- 4 Eylül 2011
- 11.006
- 23.689
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #9.401
iyi akşamlaaar cnm
insanlar patlamaya hazır bomba gibi kimbeilir ne saçma bi sebepten çıktıValla canim hic bilmiyorum. Esim dedi ben yarin muhakkak ogrenirimBu kadar büyük ne olabilir yani.
karisik ama su an sesleri cikmiyor duymuyoruz yani biz..allah korusun hala karışıkmı ortalık
insanlar patlamaya hazır bomba gibi kimbeilir ne saçma bi sebepten çıktı
of kızlar çok bunalmış haldeyim çok bana bi akıl verin
yok bişiSana ne oldu ya??
hayrdr canımmof kızlar çok bunalmış haldeyim çok bana bi akıl verin
yok bişi
noldu canım hayırdır?of kızlar çok bunalmış haldeyim çok bana bi akıl verin
ya canım ben 3-4 senedir boyumdan fazla kilom oldu hep geçen sene düzenli spor yapmaya başladım diyetten gözüm korkuyordu onu yapmadım ama heeep spor yaptım nitekim 1 senede gram kilo almadım ama vermedimde aralıkta bi diyet yapayım artık dedim mart ayında tam 14 kilo verdim sonra cumburlooooop nerdeyse hepsini geri aldım herkes beni eleştiriyor,kırıyor,kızıyor artık kilo ve diyet kelimesinden iğreniyorum olmuyor hırs yapıp tekrar veremiyorum herkeste beni çatır çatır kırıyoooooooohayrdr canımm
küstüm hıhhhhNe oldu neden küstün? Bi seyin yoktu anlaminda dedim cnaim lutfeb alinma neden aliniyorsun?? Anlat hayırdır insallaj??
oyyy canım milletti ne takıyorsun yaa valla bende çok eleştiri alıyorum kilolarm yzünden ama takmıyrum elmden geleni yapıyorum zaten ne yanı aclıktanmı ölekk allah allah kendileri zayf die sanki neyi başarmışlar sanki biz istemezdk zapzayıf olmayıı boşveer canım yaa sana kızanları takarsaaan oooooya canım ben 3-4 senedir boyumdan fazla kilom oldu hep geçen sene düzenli spor yapmaya başladım diyetten gözüm korkuyordu onu yapmadım ama heeep spor yaptım nitekim 1 senede gram kilo almadım ama vermedimde aralıkta bi diyet yapayım artık dedim mart ayında tam 14 kilo verdim sonra cumburlooooop nerdeyse hepsini geri aldım herkes beni eleştiriyor,kırıyor,kızıyor artık kilo ve diyet kelimesinden iğreniyorum olmuyor hırs yapıp tekrar veremiyorum herkeste beni çatır çatır kırıyoooooooo
ya canım ben 3-4 senedir boyumdan fazla kilom oldu hep geçen sene düzenli spor yapmaya başladım diyetten gözüm korkuyordu onu yapmadım ama heeep spor yaptım nitekim 1 senede gram kilo almadım ama vermedimde aralıkta bi diyet yapayım artık dedim mart ayında tam 14 kilo verdim sonra cumburlooooop nerdeyse hepsini geri aldım herkes beni eleştiriyor,kırıyor,kızıyor artık kilo ve diyet kelimesinden iğreniyorum olmuyor hırs yapıp tekrar veremiyorum herkeste beni çatır çatır kırıyoooooooo
ya canım ben 3-4 senedir boyumdan fazla kilom oldu hep geçen sene düzenli spor yapmaya başladım diyetten gözüm korkuyordu onu yapmadım ama heeep spor yaptım nitekim 1 senede gram kilo almadım ama vermedimde aralıkta bi diyet yapayım artık dedim mart ayında tam 14 kilo verdim sonra cumburlooooop nerdeyse hepsini geri aldım herkes beni eleştiriyor,kırıyor,kızıyor artık kilo ve diyet kelimesinden iğreniyorum olmuyor hırs yapıp tekrar veremiyorum herkeste beni çatır çatır kırıyoooooooo
yaa kusmeküstüm hıhhhh
Hic pas vermeBoyun ve kilon tam olarak kac bakakim?? Sen bakma o millete onlar akillarinca hadi soyleyelim belki zayiflar diye diyorlardir..
yaa kusme
takıyorum taktıkça daha çok kendimi yemeğe veriyorumoyyy canım milletti ne takıyorsun yaa valla bende çok eleştiri alıyorum kilolarm yzünden ama takmıyrum elmden geleni yapıyorum zaten ne yanı aclıktanmı ölekk allah allah kendileri zayf die sanki neyi başarmışlar sanki biz istemezdk zapzayıf olmayıı boşveer canım yaa sana kızanları takarsaaan ooooo
aynen öyle sanki ben istemiyorum zayıflamak sanki çok memnunum kilom danBoyun ve kilon tam olarak kac bakakim?? Sen bakma o millete onlar akillarinca hadi soyleyelim belki zayiflar diye diyorlardir..
yaa kusme
Hic pas verme
arkadaşım yok zaten ailem akrabalar çok bunaldım çok doldum artık demiyorum ama surat asıyorum çok üzülüyorumhmm kim kırıyo aileden mi arkadaşlardan mı?
belliki senin için önemli bi mesele. ailedense kırıldığını açık açık söyle. arkadaşsa olmaz olsun öyle arkadaş koyver gitsin hıh
Amaaam canim ya ben de 100 falan sandim. Daha once vermissen simdi de verirsin yaaa. bosver sen milleti. Onlar hep konusue zatenaynen öyle sanki ben istemiyorum zayıflamak sanki çok memnunum kilom dan
boy 167 kilo 79
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?