- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.684
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #10.421
teşekkür ederim başarılı olmam hakkımda hayırlıdır inşallahBaşarılarrrr,hakkında hayırlısı olsun
hıııh kıskanmadım ki hıııh niye kıskanıyim
kızlaaar yarın açıköğretim sınavım var bana başarılar dileyinçok çalışştım
heeeerkese hayırlı geceler dua edin bana :)
Komik yavrucum benim :) birak KK yi da adama eccik cilve yap yazik
Yok yok merak etme yaslanmaz beyin yasin ;-)
Ay cok gecmis olsun. Benim de bir dusugum var. Ondan sonra bir daha da olmadi. Rabbim hayirlsiini verisn. Demekki hayirlisi degilmis deyip dua etmek lazim..
aynen yeni arkadaslar geldi baya koyulasti.
Ben hiiiç sevmem aksiyon polisiye çekişli dövüşlü filmler,bana duygusal romantik ağlak filmler olcak :)Senin de olur insallah hayirli zamanda hayirli kismet. Ben senin yasindayken treey sozlu bile degildim kizz
Basarilar canim. Allah zihin aciklihi versin. Hakkında hayirkisi. Hadi cik sa calis hadiii
O su an izleyecegimiz filmi seçiyor. Eger aksiyon secerse izlemem
şunuda merve veren ağaç taşlanır diye okudum ya Allah sonumu hayır etsin
Ewet cnm Rabbim neylerse güzel eyler ,hayırlısı olsun inş
aynen yaa simdi bana yalvariyor askim canimin ici lutfen sen de izle yoksa mutlu olamam falan diye.Ben hiiiç sevmem aksiyon polisiye çekişli dövüşlü filmler,bana duygusal romantik ağlak filmler olcak :)
Nenecigum sen tecrubelisin eccik tüyo virsen bari bizde bilgilensek cilve nasil olurKomik yavrucum benim :) birak KK yi da adama eccik cilve yap yazik
kızlaaar yarın açıköğretim sınavım var bana başarılar dileyinçok çalışştım
heeeerkese hayırlı geceler dua edin bana :)
Amin amin insallah..
aynen yaa simdi bana yalvariyor askim canimin ici lutfen sen de izle yoksa mutlu olamam falan diye.Kizlar cok israr etti kiyamadim. Ben de izleyecegim. Hadi gorusuruz belki arada yine yazarim
herşey zamanında gözüm yok vallaha benim önce başka hayallerim varSenin de olur insallah hayirli zamanda hayirli kismet. Ben senin yasindayken treey sozlu bile degildim kizz
Basarilar canim. Allah zihin aciklihi versin. Hakkında hayirkisi. Hadi cik sa calis hadiii
O su an izleyecegimiz filmi seçiyor. Eger aksiyon secerse izlemem
Rabbim zihin açıklığı versin canım.
Ölmem mi beni taşlara vurun.
Herifiniz gelince kapida güleryüzlü olun,paltosunu çeketini çikarin,koltuğa oturtun.çoraplarını çekin,hemeeenn banyoya koşup bir leğen ılık su hazirlayin,beyinize getirin ayaklarini yikayin,durulayin,kurulayin,sonra ona binbir çeşit hazırladığınız sofraya buyur edin,o yemeğini bitirene kadar el pençe divan duryn hizmetini tam görün,beyiniz ne isterse he deyin,gönlünü hos edin. Yavrucum umarim aciklayici olmusturNenecigum sen tecrubelisin eccik tüyo virsen bari bizde bilgilensek cilve nasil olur
Canim yaa lutfen uzulme benimki benim iatemedigim filmi açtığı icin boyle davraniuor
Uzulme lutfen. Rabbim sizin de yuvaniza selamet huzur mutluluk versin. kullerinden dogan bir AŞK versin insallahhhh
Bu cilveyse ben almayim kalsinHerifiniz gelince kapida güleryüzlü olun,paltosunu çeketini çikarin,koltuğa oturtun.çoraplarını çekin,hemeeenn banyoya koşup bir leğen ılık su hazirlayin,beyinize getirin ayaklarini yikayin,durulayin,kurulayin,sonra ona binbir çeşit hazırladığınız sofraya buyur edin,o yemeğini bitirene kadar el pençe divan duryn hizmetini tam görün,beyiniz ne isterse he deyin,gönlünü hos edin. Yavrucum umarim aciklayici olmustur
Bende ölem benide vurunRabbim zihin açıklığı versin canım.
Ölmem mi beni taşlara vurun.
Geyik topiginde serbest kizlar dini yorumlar falan..
aynen di mi?? Ben baska ne yonunden elestirebilirim ya ds yorum yapabilirim ki di mi?? Saglik yonunden mi yapayim yani
Istemez baciiiiiiiii bize komik seyler anlaaattt
Biz atamızdan böyle gördükBu cilveyse ben almayim kalsin
kimse kimseye burda vaaz verecek değil ya.. Sadece bn dinimin gerekliliğini bildiririm. Karşıdaki uyar uymaz beni ilgilndirmio. Saygı duyarım yani..Aynen bende anlamıyorum. Haklısın.
Sevişmek istiyorum diye konu açılıyor. Biri diyor ki "git sevis, günahı boşver" eee ben niye o zaman istediğim yorumu yapamıyorum arkadaş?
Hosgeldinn,bnde beyaz showa bakiyorum çokk egleniyorumm :)İyi geceler kızlar.. Misafirlerimi uyuttum anca fırsat buldum.. beyaz showa bakıyoruz, sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?