Bilgece ile Sohbete ;)))

Gittim çok mutluyum korktuğum gibi değilmiş çatlak ve hemoroid başlangıcı var dedi ilaç yazdı bir kaç uygulama yapmamı söyledi havalardayım bugün
çok şükür canm ama sen dikkatli ol ilerlemesn çok çektirir Allah korusn tekrardan geçmş olsn canmm

Naber kızlar nasılsınız
tşklerr iyiyz cnm seni sormalı ?

Hiç unutmuyorum yeni evlendik daha 4gün oldu bütün misafirler evi görmeye geldi düşünün 5 elti 4 görümce çocukları sayamıyorum şuan
Sofra hazırlanmasını bekleyemediler tabi çocukların hepsi ellerinde ekmek oda oda dolaştılar
Çorbayı döktüler yere halılar beyaz
Çay içildi 12 kişilik takım kaldı 6
Dahasını sayamıyorum

Standart istekler. Evde kalmazsin merak etme
Daha olmadı Seda Sayan'a baş vururuz.

Himmm artik onlerden oraya tarayacaksin

Bak ben demistim Kotu bir sey olmadigini. Oh hadi gecmis olsun canim..
Sağol canım işte o mide bulantısı ve kanama çok korkuttu beni yoksa normal bir durum her insanda oluyor dedi doktor desteğiniz için ayrıca teşekkürler hepinize

çok şükür canm ama sen dikkatli ol ilerlemesn çok çektirir Allah korusn tekrardan geçmş olsn canmm

tşklerr iyiyz cnm seni sormalı ?
Sağol kuzum doktorun dediklerini birebir yapacağım ilacımı aksatmayacağım ki çabuk geçsin 1 ay sonra kontrole gideceğim

Öyle de sevmiyorum napim insanlar da tepeme bakmasınlar banane

Aynen ya millet niye tepene baksin?

Ayy ayni ben ama sukur bende bir sey dokmediler

@Bilgece Şanslıyım evet canım, bazı konularda eşim de çok diyo "senin şansın"

@AntiMutluluk iyiyim canım yemek yapıcam akşam için, ama kalkamadım kk'nın başından..
sen nasılsın?

Ayy canım aynen benim ev dubleks bir de merdiven sorunumuz var benim de sürekli inip çıkarlar,
ama seviyorum çocukları.. Onlarla arkadaş gibiyimdir dayılarından çok gelince kucağıma atlarlar "yengeee" diye.

jouska FISTIKLI BAKLAVA isterim.. Çok sevindim canım.. EN önemli şey sağlığımız..

tşk ederm cnm bnde iyiym ne yemek var akşama bana da bir fikir vern ama kolay ve lezzetli olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…