun bi günde butun temizlik bitmis oluyor :KK53:
Şekersiz iciyorsun di miii bilgececim :KK20:

selaasmmm

Napıyorsun en en bilge üye :KK70:

ayy nice mutlu yıllara birlikte insallah. Ne guzrEl. Off ben daha bahar trmizligine baslamadim. Ama ben onceden halilari yikamaya gonderip gelecegi gun bi günde butun temizlik bitmis oluyor :KK53: psikolojinde ne sorun var ki??[/QUOTE .!.:
Aminnnn. Bende daha bugün başladım bakalım ne kadar sürer evde olunca durup durup iş çıkartıyom kendime. Anksiye problemim var kaygı bozukluğu 6 ay ilaç tadavisi gördüm o süre içinde iyiydim ama şu 3-4 gündür çıldırcak gibiyim . Sanki kalp krizi geçiirip ölcem . çok kötü oluyorum ya oturup ağlıyorum sonra biraz rahatlıyorum sonra yine başlıyor . Şimdi kalp krizi geçirip ölceksin eşin ailen sensiz kalıcak çok üzülecekler falan filann.... Kafayı yiiycem en sonunda . :KK61::KK61::KK61:

ahhh Mihrimah00 Mihrimah00 canim ayni ben. Allah sifa versin. Bi gece birden bende de oldu kosa kosa acile gittik. Cok korktuk. Ben dedim kesin olecegim. Esim nasil titriyordu bana bir sey olacak diye. Adam korkudan reng bezi atmisti. Ama benim panik atakmis. Dikkat et kendine. Komik seyler izle oku. Kafani dagitacak seyler yap

Back
X