• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

kimse kimseye burda vaaz verecek değil ya.. Sadece bn dinimin gerekliliğini bildiririm. Karşıdaki uyar uymaz beni ilgilndirmio. Saygı duyarım yani..
açıklama yapamıyoruz bu şekilde olunca
Evet demokrasiden dem vurulur ama,soru sorana bile cevap veremezsin icinde islami u surlar söz konusuysa.Ama dikkat ediyorum Ateistler deistler filan pat pat cevap yaziyolar üstelik alkış alıyolar, sen ben gibilerde yorumları okuyup cevap veremeyince sinirleniyoruz.

Biz atamızdan böyle gördük:KK14: siz gençler gibi fantazik donlarımız yok:KK45:
Benim bi çiçekli maksim var ama en seksi kiyafetim o :oops:
unnamed (1).webp
unnamed (4).webp
indir.webp

Nenecigum hangisini giyiyon :KK45:

Evet demokrasiden dem vurulur ama,soru sorana bile cevap veremezsin icinde islami u surlar söz konusuysa.Ama dikkat ediyorum Ateistler deistler filan pat pat cevap yaziyolar üstelik alkış alıyolar, sen ben gibilerde yorumları okuyup cevap veremeyince sinirleniyoruz.
bide işin komik yanı siyasi bi konu açılıo cevap yazıyosun haliyle cvp siyasi. Sonra da siyasi cvplar yasak denio.. Eee bn oraya ne yazcamm. Aynı şey din mevzusunda da var

Hosgeldinn,bnde beyaz showa bakiyorum çokk egleniyorumm :)
Hoşbulduk.. Aynen yıllardır izlerim, çocuktum büyüdüm, ortaokul lise ünv hep beyaz vardı, evlendim hala izliyorum. Sanırım çocuğum da doğsun büyüsün, o da izler. Çok samimi buluyorum..

bide işin komik yanı siyasi bi konu açılıo cevap yazıyosun haliyle cvp siyasi. Sonra da siyasi cvplar yasak denio.. Eee bn oraya ne yazcamm. Aynı şey din mevzusunda da var
Dinle kalınmıyo coğu zaman,konu sahibine "yapma ayip" demek bile zor burda,insan icinden geldigi gibi yazamiyorki, acaba bunu yazarsam ban alirmiyim diye hangimiz dusunmuyoruz ? Küfür filan yazandan bahsetmiyorum, saygı çerçevesi icinde hangimiz %100 fikrimizi yazabiliyoruz ?

@Bilgece Güzel geçti canım.. Yoğun yorgun ama eğlenceli. sen naptın, günün nasıl geçti?

Dinle kalınmıyo coğu zaman,konu sahibine "yapma ayip" demek bile zor burda,insan icinden geldigi gibi yazamiyorki, acaba bunu yazarsam ban alirmiyim diye hangimiz dusunmuyoruz ? Küfür filan yazandan bahsetmiyorum, saygı çerçevesi icinde hangimiz %100 fikrimizi yazabiliyoruz ?
been sen gibiler evet yazamıyoruz çunku iki kelime edince ban alıyoruz. Ama malum fikre sahipler çatır çatır yazıyo malesef

Back
X