• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

ama öyle biliyor musun canım böyle hiç tanımadığım biri gelsin anlatsın desin bana su söyle yaptı köpürürüm aaa niyeymiş kendine baksınmış triplerine girerim bir de oturur ağlarım dayanamam :KK48:
Annemden dolayı iyi bilirim gülüm, çok hassas varlıklarsınız. Aman kimse üzülmesin diye didinip durursunuz ama iş kendinize gelince durum değişir. Başkalarına verdiğiniz değeri birazda kendinize verseniz azıcık belki bu kadar üzülmeyeceksiniz ama olmuyor işte. Yengeçler kadar ince fikirli başka burç var mı acaba :))

Yeni gelen arkadaslarim giriyorsunuz bir daha da yazmiyorsunuz neden ki acaba??
Bir tane yeni üye vardi bana yazacakti ne oldu anlamadim. Nickini de hatirlayamadim. Kimdi acaba. Bir sorum var demisti. .

of kızlar abim bugün aradı gene :mad:ablam diğer abime yollamıcam gelmicek demiş oda beni aradı ablam nediyor cumartesi geliyorsun flan ben seni özledim cart curt :KK51:ooof ablamda bende moralimiz bozuldu çok alıştık ya biz birbirimize:KK43:

:KK19::21::21::21::21: bende yazarim olarmi?:KK49::KK49:

Gelin canlarim.geelin bi muhabbet konusu bulup konusalim.bence.

of kızlar abim bugün aradı gene :mad:ablam diğer abime yollamıcam gelmicek demiş oda beni aradı ablam nediyor cumartesi geliyorsun flan ben seni özledim cart curt :KK51:ooof ablamda bende moralimiz bozuldu çok alıştık ya biz birbirimize:KK43:
Kiz paylasilamiyorsun iste ne guzel. Ablan evli mi? Abin evli mi?? Bence sen onlarin islerini yapma bakalim o zaman ne yapacaklar.

Geçmiş olsun canim bu sanci evlenince gecer diyolla gecmedi mi:KK43:

Ayy nerde ya inan bekarken boyle sanvim yoktu. Evlendim daha da beter oldum
Olumlerden donuyorum resmen cok fena. Yillarca kandirmislar bizi megerse..

ablam evli ben ona geldim 21 gündür abimler bekar

Heee anladim. Enistenle de aran iyi o zaman. Ozlemiyor musun evini? Ben olsam cok ozlerdim :-)

Kızlar aciiiiil göbeğimi birine bağışlamak istiyorum var mi talip :KK53: para almicam :-)
Seninkini alana benimki bedeva :-)

Back
X