- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #10.161
Canim ben de hayatim boyunca cok sansliyimdir ama.nazarin gucune de inandigim icin ufak tefek kazalae oluyor. Amaan cana gelecegine mala gelsin..@Bilgece Şanslıyım evet canım, bazı konularda eşim de çok diyo "senin şansın"
@AntiMutluluk iyiyim canım yemek yapıcam akşam için, ama kalkamadım kk'nın başından..
sen nasılsın?
Ayy canım aynen benim ev dubleks bir de merdiven sorunumuz var benim de sürekli inip çıkarlar,
ama seviyorum çocukları.. Onlarla arkadaş gibiyimdir dayılarından çok gelince kucağıma atlarlar "yengeee" diye.
@fullofcrazy FISTIKLI BAKLAVA isterim.. Çok sevindim canım.. EN önemli şey sağlığımız..
valla ben bekarken bez tutmasini bile bilmezdim degil yemek yapmakOffff offffffff daha neler neler
Bekarken hiç yemek yapmadım gibi birşey
Ama evlendikten sonra bütün misafirler yemekli
iBende iyiyim canım. Ay askim yazacaktım sana
çook geçmiş olsun canımm ilaç falan aldnmı bariiBende iyi canim bogazim ağrıyor ya deli olcam yutkunamiyorum
Annene miiiiCanim ben de hayatim boyunca cok sansliyimdir ama.nazarin gucune de inandigim icin ufak tefek kazalae oluyor. Amaan cana gelecegine mala gelsin..
valla ben bekarken bez tutmasini bile bilmezdim degil yemek yapmakama simdi her seyi yapiyorum mecbur
i
De canim sorun degil gecen ben de anneme kociskom dedim
Almadım canimçook geçmiş olsun canımm ilaç falan aldnmı barii
Teşekkürler kardelen sana da geçmş olsun bu havada ne bu anlamadım dondurma falan da yemedim kaç gündür geçmiyor da
kardelen18 Anam siz çok kalabalıksınız sanırım, nereye düştün sen kız?
Ne sinir olurum takım şeylerin bozulmasına, beyaz halının kirlenmesine ki, benim evimde en az 4 halı beyaz
Benim bitane görümcem bir tane eltim var, bir eltim daha olucak ama kaynım evlenmedi henüz
Sizin kadar kalabalık değiliz yani canım..
sigara kullanıyormusun canm balgamlı öksürük falan varsa asist saşe kullan bogazınada çok iyi gelir klasik bir cvp verem sana ılık su iç sıcak çorba vs vsAlmadım canim
valla ben bekarken bez tutmasini bile bilmezdim degil yemek yapmakama simdi her seyi yapiyorum mecbur
Hiç sevmedim bu havalarıHavalardan kaynaklıyo canım
Canım çalışıyorum tekim biyere çıkamıyorum eczaneye bile gidemiyorum kisigara kullanıyormusun canm balgamlı öksürük falan varsa asist saşe kullan bogazınada çok iyi gelir klasik bir cvp verem sana ılık su iç sıcak çorba vs vsgeçmş olsn cnm inş düzelir hemencecik boğazlarınn
Annene miiiidiyim askim bende iyiyim işte askim
Canım çalışıyorum tekim biyere çıkamıyorum eczaneye bile gidemiyorum kisicak şeyler denerim ama sagol canım
anladm cnm dikkatli ol yorma kendini bari dinlen fırsat buldkça konştunmu patronla sigorta işi ne olduıCanım çalışıyorum tekim biyere çıkamıyorum eczaneye bile gidemiyorum kisicak şeyler denerim ama sagol canım
Ay canimsin SağolHemen yollayayımmm ilaç canım....
Beklemedeyim canım yatirmasa daha iyi bu saatten sonra cikacam zaten sikayet ederimanladm cnm dikkatli ol yorma kendini bari dinlen fırsat buldkça konştunmu patronla sigorta işi ne olduı
Acizane kul post: 44 2 .!.:Allah kız bunun formülü neymiş? Bana da söyle[/QUOTE BEN Simdi canim benim
gec aynanin karsisina de ki
Allah kahretsin bugun de cok guzelim
o serefsiz beni haketmiyor ama ben onun icin bi lutufum sonra da
ben dunyanin en gozel karisiyem de kendini mutlu et bosver onu
anladm canm hayırlısı hakkını savun sen :*Beklemedeyim canım yatirmasa daha iyi bu saatten sonra cikacam zaten sikayet ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?