- 22 Nisan 2015
- 19.171
- 116.703
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #10.181
Hayat nasıl gidiyo işinde sıkıntı vardı sanırım halloldu mu cınım?Bende iyiyim enyaliosm cok sukur iare ediyoruz
Akşama görümcem var canımtşk ederm cnm bnde iyiym ne yemek var akşama bana da bir fikir vern ama kolay ve lezzetli olsn
Aynen canım nazara bende inanıyorum çok şükür evlendim herşeyim yolunda gitti, bak şimdi çocuk için uğraşıyoruz olmuyor.. Evlendikten sonra eşimin işi baya güzel bir mertebeye geldi, ev aldık filan derken, herkes yeni evlisiniz ama çoklarından iyi durmunuz diyordu.. Kötü gözlerden korusun Rabbim...Canim ben de hayatim boyunca cok sansliyimdir ama.nazarin gucune de inandigim icin ufak tefek kazalae oluyor. Amaan cana gelecegine mala gelsin...Çayın yanına da olmazsa olmaz tatlı da var..
Bakicam canim artık durumlaraanladm canm hayırlısı hakkını savun sen :*
Yok canım ya cikicam ven zaten burdan hallolmazHayat nasıl gidiyo işinde sıkıntı vardı sanırım halloldu mu cınım?
Akşama görümcem var canımMusakka yaptım, pirinç pilavı, (henüz yapmadım sıcak sıcak olsun diye, yemek vaktine yakın yaparım) mercimek çorba. Turşu. Salata.
Çayın yanına da olmazsa olmaz tatlı da var..
Aynen canım nazara bende inanıyorum çok şükür evlendim herşeyim yolunda gitti, bak şimdi çocuk için uğraşıyoruz olmuyor.. Evlendikten sonra eşimin işi baya güzel bir mertebeye geldi, ev aldık filan derken, herkes yeni evlisiniz ama çoklarından iyi durmunuz diyordu.. Kötü gözlerden korusun Rabbim...
kardelen18 Küstün mü kız bana? :/
ohhh afiyetleer olsn bende evin baldızı olaraktan geleym bu ziyafet kaçmazzHayat nasıl gidiyo işinde sıkıntı vardı sanırım halloldu mu cınım?Akşama görümcem var canımMusakka yaptım, pirinç pilavı, (henüz yapmadım sıcak sıcak olsun diye, yemek vaktine yakın yaparım) mercimek çorba. Turşu. Salata.
Aynen canım nazara bende inanıyorum çok şükür evlendim herşeyim yolunda gitti, bak şimdi çocuk için uğraşıyoruz olmuyor.. Evlendikten sonra eşimin işi baya güzel bir mertebeye geldi, ev aldık filan derken, herkes yeni evlisiniz ama çoklarından iyi durmunuz diyordu.. Kötü gözlerden korusun Rabbim...
Neyse saat 18:00e geliyor ben yavaş yavaş toplanayım...
Çıkış saatim geliyor
Hafta sonu giremem evde tablet var ama girmiyor kadınlar kulubüne
Pazartesi görüşürüz size iyi sohbetler...
Hayat nasıl gidiyo işinde sıkıntı vardı sanırım halloldu mu cınım?Akşama görümcem var canımMusakka yaptım, pirinç pilavı, (henüz yapmadım sıcak sıcak olsun diye, yemek vaktine yakın yaparım) mercimek çorba. Turşu. Salata.
@Bilgece Amin şekerim. Sizinki hep üst üste gelmiş.
Aynen sadakalara özen gösteriyoruz.. Allahım hep diyorum can'a geliceğine mala gelsin.
Mal alınır da can bulunmaz...
Çok geçmiş olsun canım allah rahmet eylesin hayatın kaybeden olmuş..
@Bilgece Katılıyorum canım Rabbim ne verirse hayırlısını versin.
@Bilgece seni çok tanımıyorum ama.. boyle sakin kimsenin etlisine sutlusune karismayan kisaca iyi bi insan izlenimi veriyorsun banakendini kisaca tanitir misin sayfana yaziyirum ama tam anlamiyla tanusmadikk
Ay Estağfurullah cankm ya cok tatlisin
Evet ben 25 yasindayim 1.5 yillik evliyim. Kimsenin etlisine sutlusune karismam ama bir kotuluk fenalik ya da yanlis gordugum zaman karismadan da duramam.
Tek bana yapilan haksizliga degil de baskasina yapilan haksizliklara da gelemem.
Yani boyleyim işte
sen biraz kendini tanit
Bende 25 yaşındayım 4.5 yıllık evliyim. Bir de kızım var.
Genel olarak bende sakinimdir ama bilirsin uysal atın çiftesi de pek olurmuş
aynen aynen sessiziz ama amaBi de istanbulda oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?