Bilgece ile Sohbete ;)))

Amin amin insallah kizlaaarr cok sagolun. Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin.
Kiz saksi olmayam arkadasim valla ikiz olsa cok sevinirim :KK70::KK70:
ikiz çocuğum olsun bende çok istiyorum bilgece bir avazda iki tane ooohhh mis gibi. çarşıdan aldım bi tane eve geldim 2 tane gibi :D:D:D Allah hayırlısıyla versin tabiki sağlıklı sıhatli :))))

ikiz çocuğum olsun bende çok istiyorum bilgece bir avazda iki tane ooohhh mis gibi. çarşıdan aldım bi tane eve geldim 2 tane gibi :KK70::KK70::KK70: Allah hayırlısıyla versin tabiki sağlıklı sıhatli :))))

Mantıklı. Normal doğum kadar anormal bir şey mi var? :KK70:

Bu arada asıl benim kocam saksı değil :63:

ikiz çocuğum olsun bende çok istiyorum bilgece bir avazda iki tane ooohhh mis gibi. çarşıdan aldım bi tane eve geldim 2 tane gibi :KK70::KK70::KK70: Allah hayırlısıyla versin tabiki sağlıklı sıhatli :))))

:KK70::KK70:aynen valla. Ohh ne guzel olur. Amin dedigin gibi hayirli saglikli ve duzgun akilli saygili cocuklar insallahhh :KK60:

Bizim evde diriliş rüzgarları esiyor hala.. kızlar pek bakamadım diğer sayfalara.. herkese selam olsun.. bu arada -Piraye -Piraye üşenmeden kalktım kahve yaptım eşimle içtik ohhh.. :21:

Internetten izliyoruz bacim :-) cok heyecanli turgut nasil hamle yapti amaaaaa :-) :-)

Görürüm ben sizi oh mis gibi der misiniz acaba birkaç hafta sonra :)

Back
X