- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.684
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #10.221
ahhh çok yoruldum bu hafta gerçektenbhey yorgun savaşçı selam sana
ahhh çok yoruldum bu hafta gerçektenneyse haftasonu geldi :))
bu arada niye bildirim gelmiyor anlamıyorum bu topikten
ben yazdıktan sonra bi süre geliyor ama sonra tık yok.Ben de hic anlamiyorum cidden. Bana bildirim geliyor. Size niye gelmiyoe yaaav.
Haftasonu bol bol dinlenirsIn. Tek mi yasiyorsun canim sen?
ben yazdıktan sonra bi süre geliyor ama sonra tık yok.
yok canım ev arkadaşım var. sen nasılsın bu arada?
Hangi dondurmadan yiyorsunHee iate sen o gelen bildirime bakmazsan bir daha gelmiyor. Benimki de oyle. Illa o bildirime bakican
sukur ben iyiyim valla.
Hangi dondurmadan yiyorsun
Ay annemde öyle yaoar çok severimAy canim.neden agladin ki?? Ben kutu aliyorum bi de külah aliyorum. Külaha doldurup yiyorum
karisik meyveli dondurma
ama bakıyorum sanki yaHee iate sen o gelen bildirime bakmazsan bir daha gelmiyor. Benimki de oyle. Illa o bildirime bakican
sukur ben iyiyim valla.
napıyorsunuz kızçeler ben bugün çoook çoook mutluyum kitap aldım kendime
ablam beni mağazalara sürüklüyor benim aklım kitaplarda kızdı bugün bana masrafa ne gerek var ama dimi 1 çeşit yeter diyorum yok sen genç kızsın deli etme beni diyo
Neden tutyorsun amaan tutma can bogazdan gelirAy annemde öyle yaoar çok severimcanim cok istiyor ama yememek için zor tutuyorum kendimi
ama bakıyorum sanki yaeminde olamadım
ama kitaptan başka herşeye giden paraya acıyorum yaAblan dogru demis kiz al al bi sey olmaz ohh
Neden tutyorsun amaan tutma can bogazdan gelir
Nefsime hakim olacak mıyım diye sınav yapiyom kendimeAblan dogru demis kiz al al bi sey olmaz ohh
Neden tutyorsun amaan tutma can bogazdan gelir
sakın kuzu bu saatten sonra su dışında başka birşey yeme sakın yarın ye biraz ama bak bende regliyim heryeri tatlı görüyorumNefsime hakim olacak mıyım diye sınav yapiyom kendime
ama kitaptan başka herşeye giden paraya acıyorum yaiçim gidiyor
Nefsime hakim olacak mıyım diye sınav yapiyom kendime
hadi yaBen hic acimam resmen alisveris canavariyim
Hakim olabilirsin de olamazsin da. Ama ben dondurma ve cips cok severim o yuzden bu konularda nefsime pek hakim olamam
Cipsi bende çok severim dondurmayı da hepsiniBen hic acimam resmen alisveris canavariyim
Hakim olabilirsin de olamazsin da. Ama ben dondurma ve cips cok severim o yuzden bu konularda nefsime pek hakim olamam
Bende yogurt salata form yedim canimsakın kuzu bu saatten sonra su dışında başka birşey yeme sakın yarın ye biraz ama bak bende regliyim heryeri tatlı görüyorumama bugün hurma,elma,leblebi şekeri yedim pasta,kek,reçel,bal falan yimediiim
Cipsi bende çok severim dondurmayı da hepsinicanimcips çekti simdi de iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?