- 9 Ocak 2015
- 19.721
- 81.723
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #10.381
git git ihmal etmeof çok taktım ya izin günümde gideyim bi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
git git ihmal etmeof çok taktım ya izin günümde gideyim bi![]()
Geçmiş olsun canım bilmiyorumki bi dr ye git bakalim nediycekya et beni çıkıyor her yerimde nasıl kurtulucam burlardan? gittikçe çoğalıyor netten baktım bişey bulamadım çok rahatsız oluyorum artıkhastanede hangi bölüme gitmem gerek alırlar mı hemen ayrı bi ücret isterler mi
cildiye diye biliyorum canımof çok taktım ya izin günümde gideyim bi![]()
aynencildiye diye biliyorum canım
bende öyle biliyordum canım da emin olamadım ya of çok uyuz bişeycildiye diye biliyorum canım
H.b yavrucun,yaşlılık işte gözlerim pek iyi görmüyor o yüzden bildirimleri takip edemiyorum :)Hoşgeldin ninecicugum![]()
gidecem canım da acaba hemen alıyorlar mı bazıları çok çok küçükGeçmiş olsun canım bilmiyorumki bi dr ye git bakalim nediycek![]()
ondan sonra aldırmak istersen genel cerrahiye yönlendirirler zaten. ya da lazerle alan yerler var ama onu heryerde yapmıyorlar. nerelerinde çıktı bu benler? çok mu rahatsız ediyor?bende öyle biliyordum canım da emin olamadım ya of çok uyuz bişey![]()
Ellerinden opemH.b yavrucun,yaşlılık işte gözlerim pek iyi görmüyor o yüzden bildirimleri takip edemiyorum :)
evet canım boynumda falan çıktı kaç tane koltukaltımda vardı bi tane ağdayla koptuondan sonra aldırmak istersen genel cerrahiye yönlendirirler zaten. ya da lazerle alan yerler var ama onu heryerde yapmıyorlar. nerelerinde çıktı bu benler? çok mu rahatsız ediyor?
Allah Allah ya normalde hamilelerde falan çıkıyor sonra biçoğu kayboluyor ya sende de öyle bi durum var mıevet canım boynumda falan çıktı kaç tane koltukaltımda vardı bi tane ağdayla koptubakıyorum da çoğalıyorlar artık baya rahatsız oluyorum pütür pütür vücudum
Olmazmı dedeee iliiimi kemiimi guruduyo aakşamaşda,şimdide içerde fosur fosur uyuyoEllerinden opem
Olur böyle yaslilikta neetcen. Dede varmı dede![]()
yok yaa ne iyisiçizimlerin gayet iyi
fazlasıyla bekarım canımAllah Allah ya normalde hamilelerde falan çıkıyor sonra biçoğu kayboluyor ya sende de öyle bi durum var mı![]()
fazlasıyla bekarfazlasıyla bekarım canımve kaybolmuyorlar
tam tersi ürüyolar nasıl oluyosa birbirlerine çok yakın değiller halbusi
![]()
fazlasıyla bekarım canımve kaybolmuyorlar
tam tersi ürüyolar nasıl oluyosa birbirlerine çok yakın değiller halbusi
![]()
aynen bende çok güldümfazlasıyla bekarçok güldüm ya
Amaniiiinnnnn dedeye bak hele ne etsin dedem cazibene dayanamiyo sonrada bitik dusuyoOlmazmı dedeee iliiimi kemiimi guruduyo aakşamaşda,şimdide içerde fosur fosur uyuyo
aynen bende çok güldümfazlasıyla bekar hanım
o zaman bu benlerden kurtulmaktan önce neden çıktığını öğrenmen lazım canımcım. ihmal etme.