- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #9.881
hıçkıra hıçkıra okuduğum bi kitaptı
bence hiç konuyu bilmeden alın zaten su gibi okursunuz bi günde biter
Hangisinden bahsediyorsun canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hıçkıra hıçkıra okuduğum bi kitaptı
bence hiç konuyu bilmeden alın zaten su gibi okursunuz bi günde biter
Yok yok gec gelmedin burdayizyine mi geç geldim![]()
Anladım.
Canım ben "evlilik ve mahremiyet" adlı bir kitap istiyorum ama tam aradığım gibi bulamıyorum.![]()
Yok yok gec gelmedin burdayiz
Himmmmm canim ya sana dua yayinciligin kitaplarını tavsiye ederim. Ben hep ordan okuyorum. Ordan alirim. Sen internetten bi bak fua yayincilik acaba sitesi var mi..
kürk mantolu madonnanın konusunu sormuştunuz ondan bahsediyodum:)Hangisinden bahsediyorsun canım?
iyi bari,final haftam ders çalışmamak için camları silmeye kalkıştım sonrada pcye gömüldümYok yok gec gelmedin burdayiz
Himmmmm canim ya sana dua yayinciligin kitaplarını tavsiye ederim. Ben hep ordan okuyorum. Ordan alirim. Sen internetten bi bak fua yayincilik acaba sitesi var mi..
Selamun Aleykümm geçte olsa geldim..
Hiç gözleri bizi arayann yok ama hıh...![]()
Rica ederim tatlim.ne demek ;-)Tamamdır canım. Araştırırım ben.
Teşekkür ederim.![]()
Vay masallaj gencler ne yiyip ne iciyorusnuz bu enerjinizden azicik da bana verin.kürk mantolu madonnanın konusunu sormuştunuz ondan bahsediyodum:)
iyi bari,final haftam ders çalışmamak için camları silmeye kalkıştım sonrada pcye gömüldüm![]()
kürk mantolu madonnanın konusunu sormuştunuz ondan bahsediyodum:)
iyi bari,final haftam ders çalışmamak için camları silmeye kalkıştım sonrada pcye gömüldüm![]()
ders çalışmamak adınaAleykum selam kuzucum seni aramaz miyiz yaaa ask olsun. Hoa geldin
Rica ederim tatlim.ne demek ;-)
Vay masallaj gencler ne yiyip ne iciyorusnuz bu enerjinizden azicik da bana verin.
ders çalışmamak adına
telefonumuda kapattım,pcyi kapatamıyorum ama gerçi enerjik duruyorum ama içim geçmiş durumda![]()
Valla cnaim ogrenemdik bilmiuoruz.Bilgece nolmuş dün sizin orda, eşin öğrenmiş mi? Merak ettim.
hayirdir ya? Ne gibi bir tehdit ki bu? Kim tehdit etmis?ya ben babamın facebook şifresini biliyodum arada da girip bakıyodum bi terslik var mı diye,bi kaç defa tehdit mesajı görüp endişelenmiştim babamı aramıştım ağlayarak gördüm diye
Şimdi yine gireyim dedim 1 hafta önce değiştirmiş acep bi terslik mi var çok korktum şu an![]()
babam hukukçu benim o sebepten müvekkilerinin karşıtı ediyookurken ben de oyleydim canim ders çalışmamak icin her syei yapiyordum
Valla cnaim ogrenemdik bilmiuoruz.
hayirdir ya? Ne gibi bir tehdit ki bu? Kim tehdit etmis?
Hoş Bulduk :)Aleykum selam kuzucum seni aramaz miyiz yaaa ask olsun. Hoa geldin![]()
ya ben babamın facebook şifresini biliyodum arada da girip bakıyodum bi terslik var mı diye,bi kaç defa tehdit mesajı görüp endişelenmiştim babamı aramıştım ağlayarak gördüm diye
Şimdi yine gireyim dedim 1 hafta önce değiştirmiş acep bi terslik mi var çok korktum şu an![]()
babam hukukçu benim o sebepten müvekkilerinin karşıtı ediyo![]()
Canim valla kendi derdimden kimseyo soramadim.ki inan..Hoş Bulduk :)
Valla sabahtan beri o kadar mesaj okudum adım hiç geçmemiş![]()
![]()
![]()
ya babamın gizlisi saklısı yoktur kiÖnemli bir şey değildir canım belki.
önemsemiyor hergün kaç tane geliyo kulak assam ohoo diyoAllah Korusun ya. Baban ne diyor peki bu duruma??
Canim valla kendi derdimden kimseyo soramadim.ki inan..
ya babamın gizlisi saklısı yoktur kien son 2 hafta önce annemle aradıklarında beni baba o ne niye öyle falan demiştim annemde öğrendi direk,babamda korkma kızım bi durum yok rahat ol kalbini güzel tut dedi
2 gün sonrasında değiştirmiş
![]()
amin inşallah inşallahBaban bir şey yok diyorsa yoktur canım. Kalbini ferah tut. Rabbim bütün şerlerden korusun inş.
önemsemiyor hergün kaç tane geliyo kulak assam ohoo diyoben korkuyorum azcık azcık değil çok
niye değiştirdiki
arayıp soramamda niye noldu dicek
![]()