Bilgece ile Sohbete ;)))

Ay bdv deki kayinvalidelerden sonra bunu duydum ya çok mutlu oldum

Ay bdv deki kayinvalidelerden sonra bunu duydum ya çok mutlu oldum
Canım sen takılma bdv ye insanın psikolojisini bozuyor bak benim annemde kv lik yapmaz iki gelini var hiç karışmaz etmez, yani çok var böyle kv de:)

Sen evlimiydin?

Canım sen takılma bdv ye insanın psikolojisini bozuyor bak benim annemde kv lik yapmaz iki gelini var hiç karışmaz etmez, yani çok var böyle kv de:)

Sen evlimiydin?
Valla dayanamıyorum okuyorum canim ya gerçekten psikolojim bozukuyor ama bazi konularda yok canim bekarim ben

Valla ben bilmem mis gibi ictim kahvemi zaten
Söz bi'dahaki kahven benden E-brulim den öğreniyim forumda kahve nasıl yapılır...
canım zaten hep kötüsünü düşünerek rahatlatıyorum kendimi yoksa çekilmez bu dünyanın sıkıntısı, Allah rahmet eylesin arkadaşının annesine

Allah razı olsun canım, bütün ölmüşlerimize Allah rahmet eylesin..

Valla dayanamıyorum okuyorum canim ya gerçekten psikolojim bozukuyor ama bazi konularda yok canim bekarim ben
Yok yok bozulmasın hiç içini karartma, ne evlilikler kv ler var şahane:) inşallah seninkide iyi olur, karşılıklı canım bir çok şey istisnalar var tabi, mesela abimin eşi bilmedi annemim kıymetini abimi bizden ayırdı hoş abim adam olsa ayrılmazdı neyse.. Bende o yüzden eşimin ailesine kardeşlerine hep özenli oldum bizim yaşadığımızı yaşasınlar istemedim, eşim aramazdı ben arattırırdım annesini, kız kardeşleri kardeşim gibi oldu, tabi onlarda temiz insanlar kıymetimi bildiler, düşük riskim oldu inan üç gün kv görümcem baktılar bebek gibi hamileliğim boyunca kv temizledi evimi, kendi annem hiç bir şey yapmadı, şimdi erkek kardeşim evlenecek bakalım inşallah bu gelinimiz bilir kıymet bizim için değilde annem için istiyorum yoksa banane evim ayrı yatağım ayrı:)

Amin, ne güzel ve ne dogru söyledin öyle. Herseyin basi saglik... Arkadasina Allah sabir versin canim.

Sağolasın ebrulim, biz hayatın temposuna katılınca en önemli şeyin SAĞLIĞIMIZ olduğunu unutuyoruz çoğu zaman..

Tabi canim orası oyle hersey karşılıklı ama sadexe bi tarafin iyi, anlayışlı olmasi yetmiyor iki tarafinda anlayışlı olması lazım ki denge kurulsun zor bu işler ya

Tabi canim orası oyle hersey karşılıklı ama sadexe bi tarafin iyi, anlayışlı olmasi yetmiyor iki tarafinda anlayışlı olması lazım ki denge kurulsun zor bu işler ya
Öyle canım amaaaan boş ver düşünüp stres yapma her şey olacağına varıyor bu hayatta herkesin bir imtihanı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…