- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #9.441
ay hadi inşallah
Ben de heyecanlandım senin için yaahadi inşallah dualarımız kabul olsun
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahikiz olsun
Kahve içiyorum bende canim ne yemek yapiyosun
kizlar hala adet olmadim.sancim da hic yok ayy cok heyecanliyim
ikiz çocuğum olsun bende çok istiyorum bilgece bir avazda iki tane ooohhh mis gibi. çarşıdan aldım bi tane eve geldim 2 tane gibiAmin amin insallah kizlaaarr cok sagolun. Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin.
Kiz saksi olmayam arkadasim valla ikiz olsa cok sevinirim
Sana ne sana ne allasen
Ayy inanmıyorum Bilgece hadi inş.
ikiz çocuğum olsun bende çok istiyorum bilgece bir avazda iki tane ooohhh mis gibi. çarşıdan aldım bi tane eve geldim 2 tane gibiAllah hayırlısıyla versin tabiki sağlıklı sıhatli :))))
ikiz çocuğum olsun bende çok istiyorum bilgece bir avazda iki tane ooohhh mis gibi. çarşıdan aldım bi tane eve geldim 2 tane gibiAllah hayırlısıyla versin tabiki sağlıklı sıhatli :))))
Bizim evde diriliş rüzgarları esiyor hala.. kızlar pek bakamadım diğer sayfalara.. herkese selam olsun.. bu arada-Piraye üşenmeden kalktım kahve yaptım eşimle içtik ohhh..
dirilişi bizde izledik az önce dandıra dan dandırı dan gerilim hiççç sevmiyorum kapatıkBizim evde diriliş rüzgarları esiyor hala.. kızlar pek bakamadım diğer sayfalara.. herkese selam olsun.. bu arada-Piraye üşenmeden kalktım kahve yaptım eşimle içtik ohhh..
Bizim evde diriliş rüzgarları esiyor hala.. kızlar pek bakamadım diğer sayfalara.. herkese selam olsun.. bu arada-Piraye üşenmeden kalktım kahve yaptım eşimle içtik ohhh..
Görürüm ben sizi oh mis gibi der misiniz acaba birkaç hafta sonra :)ikiz çocuğum olsun bende çok istiyorum bilgece bir avazda iki tane ooohhh mis gibi. çarşıdan aldım bi tane eve geldim 2 tane gibiAllah hayırlısıyla versin tabiki sağlıklı sıhatli :))))
derim yaa dicem bak olsun inşallah sağlıcakla hayırla söz şikayet etmicemGörürüm ben sizi oh mis gibi der misiniz acaba birkaç hafta sonra :)
Sana ne sana ne allasen
Ayy inanmıyorum Bilgece hadi inş.
Görürüm ben sizi oh mis gibi der misiniz acaba birkaç hafta sonra :)
dedim bileAaa ask olsun canim nicin pas vermeyeyim yaaaa cok uzulurum demeyin oyle yaaa.
senin kocan tam bir saksıMantıklı. Normal doğum kadar anormal bir şey mi var?
Bu arada asıl benim kocam saksı değil
derim yaa dicem bak olsun inşallah sağlıcakla hayırla söz şikayet etmicem
Deriz deriz yaaa amaan hayirli saglikli olsunlar da bakariz insallah yaaa
Hayırlısı :) sen eğer hamileysen bizimde yolumuzu aç :) hani ayağını sürüme olayı var ya onun gibi birşey :)))
Internetten izliyoruz bacimcok heyecanli turgut nasil hamle yapti amaaaaa Aynen canım.. içim bir coşkuyla doldu o sahnede.. Şu an telden giriyorum, hala izliyoruz.. Ay halime sultanı kaçırdılar..
Feraceli biz seviyoruz canım.
canıııım afiyet olsun bende içtimBizim evde diriliş rüzgarları esiyor hala.. kızlar pek bakamadım diğer sayfalara.. herkese selam olsun.. bu arada-Piraye üşenmeden kalktım kahve yaptım eşimle içtik ohhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?