- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- 363
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #10.121
Canım benim sende hamaratsındır sessiz hamaratlardan
Akşam görümcem geliyo o'na hazırlık
2 tane de kızı var
İyiyim @Bilgece sen nasılsın canım
:) canım bilgecem sayesnde katıldığm topkte geçen günlerde yazılan bir kore dizisi aklmda kalmıştı bende ona bakıyorum bir yandansen hepmizin yerne yaz çiz konuş arkandayız :*
iKriterlerimi yazayım o zaman ne olur ne olmaz
1) Sarışın veya beyaz tenli, sakal bıyık olayına girmesin
2) 23 26 yaşları arası
3) Kendi ayakları üzerinde durabilen
4) Eğitimini tamamlamış, mümkünse mühendis
5) Prezantabl
6) Saygı, sevgi, merhamet duyguları hat safhada olan
Bütün adayları ofisime bekliyorum, sizler yönlendirirsiniz
Yol valla bende pek hamaratlik yok
aman dikkat et halilarina poset gecir bibsey dokmesinler
ALLAH kolaylık versinn...
Cok sukur iyiyim tatlim, ugrasip duruyoruz. Sacin uzadi mi??
secret love :)Cok sukur iyiyim tatlim, ugrasip duruyoruz. Sacin uzadi mi??
Ahahah tamam tamam hangi dizi bu kesin izlemisimdir
i
Kiz yasini kucul demissin. 25 ile 30 yas arasi olsun. Imanli namazli da olsun aaaa sadece dunyalik olmasin haaa bi de askerliğini mumkunse yapmis olsun. Askerlik yapmayana bizde kiz yok
30 ne kız çok geçCok sukur iyiyim tatlim, ugrasip duruyoruz. Sacin uzadi mi??
Ahahah tamam tamam hangi dizi bu kesin izlemisimdir
i
Kiz yasini kucul demissin. 25 ile 30 yas arasi olsun. Imanli namazli da olsun aaaa sadece dunyalik olmasin haaa bi de askerliğini mumkunse yapmis olsun. Askerlik yapmayana bizde kiz yok
İşin komiği ne biliyo musun halılarım yıkamada ya daha gelmediler, kirlenme ihtimalleri yok yani şekerim..
Sağol kardelen iki kızda birbirini yiyo çok kavga ediyolar
hep arada kalıyorum, "yenge şuna birşey söyle!" diye başlayan şikayetleri bitmiyo
Ayy benim sacim.hep gurdu hic sevmiyorum bu yuzden. Bence seyrek sac hem daha guzel. Hem daha kolay yikaniyor..Bilmiyorum sanki uzadı biraz gibime geliyor normalde de hızlı uzar ama alıştım galiba
seyrekliğine de çözüm bulsam çok güzel olacak. Çok gür saçlı kadınlar var imreniyorum
Sağol kardelen iki kızda birbirini yiyo çok kavga ediyolar
hep arada kalıyorum, "yenge şuna birşey söyle!" diye başlayan şikayetleri bitmiyo
iyidr canm senden naber gittinmi dr ?Merhabalar naber
Kızlar hepinize selam olsun bu aradaas canm hoşgeldiin nasılsın
jouska naptın gittin mi canım doktora?
Evet kolay yıkanıyor haklısın. Bi de ince telli olduğu için daha seyrek duruyor. Aslında seyrekliği de sıkıntı değil ama tepem çok çirkin duruyor resmen kel orası..Hahah valla cok sanslisin o zaman
Ayy benim sacim.hep gurdu hic sevmiyorum bu yuzden. Bence seyrek sac hem daha guzel. Hem daha kolay yikaniyor..
Gittim çok mutluyum korktuğum gibi değilmiş çatlak ve hemoroid başlangıcı var dedi ilaç yazdı bir kaç uygulama yapmamı söyledi havalardayım bugüniyidr canm senden naber gittinmi dr ?
Merhabalar naber
a ben daha onu izlemedim ama bayiliyorum kore dizilerine. Bir tutku resmensecret love :)çook hoşuma gitti benm yaa valla bizim dizilerden bin kat iyi
Kiz erkekler gec olgunlasir 24 cok az bacim yaa en ax 4 yas fark olsun aranda.30 ne kız çok geç24 26 iyidir çok fark olmasın
Tabiykide Allah korkusu olan, imanlı, akıllı, edepli biri olsun onlar cepte zaten o yüzden yazmayı es geçmişim.
Himmm artik onlerden oraya tarayacaksinEvet kolay yıkanıyor haklısın. Bi de ince telli olduğu için daha seyrek duruyor. Aslında seyrekliği de sıkıntı değil ama tepem çok çirkin duruyor resmen kel orası..
Bak ben demistim Kotu bir sey olmadigini. Oh hadi gecmis olsun canim..Gittim çok mutluyum korktuğum gibi değilmiş çatlak ve hemoroid başlangıcı var dedi ilaç yazdı bir kaç uygulama yapmamı söyledi havalardayım bugün
Naber kızlar nasılsınız
Öyle de sevmiyorum napim insanlar da tepeme bakmasınlar bananeHimmm artik onlerden oraya tarayacaksin
Bak ben demistim Kotu bir sey olmadigini. Oh hadi gecmis olsun canim..
Gittim canım korktuğum gibi değil çatlak ve hemoroid başlangıcı dedi sevindirik oldumKiz gittin mi doktora?? Anlat cabuk
a ben daha onu izlemedim ama bayiliyorum kore dizilerine. Bir tutku resmen
Kiz erkekler gec olgunlasir 24 cok az bacim yaa en ax 4 yas fark olsun aranda.
Ayy insallah insallah hayirlisiyla olsun valla canim ben de cok isterim . Arastiriyorum ama daha bulamadimIlkkar iye bir uye var acip baksaniza profilini. Masallah resmen film gibiler. Profil fotosundaki onlarmis. Cok guzeller ya. Insallah snein de oyle film gibi olur.
Hoş geldin canım iyilik sen nasılsın?Naber kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?