Bilgece ile Sohbete ;)))

İyiyim @Bilgece sen nasılsın canım

Cok sukur iyiyim tatlim, ugrasip duruyoruz. Sacin uzadi mi??
:) canım bilgecem sayesnde katıldığm topkte geçen günlerde yazılan bir kore dizisi aklmda kalmıştı bende ona bakıyorum bir yandan sen hepmizin yerne yaz çiz konuş arkandayız :*

Ahahah tamam tamam hangi dizi bu kesin izlemisimdir

i
Kiz yasini kucul demissin. 25 ile 30 yas arasi olsun. Imanli namazli da olsun aaaa sadece dunyalik olmasin haaa bi de askerliğini mumkunse yapmis olsun. Askerlik yapmayana bizde kiz yok

Yol valla bende pek hamaratlik yok
aman dikkat et halilarina poset gecir bibsey dokmesinler

İşin komiği ne biliyo musun halılarım yıkamada ya daha gelmediler, kirlenme ihtimalleri yok yani şekerim..

ALLAH kolaylık versinn...

Sağol kardelen iki kızda birbirini yiyo çok kavga ediyolar
hep arada kalıyorum, "yenge şuna birşey söyle!" diye başlayan şikayetleri bitmiyo

secret love :) çook hoşuma gitti benm yaa valla bizim dizilerden bin kat iyi

30 ne kız çok geç 24 26 iyidir çok fark olmasın
Tabiykide Allah korkusu olan, imanlı, akıllı, edepli biri olsun onlar cepte zaten o yüzden yazmayı es geçmişim.

Hahah valla cok sanslisin o zaman

Bilmiyorum sanki uzadı biraz gibime geliyor normalde de hızlı uzar ama alıştım galiba
seyrekliğine de çözüm bulsam çok güzel olacak. Çok gür saçlı kadınlar var imreniyorum
Ayy benim sacim.hep gurdu hic sevmiyorum bu yuzden. Bence seyrek sac hem daha guzel. Hem daha kolay yikaniyor..

Sağol kardelen iki kızda birbirini yiyo çok kavga ediyolar
hep arada kalıyorum, "yenge şuna birşey söyle!" diye başlayan şikayetleri bitmiyo

Çok iyi anlıyorum seni aynı sorun bendede var eltimin çocuklarıda öyle
Ev alt üst oluyor bana geldiklerinde koş bakalım koş koridor uzun diye bende korkutuyorum halılar kayar duvara çarparsınız diye ama beni takan yok

Hahah valla cok sanslisin o zaman

Ayy benim sacim.hep gurdu hic sevmiyorum bu yuzden. Bence seyrek sac hem daha guzel. Hem daha kolay yikaniyor..
Evet kolay yıkanıyor haklısın. Bi de ince telli olduğu için daha seyrek duruyor. Aslında seyrekliği de sıkıntı değil ama tepem çok çirkin duruyor resmen kel orası..

Merhabalar naber

Kiz gittin mi doktora?? Anlat cabuk

secret love :) çook hoşuma gitti benm yaa valla bizim dizilerden bin kat iyi
a ben daha onu izlemedim ama bayiliyorum kore dizilerine. Bir tutku resmen

30 ne kız çok geç 24 26 iyidir çok fark olmasın
Tabiykide Allah korkusu olan, imanlı, akıllı, edepli biri olsun onlar cepte zaten o yüzden yazmayı es geçmişim.
Kiz erkekler gec olgunlasir 24 cok az bacim yaa en ax 4 yas fark olsun aranda.
Ayy insallah insallah hayirlisiyla olsun valla canim ben de cok isterim . Arastiriyorum ama daha bulamadim Ilkkar iye bir uye var acip baksaniza profilini. Masallah resmen film gibiler. Profil fotosundaki onlarmis. Cok guzeller ya. Insallah snein de oyle film gibi olur.

Evet kolay yıkanıyor haklısın. Bi de ince telli olduğu için daha seyrek duruyor. Aslında seyrekliği de sıkıntı değil ama tepem çok çirkin duruyor resmen kel orası..
Himmm artik onlerden oraya tarayacaksin
Gittim çok mutluyum korktuğum gibi değilmiş çatlak ve hemoroid başlangıcı var dedi ilaç yazdı bir kaç uygulama yapmamı söyledi havalardayım bugün
Bak ben demistim Kotu bir sey olmadigini. Oh hadi gecmis olsun canim..

Gittim canım korktuğum gibi değil çatlak ve hemoroid başlangıcı dedi sevindirik oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…