Bilgece ile Sohbete ;)))

Amin amin insallah kizlaaarr cok sagolun. Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin.
Kiz saksi olmayam arkadasim valla ikiz olsa cok sevinirim
ikiz çocuğum olsun bende çok istiyorum bilgece bir avazda iki tane ooohhh mis gibi. çarşıdan aldım bi tane eve geldim 2 tane gibi Allah hayırlısıyla versin tabiki sağlıklı sıhatli :))))

ikiz çocuğum olsun bende çok istiyorum bilgece bir avazda iki tane ooohhh mis gibi. çarşıdan aldım bi tane eve geldim 2 tane gibi Allah hayırlısıyla versin tabiki sağlıklı sıhatli :))))

Mantıklı. Normal doğum kadar anormal bir şey mi var?

Bu arada asıl benim kocam saksı değil

aynen valla. Ohh ne guzel olur. Amin dedigin gibi hayirli saglikli ve duzgun akilli saygili cocuklar insallahhh

Bizim evde diriliş rüzgarları esiyor hala.. kızlar pek bakamadım diğer sayfalara.. herkese selam olsun.. bu arada -Piraye üşenmeden kalktım kahve yaptım eşimle içtik ohhh..

Internetten izliyoruz bacim cok heyecanli turgut nasil hamle yapti amaaaaa

Görürüm ben sizi oh mis gibi der misiniz acaba birkaç hafta sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…