• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Valla canim oyle bir ovdun ki ne desem bilemedim simdi. Acaba ona mi gitsem? Inan hemen yarin bile giderim. Bilge hastanesine kaynanami hep goturuyorum zaten. Ama simdi esim ne der acaBa?? Kadin varken erkege izin vermez hayatta. acaba yarin gitsem mi?? off bilemedim. Adet de oldum. Adetliyken alttan muayene de etmez değil mi??
Canim dmira dmira 'nin yazdigi gibi esine güzelce durumu izah edersen kabul eder. Benim simdiki doktorum da erkek, yeni gectim buna. Esime doktorun erkek oldugunu söyleyince o da kadin yokmuydu askim dedi :110: Bende doktorun (erkek) hakkinda internette yorumlar bulmustum (hep pozitif ve bir cok kisi ona giderek cocuk sahibi oldugunu yazmis) onlari okudum esime ondan sonra kabul etti, saglik bu sonucta.
gerçekten çok iyi bir doktor kuzum sıkıntın varsa git gözük yani :KK66: bana şifa oldu inşallah sizlere de olur.. valla öyle dedi bir an önce yap diye :KK48:
önemli, değil canım alışkınım çocukluğumdan beri böyle ancak bir çocugu olunca anlayacaktır bni ama bakalım o günleri görebilecek miyiz :KK66:
Kiz nasil gideyim yurtdisindayim ben :KK48: ama orda olaydim muhakkak bu söylediklerinden sonra giderdim gülüm.
Hayirlisi canim, insallah kardesin aklini biran önce basina toplar ve senin gibi tatli ablasini üzmez bir daha :KK68: Ay böyle ablaya insan nasil kizar anlamadim :KK60:

sagol canim benim. Amin dediğin gibi her seyin hayirlisi olsin da gerisi muhim degil..

Vay be oyle mi?? Bende gidicem o zaman ona insallaj..
aynen canm gitmeni isterim valla faydalı olacagına inanıyorum çünkü en azından su mantar sorununu çözer inşallahta kurtulursun sende ama olan biten herşeyi doktorların uyguladığı ilişki sonrası yasadığın tüm sıkıntıları sonradan unuttum deme ;)

Ya yoksa bende de mi mantar var :KK43: koku dediğin gibi çok kötü sık sık duş alıyorum temizliğime dikkat ediyorum ama geçmiyor hafif de olsa kalıyor. Tedavisi çok mu zor mantarın?

Canim dmira dmira 'nin yazdigi gibi esine güzelce durumu izah edersen kabul eder. Benim simdiki doktorum da erkek, yeni gectim buna. Esime doktorun erkek oldugunu söyleyince o da kadin yokmuydu askim dedi :110: Bende doktorun (erkek) hakkinda internette yorumlar bulmustum (hep pozitif ve bir cok kisi ona giderek cocuk sahibi oldugunu yazmis) onlari okudum esime ondan sonra kabul etti, saglik bu sonucta.

Kiz nasil gideyim yurtdisindayim ben :KK48: ama orda olaydim muhakkak bu söylediklerinden sonra giderdim gülüm.
Hayirlisi canim, insallah kardesin aklini biran önce basina toplar ve senin gibi tatli ablasini üzmez bir daha :KK68: Ay böyle ablaya insan nasil kizar anlamadim :KK60:

Az once aradi beni esim. Ne var gelen giden var mo dedi. Ona demedim hasta oldugumu. Oldum dedim. Bi sustu sonra uzulme sakin dedi demekki nasip degil hem daha iyilesmedin ilk once iyiles ondan sonra olur insallah dedi. doktoru soyledim boyle boyle biri varmis cok iyiymis diye. Eger sifa onun vesilesiyle olacaksa gidelim artik ne yapalim dedi.. gidicem yikanimca insallaj..
aynen canm gitmeni isterim valla faydalı olacagına inanıyorum çünkü en azından su mantar sorununu çözer inşallahta kurtulursun sende ama olan biten herşeyi doktorların uyguladığı ilişki sonrası yasadığın tüm sıkıntıları sonradan unuttum deme :KK66:
hepsini not alicam ve anlaticam insallah. Ya da notu direk doktora versem okusa?? :-)

ayy canım doğru sen yurt dışındasın :(((
kuzum bnm sağolasın :KK36::KK15: geçenlerde fal baktırmış arkadasının kardeşine kız çok merhametli bir ablan var içi yanıyor sizin için resmen falan demiş gitmiş annem anlatmış bnmle konuşmuyor ya :) gerçekten de öyleyim içim yanar onlara ama inan herkesin iyi olmasını isterim ben hep hiç kimse kötü olsun istemem elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım 7 kat yabancı bile olsa bazen yanlış anlaşılırım iyi niyetimden ama diyorum Allah biliyor ya gerisi boş kendime hesap verebiliyorsam gerisini hallederim diye ;)

Az once aradi beni esim. Ne var gelen giden var mo dedi. Ona demedim hasta oldugumu. Oldum dedim. Bi sustu sonra uzulme sakin dedi demekki nasip degil hem daha iyilesmedin ilk once iyiles ondan sonra olur insallah dedi. doktoru soyledim boyle boyle biri varmis cok iyiymis diye. Eger sifa onun vesilesiyle olacaksa gidelim artik ne yapalim dedi.. gidicem yikanimca insallaj..

hepsini not alicam ve anlaticam insallah. Ya da notu direk doktora versem okusa?? :-)
hahahahahaha daha mantıklı valla insan heyecandan unutuyor o masaya çıkıcam korkusuylaaa:KK17:

Ne güzel iste hemen ikna olmus esin, zaten dogrusu da bu canim, sonucta sen oraya sifa bulmaya gidiyorsun. Esinde anlayisli bir insan ki kabul etmis.

ayy canım doğru sen yurt dışındasın :KK43:((
kuzum bnm sağolasın :KK36::KK15: geçenlerde fal baktırmış arkadasının kardeşine kız çok merhametli bir ablan var içi yanıyor sizin için resmen falan demiş gitmiş annem anlatmış bnmle konuşmuyor ya :) gerçekten de öyleyim içim yanar onlara ama inan herkesin iyi olmasını isterim ben hep hiç kimse kötü olsun istemem elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım 7 kat yabancı bile olsa bazen yanlış anlaşılırım iyi niyetimden ama diyorum Allah biliyor ya gerisi boş kendime hesap verebiliyorsam gerisini hallederim diye :KK66:
Kiyamam ya icim gitti sen öyle yazinca. Aslinda kardesin de cok üzülüyor bu duruma, ben öyle hissettim. Belki de cesareti yoktur sana yaklasmaya? Belki de seni kirdiginin farkinda oldugu icin sana yaklasmaya cekiniyordur?
Gülüm sen yengec burcumusun?

Ne güzel iste hemen ikna olmus esin, zaten dogrusu da bu canim, sonucta sen oraya sifa bulmaya gidiyorsun. Esinde anlayisli bir insan ki kabul etmis.

Kiyamam ya icim gitti sen öyle yazinca. Aslinda kardesin de cok üzülüyor bu duruma, ben öyle hissettim. Belki de cesareti yoktur sana yaklasmaya? Belki de seni kirdiginin farkinda oldugu icin sana yaklasmaya cekiniyordur?
ya o da sever benide maalsef anlaşamıyoruz canım o da çok duygusal amaan iyi olsunda yarın öbrü gün evlenince daha iyi anlar neyin ne oldugunu evet kuzum yengeç burcuyum :-) çok belli değil mi :-)

kaşıntı oluyor hatta bazen çok sinir bozucu oluyor. Ama o kadar sık değil. Kokuyu tam tarif edemiyorum ama cidden dayanılmaz bir koku.. küf gibi de denilebilir.
Ayy canim sende de mantar var o zaman yaaa. Cok fena. Bi kadin doguma git. Ama sen zaten bi ara gidecektin ne oldu??

aaa ben eksik okumusum bilgeceee kabul etmiş eşin çok şükür :KK73: hadi inşallah nasip olur gidersin de Rabbim yüzünüzü güldürür :KK36: kaç gün sürüyor adetin

Aynen kizlar sukue esim kabul etti.
Adetim 1 hafta suruyor cnaim..

selam kılzar bu vücut bu kadar uykusuzluğa dayanamadı yiğenimi okuldan aldım eve geldik küya televizyon izlemek için uzandım küt televizyonun sesine yiğenlerin kavgalarına rağmen uyudum hemde horlamışım bile :KK48: ay allah kimseyi uykusuzlukla imtihan etmesin dunya varmiş didim yeniden doğdum off beeeeaaaa:cool:

Ayy canim sende de mantar var o zaman yaaa. Cok fena. Bi kadin doguma git. Ama sen zaten bi ara gidecektin ne oldu??

Aynen kizlar sukue esim kabul etti.
Adetim 1 hafta suruyor cnaim..
aklında olsun canım cumartesi günleri nöbetçi zaten haftaya kadar ancak biter ama hafta içi gideceksen gündüz orda tabi sen yinede gitmeden hastaneyi ara

ya o da sever benide maalsef anlaşamıyoruz canım o da çok duygusal amaan iyi olsunda yarın öbrü gün evlenince daha iyi anlar neyin ne oldugunu evet kuzum yengeç burcuyum :-) çok belli değil mi :-)
Kimseye kiyamam, herkes iyi olsun isterim deyince annem gibi gördüm seni, o da yengec:KK48:

selam kılzar bu vücut bu kadar uykusuzluğa dayanamadı yiğenimi okuldan aldım eve geldik küya televizyon izlemek için uzandım küt televizyonun sesine yiğenlerin kavgalarına rağmen uyudum hemde horlamışım bile :KK48: ay allah kimseyi uykusuzlukla imtihan etmesin dunya varmiş didim yeniden doğdum off beeeeaaaa:cool:
ayy o uykunun tadını cok iyi bilirim. Okula giderken sabah 5.20de evden cikardim 2 saat yol giderdim. Aksam 9 10 gibi evde olurdum. Inan bazen derste uyuyordum. Oyle tatli geliyordu ki..:-)

aklında olsun canım cumartesi günleri nöbetçi zaten haftaya kadar ancak biter ama hafta içi gideceksen gündüz orda tabi sen yinede gitmeden hastaneyi ara
Canim bilgiler icin cok tesekkur ederim. Ben zaten gitmeden once arar sorarim. hadi hayirlisi insallah

Kimseye kiyamam, herkes iyi olsun isterim deyince annem gibi gördüm seni, o da yengec:KK48:
ama öyle biliyor musun canım böyle hiç tanımadığım biri gelsin anlatsın desin bana su söyle yaptı köpürürüm aaa niyeymiş kendine baksınmış triplerine girerim bir de oturur ağlarım dayanamam :KK48:

ayy o uykunun tadını cok iyi bilirim. Okula giderken sabah 5.20de evden cikardim 2 saat yol giderdim. Aksam 9 10 gibi evde olurdum. Inan bazen derste uyuyordum. Oyle tatli geliyordu ki..:-)

Canim bilgiler icin cok tesekkur ederim. Ben zaten gitmeden once arar sorarim. hadi hayirlisi insallah
hadi inşallah canım o kadar anlattım sana faydalı olursa çok mutlu olurum ama ben inanıyorum Rabbim yardımcın olsun gelişmeleri burdan yazarsın zaten yoksa meraktan ölürüm beeen :KK45:

Back
X