Bilgece ile Sohbete ;)))

Herkese gubaydin canlarim.
Guzel dualar icin de hepinize tesekkur ederim Allah razi olsun.
Nego Acizane kul canlarim Allah buyuktur her zaman dua edin her zaman.
Nego esin seni artik es olarak degil de aNne olarak goruyor olabikir. Bu yüzden bazi seyleri yakistirmiyor olabilir oyle psikolojik bir sorub oldugunu okumustum bir yerd .
Bir psikologa gidin ilk once. O da yardim edecektir emin ol. Rabbim.kimsnein yuvasini huzurunu bozmasin. eslerinizi size köle etsin insallahh

Acizane kul canim uzulme. Aslinda sende her sey biriktigi icin her lafina sinir oluyorsun.
Benim esim de bazen bir program izleyip begenmezse salak mi bunlar der.
Iste sizin asıl sorununuz aranizdako meseleyi tam konusamamak. istihareye yat belki bir faydasi dokunur. Benim sana dedigim seyi sorusturdun mu?? Annene sordun mu??

benim çıkmam lazım a dostlar bir kaç posta çamaşırım var yarısı benim evde kurusun yarısıda kv nin balkonda güneş çekilmeden halledeyim, dışarda kurutmayıda hiç sevmem dışarı kokusu siniyor

Aynen ben de esimin kiyaferlerini kurutmaya atmiyorum evin icinde kurutuyorum.

-Piraye Olur içeriz canım. GÜL tabi sesli gül ne olacak? İş yerinde misin yoksa?

merhabalar kızlaar özlediniz mi beni @Bilgece rüyamda seni gördümm nickini değişmiştin mavi bulut günışığı gibi bişeyler yapmıştın sana diyordum ki Bilgece bir marka olmuş KK da nden değiştin bu ne biçim isimm diyordumm
canım normal çiçek satan yerlerd vardr ya bize bir komşumuz vermişti annem kzıyor koparıyorum diye ama fırsat buldukca lazım oldkca uyguladım bende gerçekten çok etkili kaza yapan bi komşumuz yaralarn sürdü iz miz kalmadı ya hergün pasuman gibi sürdü jelini

Haklısın ama cesaret edemiyorum. Çünkü adamla oluru yok, eminim.
Miraç gecesinden sonra kalbime bi yumuşaklık gelmişti. Ona belli etmesem de kendi içimde halletmeye çalıştım bir şeyleri ama yok. Allah razı olsun canım.

Seni çok iyi anlıyorum canım. Ama koyma suyla değirmen dönmüyor. Aşk, tutku, sevgi benim içinde önemli. Eşim tam tersi... hepsini geçtim saygıyı koruyabilseydi, bu hale gelemeyecektik.
Senin evliliğin benimkinden iyi durumda. Çünkü hala seviyorum, aşkla bakıyorum diyorsun. Bu da çok önemli. Eşin de seviyordur ama gosteremiyordur belki. Özür konusunda benimki de aynı. Bağırır, ağır konuşur sonra da hiç bir şey olmamış gibi konusur. Neymiş efenim kalbi temizmis. Kalbin mi temiz, yoksa pişkin misin acaba?

Allah yuvana huzur, sağlık ve aşk versin inş. Canım. Umarım çok çok mutlu olursunuz.

Canım benim okudum Allah sabruni veriyor ki bu kadar zaman dayanabildin. Rabbim yardımcın olsun

Sağol canım Allah razı olsun.
Yemeye devam

Kolay gelsin canım. Canın sıkıldığında gel biz burada olduğumuz sürece
dünya dertleriyle güler eğlenir konuşuruz.

Hadi sana bi kebap ismarlayayim keyfin yerine gelsin

Kafasina ne kadar taktiysa demek ki

Topla cesaretini, bak Saksi_Degilim_Ben 'in de dedigi gibi Allaha yasla sirtini, ondan medet um.
Belki o görecegin rüya senin gözlerini acacak, hic bilemezsin ki.
Amin ecmain canim...

Dun o kadar komustuk diye ruyalarina gelmisim demekki ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…