• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

hıııh kıskanmadım ki hıııh niye kıskanıyim :63:

Senin de olur insallah hayirli zamanda hayirli kismet. Ben senin yasindayken treey sozlu bile degildim kizz

kızlaaar yarın açıköğretim sınavım var bana başarılar dileyin :KK70: çok çalışştım :p:p:p:p

heeeerkese hayırlı geceler dua edin bana :)

Basarilar canim. Allah zihin aciklihi versin. Hakkında hayirkisi. Hadi cik sa calis hadiii

Komik yavrucum benim :) birak KK yi da adama eccik cilve yap yazik :KK60:

O su an izleyecegimiz filmi seçiyor. Eger aksiyon secerse izlemem :63:

Yok yok merak etme yaslanmaz beyin yasin ;-) :-)

Ay cok gecmis olsun. Benim de bir dusugum var. Ondan sonra bir daha da olmadi. Rabbim hayirlsiini verisn. Demekki hayirlisi degilmis deyip dua etmek lazim..

aynen yeni arkadaslar geldi baya koyulasti.

Ewet cnm Rabbim neylerse güzel eyler ,hayırlısı olsun inş

Senin de olur insallah hayirli zamanda hayirli kismet. Ben senin yasindayken treey sozlu bile degildim kizz

Basarilar canim. Allah zihin aciklihi versin. Hakkında hayirkisi. Hadi cik sa calis hadiii

Ben hiiiç sevmem aksiyon polisiye çekişli dövüşlü filmler,bana duygusal romantik ağlak filmler olcak :)

Ewet cnm Rabbim neylerse güzel eyler ,hayırlısı olsun inş

Amin amin insallah..

Ben hiiiç sevmem aksiyon polisiye çekişli dövüşlü filmler,bana duygusal romantik ağlak filmler olcak :)
aynen yaa simdi bana yalvariyor askim canimin ici lutfen sen de izle yoksa mutlu olamam falan diye. :KK53:Kizlar cok israr etti kiyamadim. Ben de izleyecegim. Hadi gorusuruz belki arada yine yazarim :KK54:

kızlaaar yarın açıköğretim sınavım var bana başarılar dileyin :KK70: çok çalışştım :p:p:p:p
heeeerkese hayırlı geceler dua edin bana :)

Rabbim zihin açıklığı versin canım.

Amin amin insallah..

aynen yaa simdi bana yalvariyor askim canimin ici lutfen sen de izle yoksa mutlu olamam falan diye. :KK53:Kizlar cok israr etti kiyamadim. Ben de izleyecegim. Hadi gorusuruz belki arada yine yazarim :KK54:

Ölmem mi beni taşlara vurun. :KK14:

herşey zamanında gözüm yok vallaha benim önce başka hayallerim var :KK37:

Rabbim zihin açıklığı versin canım.

Ölmem mi beni taşlara vurun. :KK14:

Canim yaa lutfen uzulme benimki benim iatemedigim filmi açtığı icin boyle davraniuor :KK70::KK70::KK70:
Uzulme lutfen. Rabbim sizin de yuvaniza selamet huzur mutluluk versin. kullerinden dogan bir AŞK versin insallahhhh :KK68::KK68::KK68:

Nenecigum sen tecrubelisin eccik tüyo virsen bari bizde bilgilensek cilve nasil olur :KK60:
Herifiniz gelince kapida güleryüzlü olun,paltosunu çeketini çikarin,koltuğa oturtun.çoraplarını çekin,hemeeenn banyoya koşup bir leğen ılık su hazirlayin,beyinize getirin ayaklarini yikayin,durulayin,kurulayin,sonra ona binbir çeşit hazırladığınız sofraya buyur edin,o yemeğini bitirene kadar el pençe divan duryn hizmetini tam görün,beyiniz ne isterse he deyin,gönlünü hos edin. Yavrucum umarim aciklayici olmustur :-):-):-)

Canim yaa lutfen uzulme benimki benim iatemedigim filmi açtığı icin boyle davraniuor :KK70::KK70::KK70:
Uzulme lutfen. Rabbim sizin de yuvaniza selamet huzur mutluluk versin. kullerinden dogan bir AŞK versin insallahhhh :KK68::KK68::KK68:

Amin diyemem ama yine de teşekkür ederim canım. Yatsam iyi olacak. Hayırlı geceler diliyorum. :KK19:

Herifiniz gelince kapida güleryüzlü olun,paltosunu çeketini çikarin,koltuğa oturtun.çoraplarını çekin,hemeeenn banyoya koşup bir leğen ılık su hazirlayin,beyinize getirin ayaklarini yikayin,durulayin,kurulayin,sonra ona binbir çeşit hazırladığınız sofraya buyur edin,o yemeğini bitirene kadar el pençe divan duryn hizmetini tam görün,beyiniz ne isterse he deyin,gönlünü hos edin. Yavrucum umarim aciklayici olmustur :-):-):-)
Bu cilveyse ben almayim kalsin En Büyük KK:63:

Aynen bende anlamıyorum. Haklısın.

Sevişmek istiyorum diye konu açılıyor. Biri diyor ki "git sevis, günahı boşver" eee ben niye o zaman istediğim yorumu yapamıyorum arkadaş?
kimse kimseye burda vaaz verecek değil ya.. Sadece bn dinimin gerekliliğini bildiririm. Karşıdaki uyar uymaz beni ilgilndirmio. Saygı duyarım yani..
açıklama yapamıyoruz bu şekilde olunca

Back
X