- 11 Kasım 2014
- 643
- 703
- 103
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #10.441
Evet demokrasiden dem vurulur ama,soru sorana bile cevap veremezsin icinde islami u surlar söz konusuysa.Ama dikkat ediyorum Ateistler deistler filan pat pat cevap yaziyolar üstelik alkış alıyolar, sen ben gibilerde yorumları okuyup cevap veremeyince sinirleniyoruz.kimse kimseye burda vaaz verecek değil ya.. Sadece bn dinimin gerekliliğini bildiririm. Karşıdaki uyar uymaz beni ilgilndirmio. Saygı duyarım yani..
açıklama yapamıyoruz bu şekilde olunca
Biz atamızdan böyle gördüksiz gençler gibi fantazik donlarımız yok
Benim bi çiçekli maksim var ama en seksi kiyafetim o
bide işin komik yanı siyasi bi konu açılıo cevap yazıyosun haliyle cvp siyasi. Sonra da siyasi cvplar yasak denio.. Eee bn oraya ne yazcamm. Aynı şey din mevzusunda da varEvet demokrasiden dem vurulur ama,soru sorana bile cevap veremezsin icinde islami u surlar söz konusuysa.Ama dikkat ediyorum Ateistler deistler filan pat pat cevap yaziyolar üstelik alkış alıyolar, sen ben gibilerde yorumları okuyup cevap veremeyince sinirleniyoruz.
En alttakinden bahsediyorum evladım,onun üstündeki kirmizi şalvarıda dügünlerde giyiyom
Amin diyemem ama yine de teşekkür ederim canım. Yatsam iyi olacak. Hayırlı geceler diliyorum.
İyi geceler kızlar.. Misafirlerimi uyuttum anca fırsat buldum.. beyaz showa bakıyoruz, sizler nasılsınız?
Hoşbulduk.. Aynen yıllardır izlerim, çocuktum büyüdüm, ortaokul lise ünv hep beyaz vardı, evlendim hala izliyorum. Sanırım çocuğum da doğsun büyüsün, o da izler. Çok samimi buluyorum..Hosgeldinn,bnde beyaz showa bakiyorum çokk egleniyorumm :)
Dinle kalınmıyo coğu zaman,konu sahibine "yapma ayip" demek bile zor burda,insan icinden geldigi gibi yazamiyorki, acaba bunu yazarsam ban alirmiyim diye hangimiz dusunmuyoruz ? Küfür filan yazandan bahsetmiyorum, saygı çerçevesi icinde hangimiz %100 fikrimizi yazabiliyoruz ?bide işin komik yanı siyasi bi konu açılıo cevap yazıyosun haliyle cvp siyasi. Sonra da siyasi cvplar yasak denio.. Eee bn oraya ne yazcamm. Aynı şey din mevzusunda da var
been sen gibiler evet yazamıyoruz çunku iki kelime edince ban alıyoruz. Ama malum fikre sahipler çatır çatır yazıyo malesefDinle kalınmıyo coğu zaman,konu sahibine "yapma ayip" demek bile zor burda,insan icinden geldigi gibi yazamiyorki, acaba bunu yazarsam ban alirmiyim diye hangimiz dusunmuyoruz ? Küfür filan yazandan bahsetmiyorum, saygı çerçevesi icinde hangimiz %100 fikrimizi yazabiliyoruz ?
Saol yavriim,herifle dinliyoz simdi ohhh ooohhh yandanNenecugum buda benden sana gelsin
@Bilgece Güzel geçti canım.. Yoğun yorgun ama eğlenceli. sen naptın, günün nasıl geçti?
Canim cok takildim sana sende iyi espirilisin ben senden yaşça büyüğüm hakkini helal etSaol yavriim,herifle dinliyoz simdi ohhh ooohhh yandan
yaa sen black women sinn.. Niye değiştrdin nickini canmmCanim cok takildim sana sende iyi espirilisin ben senden yaşça büyüğüm hakkini helal et
Sukur canim Gunum normal gecti pek bi sey yapmadim ya. Bi disari ciktim arada oyle yani
sen nirelere kaçıon bi mesaj yazıp hemeennnSukur canim Gunum normal gecti pek bi sey yapmadim ya. Bi disari ciktim arada oyle yani
sen nirelere kaçıon bi mesaj yazıp hemeennn
Estagfirullah abla,Bilgece abla diyince(ki bnden büyük) anladim zatende ses etmedim,güldük eglendik iste iyi olduCanim cok takildim sana sende iyi espirilisin ben senden yaşça büyüğüm hakkini helal et
Evet o benim işte eski adımı alamadım hepsini bitirdimyaa sen black women sinn.. Niye değiştrdin nickini canmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?