- 4 Eylül 2011
- 11.006
- 23.689
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #8.961
Günaydın canım. Allah razı olsun.
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, mutluluğunuz daim olsun.
Evet severek malesef... 3 buçuk yaşında bir kızım var. Amin canim.
Çok zor inan. Her şey tükendi. Hiç iyi değilim. Sinirim çocuktan çıkıyor. Ben mutsuzum çünkü...
Offf bilemiyorumruhumu bir kafese koymuşlar sanki...
Hihim var bizde de bir genc delikanliNasip kismet hayirlisi olsun...
Insan tanimadigi bilmedigi yerlere gitmek istemiyor korkmakta cok haklisin.
Bende seninle ayni düsüncelere sahibim, kültür farkli, belki lisan farkli, yemekleri, insanlari...
Amin canım, güzelmiş kv nin duası:)
Benim sebepler çok çok haklı canım hatta kk ya konu açsam kesin boşan derler birde bana hakaret ederlerben böyle gülerim ağlanacak halime işte sıkıntılarımı yazarımda çok uzun canım yoksa çok yazdım bu siteden bir çok konuda:) bir gün yazarım buraya da.
Canım tepkin iyi olmuş, düşkün ama tahammülü yok, bence imkanın varsa bir süre ayrı kalın kafa dinleyin çok işe yarıyor emin ol ben yapamadım imkanım yok ama ablamdan biliyorum memlekete gelince evine döndüğü zaman eniştemle çok iyi oluyor aralarıKısmen canım evet. Kıza çok düşkün ama versen bir on dakika tahammül göstermez.
Tartıştık tabi. Dedim hele bir tokat vur, hele bir yelten bak gör neler oluyor. Gerekli uyarıları yaptım.
2. Çocuğu niye yaptın deme hakkım yok canım. Estağfurullah. Allah bağışlasın.
Ama bak seviyorum diyorsun. Sevgi varsa kutlanıyor insan. Ya olmayınca.
Tek bildiğim hayatımın geri kalan kısmını bu insanla geçirmek istemediğim.
Kendime saygımı kaybetmemek için.
Canim biz kadinlar hep daha fazlasini bekliyoruz, sevgi, ilgi, alaka gün be gün artsin istiyoruz ama erkekler öyle degil. Onlar nasil basladiysa aynen o sekilde devam ettiriyorlar... Evlenmeden öncede zorluklarla karsilasmissiniz ve koskoca 7,5 seneyi geride birakmissiniz. Bu zamani öyle bir kalemde silemiyor insan. Sevmiyor olsan tahammül edemezdin diye düsünüyorum. Rabbim yuvanda huzura kavustursun insallah, dualarini eksik etme.
Korkunun ecele faydasi yok be gülüminan anliyorum seni ama dedigim gibi sen iyi olmalisin bir sekilde ki kizin da iyi olsun. Bak bütün öfkemi cocuktan cikariyorum diye kendin dedin, yazik o sabiye. Belki istihareye yatsan 'devam' ciksa kafan rahatlayacak, belki o zaman bosanma fikrinden vazgecip aranizi düzeltmek icin baska careler arayacaksin?
Hamdin daim olsun canim, rica ederim afiyetle icin
Günaydin canim hosgeldin.
yerinde olmak isterim sen gel benim eve ben erine çalışayım:) günaydın bu aradaİyiyim teşekkür ederim ne olsun tatil sonrası çalışmak iyi gelmedi
Konuşuruz canım @Bilgece olmasa da sohbetimiz daim.
Moralinizi bozmayın kızlar.. Bu dünya gelip geçiçi.
Geçen hafta arkadaşım annesini kaybetti, kadın kanserdi.
Allah herşeyden önce SAĞLIK VERSİN....
Alışırsın canım hangi sektörde çalışıyosun?
Canım benim okudum Allah sabruni veriyor ki bu kadar zaman dayanabildin. Rabbim yardımcın olsunO çocuk var diye istemiyor canım boşanmayı. Bana göre ılımlı. Yıkıcı taraf benim. Çünkü artık çok yoruldum.
Allah ım razı olsun. Teşekkür ederim.
Biri kahvemi dedi ıımmm bende mi içsemValla ben bilmemmis gibi ictim kahvemi zaten
yerinde olmak isterim sen gel benim eve ben erine çalışayım:) günaydın bu arada
Amin, ne güzel ve ne dogru söyledin öyle. Herseyin basi saglik... Arkadasina Allah sabir versin canim.Konuşuruz canım @Bilgece olmasa da sohbetimiz daim.
Moralinizi bozmayın kızlar.. Bu dünya gelip geçiçi.
Geçen hafta arkadaşım annesini kaybetti, kadın kanserdi.
Allah herşeyden önce SAĞLIK VERSİN....
Aslinda tam bir evlilik terapistine gitmeniz gereken konu ama yokmus o da sansina...Canım tepkin iyi olmuş, düşkün ama tahammülü yok, bence imkanın varsa bir süre ayrı kalın kafa dinleyin çok işe yarıyor emin ol ben yapamadım imkanım yok ama ablamdan biliyorum memlekete gelince evine döndüğü zaman eniştemle çok iyi oluyor araları
Bak bizde eşim çocuklara karşı çoook çokk sabırlı alt değişir yıkar uyutur karnını doyurur büyüğe hamileliğimden beri o bakıyor nerdeyse, o benden daha sabırlı çocuklara amaaa neden sabırlı, bizim evliliğimiz ilk oğlumdan sonra sarsıldı hani bazı kadınlar eşlerinden uzaklaşıyor ya doğum sonrası bizde tam tersi oldu eşim oğlumuza düşkün oldu ve beni resmen unuttu bunu sadece ben söylemiyorum kendi ailesi benim ailem de söylüyor biz böyle baba görmedik sanki sen babasın o anne diyorlar o derece, hal böle olunca bütün ilgi üstümdeyen birden bıçak gibi kesildi ben sudan çıkmış balık gibi oldum, ilk oğlum da gurbetteydik tek başıma 6 ay baktım, bilirsin lohusalık psikolojisini, eşime defalarca söyledim niye böylesin bak çok üzülüyorum diye yazdım anlattım ama yok adam sorun yok ben aynıyım diyordu, üstünden dört sene geçti değişen ne var daha da kötüye gittik, ikinciye hamile kalacağım dönem iyiydi o da çocuk içinmiş anlıyorum şimdi, ben o kadar öfkeli sinirli bir insan oldum ki kendimi tanıyamıyorum artık, bunun sorumlusu olan eşim de bana deli muamelesi yapıyor beni hasta ilan ediyor tedaviye ihtiyacım olduğunu söylüyor, o kadar kavga ediyoruz özür dilemez zaten birde hiç bir şey olmamış gibi devam ediyor ama ben kaldıramıyorum artık
Canım inan fazlasını beklemiyorum evliliğimizin ilk üç yılı neyse ben onu istiyorum çocuğumuz olmadan önceki dönemi istiyorum, ben ona hala aşkla bakarken o bana bakmıyor artık, bizim çocuğumuz oldu aşk olmaz artık modunda
evet cnm sen kaç yaşındasınsen daha küçüksün kuzum. okuyo muydun sen?
Sükür iyi diyelim iyi olalim, sen nasilsin?Hoşbuldum...nasılsın....
Gel kiz gel sende içBiri kahvemi dedi ıımmm bende mi içsemşimdi çay içiyorum gerçi:) afiye olsun
Canım kv dem çok iyidir beni de sever Allah razı olsun, o çok konuşuyor oğluyla, niye üzüyorsun elinden her iş geliyor yemeğini yapıyor evi çiçek gibi ütünü yapıyor gözünün içine bakıyor sen de odunluk ediyorsun diyormuş, eşimde ana ben çok seviyorum karımı diyormuş, kv de diyor bize gelince dilinden düşürmüyor gidiyim bekler diyor niye böyle yapıyor bu oğlan diyor o da, zaten aynı binadayız, aile terapistini yine araştırıcam aile bakanlığını arayıp sormayı düşünüyorum belki onların vardır böyle bir uygulaması.Amin, ne güzel ve ne dogru söyledin öyle. Herseyin basi saglik... Arkadasina Allah sabir versin canim.
Aslinda tam bir evlilik terapistine gitmeniz gereken konu ama yokmus o da sansina...
Peki canim esinin etrafinda sözünü dinledigi baska biri yok mu? Yani araya birilerini soksan diyorum?
Ay ne iyi kaynanaymis canim maşallah. Sorunlarinizi da cozersiniz canim inşallah en kisa zamandaCanım kv dem çok iyidir beni de sever Allah razı olsun, o çok konuşuyor oğluyla, niye üzüyorsun elinden her iş geliyor yemeğini yapıyor evi çiçek gibi ütünü yapıyor gözünün içine bakıyor sen de odunluk ediyorsun diyormuş, eşimde ana ben çok seviyorum karımı diyormuş, kv de diyor bize gelince dilinden düşürmüyor gidiyim bekler diyor niye böyle yapıyor bu oğlan diyor o da, zaten aynı binadayız, aile terapistini yine araştırıcam aile bakanlığını arayıp sormayı düşünüyorum belki onların vardır böyle bir uygulaması.
Ay ne güzel, iste birde sevgisini sana karsi gösterebilse sorun kalmayacak ortada. Sen o konuyu mutlaka bir arastir canim, belki de esinin psikolojik baska bir sorunu vardir elinde olmadan böyle davraniyordur. Ona göre bir care bulunur, size yardimci olurlar. Sende yuvanda ki aski, huzuru yeniden yasarsin ikinci bahar gibiCanım kv dem çok iyidir beni de sever Allah razı olsun, o çok konuşuyor oğluyla, niye üzüyorsun elinden her iş geliyor yemeğini yapıyor evi çiçek gibi ütünü yapıyor gözünün içine bakıyor sen de odunluk ediyorsun diyormuş, eşimde ana ben çok seviyorum karımı diyormuş, kv de diyor bize gelince dilinden düşürmüyor gidiyim bekler diyor niye böyle yapıyor bu oğlan diyor o da, zaten aynı binadayız, aile terapistini yine araştırıcam aile bakanlığını arayıp sormayı düşünüyorum belki onların vardır böyle bir uygulaması.
GeldiiimmGel kiz gel sende iç
Sağol canım amin, Allah herkese böyle kv nasip etsin, benim kendi ailem gelmez gitmez kendi alemindeler, eşimde üzüyor, Allah karşıma kv mi çıkardı işte:)Ay ne iyi kaynanaymis canim maşallah. Sorunlarinizi da cozersiniz canim inşallah en kisa zamanda
Ay ne güzel, iste birde sevgisini sana karsi gösterebilse sorun kalmayacak ortada. Sen o konuyu mutlaka bir arastir canim, belki de esinin psikolojik baska bir sorunu vardir elinde olmadan böyle davraniyordur. Ona göre bir care bulunur, size yardimci olurlar. Sende yuvanda ki aski, huzuru yeniden yasarsin ikinci bahar gibi
HosgeldiiiiiiinnnGeldiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?