- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #9.001
Haklisin canim dünya telasina kapilip gidiyoruz ne yazik ki.Sağolasın ebrulim, biz hayatın temposuna katılınca en önemli şeyin SAĞLIĞIMIZ olduğunu unutuyoruz çoğu zaman..
teşekkür ederim canımmSöylemeden edemiycem nickin çok hoş:) bdv de yorumlarda görüyordum seni hep:)
benim çıkmam lazım a dostlar bir kaç posta çamaşırım var yarısı benim evde kurusun yarısıda kv nin balkonda güneş çekilmeden halledeyim, dışarda kurutmayıda hiç sevmem dışarı kokusu siniyor
canım normal çiçek satan yerlerd vardr ya bize bir komşumuz vermişti annem kzıyor koparıyorum diye ama fırsat buldukca lazım oldkca uyguladım bende gerçekten çok etkili kaza yapan bi komşumuz yaralarn sürdü iz miz kalmadı ya hergün pasuman gibi sürdü jeliniÇok teşekkür ederim arkadaşlar. Zeytin yağı aklıma gelmedi. Onu da deneyim.
Yara izi kremleri faydası var ama geç geçiriyor, bilemiyorum canım. Lips çok etkili ama, kullandığınım...
Aloevera çiçeği mi? Nerden temin edebilirim acaba canım?
Sana da geçmiş olsun Bilgece canım.
Kolay gelsin, görüsürüz eflalimbenim çıkmam lazım a dostlar bir kaç posta çamaşırım var yarısı benim evde kurusun yarısıda kv nin balkonda güneş çekilmeden halledeyim, dışarda kurutmayıda hiç sevmem dışarı kokusu siniyor
Canim biz kadinlar hep daha fazlasini bekliyoruz, sevgi, ilgi, alaka gün be gün artsin istiyoruz ama erkekler öyle degil. Onlar nasil basladiysa aynen o sekilde devam ettiriyorlar... Evlenmeden öncede zorluklarla karsilasmissiniz ve koskoca 7,5 seneyi geride birakmissiniz. Bu zamani öyle bir kalemde silemiyor insan. Sevmiyor olsan tahammül edemezdin diye düsünüyorum. Rabbim yuvanda huzura kavustursun insallah, dualarini eksik etme.
Korkunun ecele faydasi yok be gülüminan anliyorum seni ama dedigim gibi sen iyi olmalisin bir sekilde ki kizin da iyi olsun. Bak bütün öfkemi cocuktan cikariyorum diye kendin dedin, yazik o sabiye. Belki istihareye yatsan 'devam' ciksa kafan rahatlayacak, belki o zaman bosanma fikrinden vazgecip aranizi düzeltmek icin baska careler arayacaksin?
Esin kizina kiyamadigi icin sana kötü davranmis, halbuki senin bir kabahatin yok ama iste gelde anlat...
İnşallah kolay ve çabuk geçer canım bu süreç..
Birbirinizi kırmadan orta yolu bulursunuz..
Sana tavsiyem bir kağıt al eline artıları eksileri yaz.
Boşanırsam= ( ......... )
Devam edersek= (........)
Bu boşlukları artılarıyla eksileriyle doldur,
artı eksiden kastım, bu olanlar karşısında
yaşayacağın olumlu olumsuz olaylar..
Böylece yazıda daha net görürsün canım
seni nasıl şeylerin beklediğini.
Canımsın çok sağol. Evet yaptım. Artıları eksilerini kapatmaya yetmiyor. Daha çok manevi olarak açım. Özünde iyi olsa da eşim, benim hassas noktalarım olan şeylerde çok zayıf... Kendisine de söyledim.
"Ben de, aradığını bulamadın." Evet malesef.
acizane bol bol inşirah oku. içini ferahlatır. fetih suresi oku. Allah hayırlı tarafını versin hakkında inşallah. istihareyi de korkma yap Allah bi yol gösterir. Allaha dayanmak varken neden kendi kendini sıkıntıya sokacaksın ki.
Allah razı olsun canım. Ah ah hiç sorma. Kafamin içinde sürekli bir ugultu...
evet canım Allah herkesin gönlüne göre versin. zor bu işler.
Canım tepkin iyi olmuş, düşkün ama tahammülü yok, bence imkanın varsa bir süre ayrı kalın kafa dinleyin çok işe yarıyor emin ol ben yapamadım imkanım yok ama ablamdan biliyorum memlekete gelince evine döndüğü zaman eniştemle çok iyi oluyor araları
Bak bizde eşim çocuklara karşı çoook çokk sabırlı alt değişir yıkar uyutur karnını doyurur büyüğe hamileliğimden beri o bakıyor nerdeyse, o benden daha sabırlı çocuklara amaaa neden sabırlı, bizim evliliğimiz ilk oğlumdan sonra sarsıldı hani bazı kadınlar eşlerinden uzaklaşıyor ya doğum sonrası bizde tam tersi oldu eşim oğlumuza düşkün oldu ve beni resmen unuttu bunu sadece ben söylemiyorum kendi ailesi benim ailem de söylüyor biz böyle baba görmedik sanki sen babasın o anne diyorlar o derece, hal böle olunca bütün ilgi üstümdeyen birden bıçak gibi kesildi ben sudan çıkmış balık gibi oldum, ilk oğlum da gurbetteydik tek başıma 6 ay baktım, bilirsin lohusalık psikolojisini, eşime defalarca söyledim niye böylesin bak çok üzülüyorum diye yazdım anlattım ama yok adam sorun yok ben aynıyım diyordu, üstünden dört sene geçti değişen ne var daha da kötüye gittik, ikinciye hamile kalacağım dönem iyiydi o da çocuk içinmiş anlıyorum şimdi, ben o kadar öfkeli sinirli bir insan oldum ki kendimi tanıyamıyorum artık, bunun sorumlusu olan eşim de bana deli muamelesi yapıyor beni hasta ilan ediyor tedaviye ihtiyacım olduğunu söylüyor, o kadar kavga ediyoruz özür dilemez zaten birde hiç bir şey olmamış gibi devam ediyor ama ben kaldıramıyorum artık
Canım inan fazlasını beklemiyorum evliliğimizin ilk üç yılı neyse ben onu istiyorum çocuğumuz olmadan önceki dönemi istiyorum, ben ona hala aşkla bakarken o bana bakmıyor artık, bizim çocuğumuz oldu aşk olmaz artık modunda
Canım benim okudum Allah sabruni veriyor ki bu kadar zaman dayanabildin. Rabbim yardımcın olsun
benim çıkmam lazım a dostlar bir kaç posta çamaşırım var yarısı benim evde kurusun yarısıda kv nin balkonda güneş çekilmeden halledeyim, dışarda kurutmayıda hiç sevmem dışarı kokusu siniyor
Hadi sana bi kebap ismarlayayim keyfin yerine gelsinHaklısın ama cesaret edemiyorum. Çünkü adamla oluru yok, eminim.
Miraç gecesinden sonra kalbime bi yumuşaklık gelmişti. Ona belli etmesem de kendi içimde halletmeye çalıştım bir şeyleri ama yok. Allah razı olsun canım.
Seni çok iyi anlıyorum canım. Ama koyma suyla değirmen dönmüyor. Aşk, tutku, sevgi benim içinde önemli. Eşim tam tersi... hepsini geçtim saygıyı koruyabilseydi, bu hale gelemeyecektik.
Senin evliliğin benimkinden iyi durumda. Çünkü hala seviyorum, aşkla bakıyorum diyorsun. Bu da çok önemli. Eşin de seviyordur ama gosteremiyordur belki. Özür konusunda benimki de aynı. Bağırır, ağır konuşur sonra da hiç bir şey olmamış gibi konusur. Neymiş efenim kalbi temizmis. Kalbin mi temiz, yoksa pişkin misin acaba?
Allah yuvana huzur, sağlık ve aşk versin inş. Canım. Umarım çok çok mutlu olursunuz.
Sağol canım Allah razı olsun.
Yemeye devam
Hadi sana bi kebap ismarlayayim keyfin yerine gelsin
Kafasina ne kadar taktiysa demek kimerhabalar kızlaar özlediniz mi beni@Bilgece rüyamda seni gördümm nickini değişmiştin mavi bulut günışığı gibi bişeyler yapmıştın sana diyordum ki Bilgece bir marka olmuş KK da nden değiştin bu ne biçim isimm diyordumm
canım normal çiçek satan yerlerd vardr ya bize bir komşumuz vermişti annem kzıyor koparıyorum diye ama fırsat buldukca lazım oldkca uyguladım bende gerçekten çok etkili kaza yapan bi komşumuz yaralarn sürdü iz miz kalmadı ya hergün pasuman gibi sürdü jelini
Topla cesaretini, bakHaklısın ama cesaret edemiyorum. Çünkü adamla oluru yok, eminim.
Miraç gecesinden sonra kalbime bi yumuşaklık gelmişti. Ona belli etmesem de kendi içimde halletmeye çalıştım bir şeyleri ama yok. Allah razı olsun canım.
Seni çok iyi anlıyorum canım. Ama koyma suyla değirmen dönmüyor. Aşk, tutku, sevgi benim içinde önemli. Eşim tam tersi... hepsini geçtim saygıyı koruyabilseydi, bu hale gelemeyecektik.
Senin evliliğin benimkinden iyi durumda. Çünkü hala seviyorum, aşkla bakıyorum diyorsun. Bu da çok önemli. Eşin de seviyordur ama gosteremiyordur belki. Özür konusunda benimki de aynı. Bağırır, ağır konuşur sonra da hiç bir şey olmamış gibi konusur. Neymiş efenim kalbi temizmis. Kalbin mi temiz, yoksa pişkin misin acaba?
Allah yuvana huzur, sağlık ve aşk versin inş. Canım. Umarım çok çok mutlu olursunuz.
Sağol canım Allah razı olsun.
Yemeye devam
Acizane kul Rabbim ellerini bırakmasın...
E-brulim Dünya telaşı bitmez ta ki biz öbür aleme gidene dek..
Neyse canlar üzmeyin kendinizi, kendinizin olanla yetinin.
Allah sabredenlerle beraberdir...
merhabalar kızlaar özlediniz mi beni@Bilgece rüyamda seni gördümm nickini değişmiştin mavi bulut günışığı gibi bişeyler yapmıştın sana diyordum ki Bilgece bir marka olmuş KK da nden değiştin bu ne biçim isimm diyordumm
canım normal çiçek satan yerlerd vardr ya bize bir komşumuz vermişti annem kzıyor koparıyorum diye ama fırsat buldukca lazım oldkca uyguladım bende gerçekten çok etkili kaza yapan bi komşumuz yaralarn sürdü iz miz kalmadı ya hergün pasuman gibi sürdü jelini
Yedikten sonra sigarani da yakarsin canim üstüne sanal sigaraniAyyy çok severim canım neden olmasın
Kafasina ne kadar taktiysa demek ki
Topla cesaretini, bakSaksi_Degilim_Ben 'in de dedigi gibi Allaha yasla sirtini, ondan medet um.
Belki o görecegin rüya senin gözlerini acacak, hic bilemezsin ki.
Amin ecmain canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?