- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #10.401
Dedeye sormak lazımAmaniiiinnnnn dedeye bak hele ne etsin dedem cazibene dayanamiyo sonrada bitik dusuyo
Sagol cnaim da bu snein bahcen falan mi?? Sem nerde yasiyorsun??
Sevmeyenim cok ondan canim. Direk kibliyorlar. Dusunssene 5 kisi birden anlasip seni kiblerse e yonetim de banlar.
Ahh ben bu millete ne yaptim cok iclerini oturmis
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimDERECEYE GİREN İLK 3 ÜYEMİZE PRO ÜYELİK HEDİYE EDİLECEKTİR !
SON 2 GÜN !
---KOT PANTOLON KOMBİNLERİ ---
24.05.2015 saat 22:13 kadar yarışmaya katılacak olan arkadaşlar, oluşturmuş olduğunuz kombini bana özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz.
Yarışmaya katılmak ve yarışma kuralları için aşağıdaki linke tıklayınız!
En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri !
şunuda merve veren ağaç taşlanır diye okudum ya Allah sonumu hayır etsin
ya et beni çıkıyor her yerimde nasıl kurtulucam burlardan? gittikçe çoğalıyor netten baktım bişey bulamadım çok rahatsız oluyorum artıkhastanede hangi bölüme gitmem gerek alırlar mı hemen ayrı bi ücret isterler mi
ay izin günümde bi gideyim ya aklıma takıldıAferin cizimim coook iyi tatlim
Canim hic bilmiyorum sanirim dermatoloha gitmen lazim
ahh keske benim de bahcem.olsaydi. biliuor musun soyle buyuk bir evim.olsaydi bahceli falan. Bahcesine kocamaaaan bir mutfak yapardim. En buyuk hayalim bu insllah olur hayirlisiyla. .keske bahcem olsaydu. Bos bi cayirda buyumustu bunlar dayanamadim cektim
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
o bendede çok oluyorYatar pozisyonda telle uğraşıyodum elimden birden düştü küüüt diye burnumun üstüne
Yatar pozisyonda telle uğraşıyodum elimden birden düştü küüüt diye burnumun üstüne
yatın sizin yüzünüzden yatamıyorum zavallı ablamda beni bu saate harıl harıl ders çalıştığımı sanıyor
hıııh kıskanmadım ki hıııh niye kıskanıyimBurnina bi seu oldu mu? Ay yani telefona bi seu oldu mu ninecigimm
Biz de kocisimle film izliyceez simdi eheheheh bizim icon hayat yeni başlıyor
Çok acıyor ama yaa :)o bendede çok oluyordu ama telefonum bozuk hasretiz
evet yumruk yemiş gibi hemdeÇok acıyor ama yaa :)
Komik yavrucum benim :) birak KK yi da adama eccik cilve yap yazikBurnina bi seu oldu mu? Ay yani telefona bi seu oldu mu ninecigimm
Biz de kocisimle film izliyceez simdi eheheheh bizim icon hayat yeni başlıyor
benim kide 31 inde başarılar canım allah melekleriyle yardım etsin sana inşallahkızlaaar yarın açıköğretim sınavım var bana başarılar dileyinçok çalışştım
heeeerkese hayırlı geceler dua edin bana :)
Başarılarrrr,hakkında hayırlısı olsunkızlaaar yarın açıköğretim sınavım var bana başarılar dileyinçok çalışştım
heeeerkese hayırlı geceler dua edin bana :)
benim kide 31 inde başarılar canım allah melekleriyle yardım etsin sana inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?