• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Dünkü gibi degil şükür. Biraz hafifledi. Esimi uyandirmaya calisiyorum:-)
Daha iyi olmana sevindim :KK68:
Esine böyle yap ->
cildir.gif

Bak nasil uyaniyor :D

Gunaydin canim. Ah o misafir yogunlugunu cok iyi bilirim :-)

Ohh ne guzel ne guzel. Hemsiremiz de oldu. Her daldan dostlarimiz var artik :-)muhabbete istedigin yerden dal canim. Rahat ol..

Hayirli sabahlar hayirli cumalar kizlaaarre. Nasilsinjz.?

Ay tatlisim hos geldin. Aynen artik girmiyorusnuz, cok bosladiniz cooooook.

Aman Allah korusun kiz :KK20:

Iyiyiz canim biz sen nasilsin..
İş güç sahibi olunca böyle oldu ya :( alışma sürecini atlattım şükürler olsun napıyosunnn

Günaydın iyiyim ben kendi adima seni sormalı :-)
Bende idare ediyorum minik oğlum hasta onunla ilgileniyorum şimdi sağlık ocağına götürücem, pek bir şey yapamıyorum o yüzden telde bozulunca giremedim siteye

iyiyim canım bahar modundayım bugün yine burun tıkanıklığından nefes almaya çalışıyorum polenler mahvetti beni :KK43: sen nasılsın
Gecmis olsun canim, alerji insani mahvediyor gercekten. En kötüsü de caresi yok :(
Sükür iyi diyelim iyi olalim :)
Iyiyim canim çok şükür sen nasılsın :KK19:
Daim olsun canim, bende ic güveysinden hallice :KK48:

Bende idare ediyorum minik oğlum hasta onunla ilgileniyorum şimdi sağlık ocağına götürücem, pek bir şey yapamıyorum o yüzden telde bozulunca giremedim siteye
Gecmis olsun canim, cocuklarin hasta olmasina hic dayanamiyorum ben ya :(

Yok kiz yediğimiz ictigimiz yaramasin da kilo almayalim diyom ben :KK53:

Heeer ben yine yanlis anladim daha uyanamadim herhalde :KK70::KK70:
Daha iyi olmana sevindim :KK68:
Esine böyle yap ->
cildir.gif

Bak nasil uyaniyor :KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70:benim esim korkmaz oyle seylerden :KK70::KK70:uyandi ya sukur dusunu falan aldi gitti :-)
İş güç sahibi olunca böyle oldu ya :KK43: alışma sürecini atlattım şükürler olsun napıyosunnn
Valla cicim ne yapayim oturuyorum. Sen. Ne yaptin o kahve isini?? Kahve içtiniz mi??

hadi bakalım canım deva olur inşallahta bende hayırlı bir şeye vesile olmuş olurum inaşallah Hoppa

Ay canim valla cok dua ederim insallah insallah..

Heeer ben yine yanlis anladim daha uyanamadim herhalde :KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70:benim esim korkmaz oyle seylerden :KK70::KK70:uyandi ya sukur dusunu falan aldi gitti :-)

Valla cicim ne yapayim oturuyorum. Sen. Ne yaptin o kahve isini?? Kahve içtiniz mi??

Ay canim valla cok dua ederim insallah insallah..
Su dokiyim de kendine gel :KK4:

Gecmis olsun canim, cocuklarin hasta olmasina hic dayanamiyorum ben ya :KK43:

Neyi var canim? Çok geçmiş olsuno_O

Sağolun kabız 6 gündür kaka yapmıyor sütüm mü yetmiyor diye endişendik malum susuz kalmaması lazım bebeğimin tek böbreği var

arada cevap yazmadığım mesaj olabilir, sağlık ocağından sonra inşallah yazarım, pc de kafayı yedi şansıma:)

Back
X