- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #8.981
Ay bdv deki kayinvalidelerden sonra bunu duydum ya çok mutlu oldumSağol canım amin, Allah herkese böyle kv nasip etsin, benim kendi ailem gelmez gitmez kendi alemindeler, eşimde üzüyor, Allah karşıma kv mi çıkardı işte:)
Önceden gösteriyordu işte karşılıklı yıprattık birbirimizi, amin canım inşaallah
28evet cnm sen kaç yaşındasın
Canım sen takılma bdv ye insanın psikolojisini bozuyorAy bdv deki kayinvalidelerden sonra bunu duydum ya çok mutlu oldum
Söylemeden edemiycem nickin çok hoş:) bdv de yorumlarda görüyordum seni hep:)
Valla dayanamıyorum okuyorum canim ya gerçekten psikolojim bozukuyor ama bazi konulardaCanım sen takılma bdv ye insanın psikolojisini bozuyorbak benim annemde kv lik yapmaz iki gelini var hiç karışmaz etmez, yani çok var böyle kv de:)
Sen evlimiydin?
Söz bi'dahaki kahven bendenValla ben bilmemmis gibi ictim kahvemi zaten
canım zaten hep kötüsünü düşünerek rahatlatıyorum kendimi yoksa çekilmez bu dünyanın sıkıntısı, Allah rahmet eylesin arkadaşının annesine
Eczane teknisyenliği
Inansam miSöz bi'dahaki kahven bendenE-brulim den öğreniyim forumda kahve nasıl yapılır...
Allah razı olsun canım, bütün ölmüşlerimize Allah rahmet eylesin..
Yok yok bozulmasın hiç içini karartma, ne evlilikler kv ler var şahane:) inşallah seninkide iyi olur, karşılıklı canım bir çok şey istisnalar var tabi, mesela abimin eşi bilmedi annemim kıymetini abimi bizden ayırdı hoş abim adam olsa ayrılmazdı neyse.. Bende o yüzden eşimin ailesine kardeşlerine hep özenli oldum bizim yaşadığımızı yaşasınlar istemedim, eşim aramazdı ben arattırırdım annesini, kız kardeşleri kardeşim gibi oldu, tabi onlarda temiz insanlar kıymetimi bildiler, düşük riskim oldu inan üç gün kv görümcem baktılar bebek gibi hamileliğim boyunca kv temizledi evimi, kendi annem hiç bir şey yapmadı, şimdi erkek kardeşim evlenecek bakalım inşallah bu gelinimiz bilir kıymet bizim için değilde annem için istiyorum yoksa banane evim ayrı yatağım ayrı:)Valla dayanamıyorum okuyorum canim ya gerçekten psikolojim bozukuyor ama bazi konulardayok canim bekarim ben
Amin, ne güzel ve ne dogru söyledin öyle. Herseyin basi saglik... Arkadasina Allah sabir versin canim.
Inansam mi
Tabi canim orası oyle hersey karşılıklı ama sadexe bi tarafin iyi, anlayışlı olmasi yetmiyor iki tarafinda anlayışlı olması lazım ki denge kurulsun zor bu işler yaYok yok bozulmasın hiç içini karartma, ne evlilikler kv ler var şahane:) inşallah seninkide iyi olur, karşılıklı canım bir çok şey istisnalar var tabi, mesela abimin eşi bilmedi annemim kıymetini abimi bizden ayırdı hoş abim adam olsa ayrılmazdı neyse.. Bende o yüzden eşimin ailesine kardeşlerine hep özenli oldum bizim yaşadığımızı yaşasınlar istemedim, eşim aramazdı ben arattırırdım annesini, kız kardeşleri kardeşim gibi oldu, tabi onlarda temiz insanlar kıymetimi bildiler, düşük riskim oldu inan üç gün kv görümcem baktılar bebek gibi hamileliğim boyunca kv temizledi evimi, kendi annem hiç bir şey yapmadı, şimdi erkek kardeşim evlenecek bakalım inşallah bu gelinimiz bilir kıymet bizim için değilde annem için istiyorum yoksa banane evim ayrı yatağım ayrı:)
Öyle canım amaaaan boş ver düşünüp stres yapma her şey olacağına varıyor bu hayatta herkesin bir imtihanı varTabi canim orası oyle hersey karşılıklı ama sadexe bi tarafin iyi, anlayışlı olmasi yetmiyor iki tarafinda anlayışlı olması lazım ki denge kurulsun zor bu işler ya
Raconluk ne varmış kahve yapmayı bilmiyon mu gizİnan canım öğreniyim yapıcam yeniyim buralarda, bilmiyorum raconları yahu
Ne kadar pozitifsin gizÖyle canım amaaaan boş ver düşünüp stres yapma her şey olacağına varıyor bu hayatta herkesin bir imtihanı var
Yok kızzz ben kendime çok negatifimde çevremdekilere pozitifim nasıl oluyor bende bilmiyorumNe kadar pozitifsin giz
Raconluk ne varmış kahve yapmayı bilmiyon mu giz
Kendine de pozitif olYok kızzz ben kendime çok negatifimde çevremdekilere pozitifim nasıl oluyor bende bilmiyorum
Hahahhahahha
Haha biliyom da foruma öyle kocaman kocaman kahve resimleri eklemeyi bilmiyorum fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?