• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Hangisinden bahsediyorsun canım?
kürk mantolu madonnanın konusunu sormuştunuz ondan bahsediyodum:)
Yok yok gec gelmedin burdayiz :-)

Himmmmm canim ya sana dua yayinciligin kitaplarını tavsiye ederim. Ben hep ordan okuyorum. Ordan alirim. Sen internetten bi bak fua yayincilik acaba sitesi var mi..
iyi bari,final haftam ders çalışmamak için camları silmeye kalkıştım sonrada pcye gömüldüm:KK8::rolleyes::KK70:

Selamun Aleykümm geçte olsa geldim..:KK54:
Hiç gözleri bizi arayann yok ama hıh...:63::63::63:

Aleykum selam kuzucum seni aramaz miyiz yaaa ask olsun. Hoa geldin :-)

Tamamdır canım. Araştırırım ben.
Teşekkür ederim. :KK15:
Rica ederim tatlim.ne demek ;-)

kürk mantolu madonnanın konusunu sormuştunuz ondan bahsediyodum:)

iyi bari,final haftam ders çalışmamak için camları silmeye kalkıştım sonrada pcye gömüldüm:KK8::rolleyes::KK70:
Vay masallaj gencler ne yiyip ne iciyorusnuz bu enerjinizden azicik da bana verin.

Aleykum selam kuzucum seni aramaz miyiz yaaa ask olsun. Hoa geldin :-)

Rica ederim tatlim.ne demek ;-)

Vay masallaj gencler ne yiyip ne iciyorusnuz bu enerjinizden azicik da bana verin.
ders çalışmamak adına:KK70::p:p:KK70::KK70:
telefonumuda kapattım,pcyi kapatamıyorum ama gerçi enerjik duruyorum ama içim geçmiş durumda :KK61::KK61::KK61:

ya ben babamın facebook şifresini biliyodum arada da girip bakıyodum bi terslik var mı diye,bi kaç defa tehdit mesajı görüp endişelenmiştim babamı aramıştım ağlayarak gördüm diye
Şimdi yine gireyim dedim 1 hafta önce değiştirmiş acep bi terslik mi var çok korktum şu an:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

ders çalışmamak adına:KK70::p:p:KK70::KK70:
telefonumuda kapattım,pcyi kapatamıyorum ama gerçi enerjik duruyorum ama içim geçmiş durumda :KK61::KK61::KK61:

okurken ben de oyleydim canim ders çalışmamak icin her syei yapiyordum :-)
Bilgece nolmuş dün sizin orda, eşin öğrenmiş mi? Merak ettim.
Valla cnaim ogrenemdik bilmiuoruz.

ya ben babamın facebook şifresini biliyodum arada da girip bakıyodum bi terslik var mı diye,bi kaç defa tehdit mesajı görüp endişelenmiştim babamı aramıştım ağlayarak gördüm diye
Şimdi yine gireyim dedim 1 hafta önce değiştirmiş acep bi terslik mi var çok korktum şu an:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
hayirdir ya? Ne gibi bir tehdit ki bu? Kim tehdit etmis?

Önemli bir şey değildir canım belki.

Önemli bir şey değildir canım belki.
ya babamın gizlisi saklısı yoktur ki:mad: en son 2 hafta önce annemle aradıklarında beni baba o ne niye öyle falan demiştim annemde öğrendi direk,babamda korkma kızım bi durum yok rahat ol kalbini güzel tut dedi:mad::mad::mad:2 gün sonrasında değiştirmiş:mad:

ya babamın gizlisi saklısı yoktur ki:mad: en son 2 hafta önce annemle aradıklarında beni baba o ne niye öyle falan demiştim annemde öğrendi direk,babamda korkma kızım bi durum yok rahat ol kalbini güzel tut dedi:mad::mad::mad:2 gün sonrasında değiştirmiş:mad:

Baban bir şey yok diyorsa yoktur canım. Kalbini ferah tut. Rabbim bütün şerlerden korusun inş.

Back
X