Bilgece ile Sohbete ;)))

acizane bol bol inşirah oku. içini ferahlatır. fetih suresi oku. Allah hayırlı tarafını versin hakkında inşallah. istihareyi de korkma yap Allah bi yol gösterir. Allaha dayanmak varken neden kendi kendini sıkıntıya sokacaksın ki.

evet canım Allah herkesin gönlüne göre versin. zor bu işler.

Konuşuruz canım @Bilgece olmasa da sohbetimiz daim.
Moralinizi bozmayın kızlar.. Bu dünya gelip geçiçi.
Geçen hafta arkadaşım annesini kaybetti, kadın kanserdi.
Allah herşeyden önce SAĞLIK VERSİN....

Canım tepkin iyi olmuş, düşkün ama tahammülü yok, bence imkanın varsa bir süre ayrı kalın kafa dinleyin çok işe yarıyor emin ol ben yapamadım imkanım yok ama ablamdan biliyorum memlekete gelince evine döndüğü zaman eniştemle çok iyi oluyor araları

Bak bizde eşim çocuklara karşı çoook çokk sabırlı alt değişir yıkar uyutur karnını doyurur büyüğe hamileliğimden beri o bakıyor nerdeyse, o benden daha sabırlı çocuklara amaaa neden sabırlı, bizim evliliğimiz ilk oğlumdan sonra sarsıldı hani bazı kadınlar eşlerinden uzaklaşıyor ya doğum sonrası bizde tam tersi oldu eşim oğlumuza düşkün oldu ve beni resmen unuttu bunu sadece ben söylemiyorum kendi ailesi benim ailem de söylüyor biz böyle baba görmedik sanki sen babasın o anne diyorlar o derece, hal böle olunca bütün ilgi üstümdeyen birden bıçak gibi kesildi ben sudan çıkmış balık gibi oldum, ilk oğlum da gurbetteydik tek başıma 6 ay baktım, bilirsin lohusalık psikolojisini, eşime defalarca söyledim niye böylesin bak çok üzülüyorum diye yazdım anlattım ama yok adam sorun yok ben aynıyım diyordu, üstünden dört sene geçti değişen ne var daha da kötüye gittik, ikinciye hamile kalacağım dönem iyiydi o da çocuk içinmiş anlıyorum şimdi, ben o kadar öfkeli sinirli bir insan oldum ki kendimi tanıyamıyorum artık, bunun sorumlusu olan eşim de bana deli muamelesi yapıyor beni hasta ilan ediyor tedaviye ihtiyacım olduğunu söylüyor, o kadar kavga ediyoruz özür dilemez zaten birde hiç bir şey olmamış gibi devam ediyor ama ben kaldıramıyorum artık

Canım inan fazlasını beklemiyorum evliliğimizin ilk üç yılı neyse ben onu istiyorum çocuğumuz olmadan önceki dönemi istiyorum, ben ona hala aşkla bakarken o bana bakmıyor artık, bizim çocuğumuz oldu aşk olmaz artık modunda

İyiyim teşekkür ederim ne olsun tatil sonrası çalışmak iyi gelmedi
yerinde olmak isterim sen gel benim eve ben erine çalışayım:) günaydın bu arada

canım zaten hep kötüsünü düşünerek rahatlatıyorum kendimi yoksa çekilmez bu dünyanın sıkıntısı, Allah rahmet eylesin arkadaşının annesine

Amin, ne güzel ve ne dogru söyledin öyle. Herseyin basi saglik... Arkadasina Allah sabir versin canim.

Aslinda tam bir evlilik terapistine gitmeniz gereken konu ama yokmus o da sansina...
Peki canim esinin etrafinda sözünü dinledigi baska biri yok mu? Yani araya birilerini soksan diyorum?

Canım kv dem çok iyidir beni de sever Allah razı olsun, o çok konuşuyor oğluyla, niye üzüyorsun elinden her iş geliyor yemeğini yapıyor evi çiçek gibi ütünü yapıyor gözünün içine bakıyor sen de odunluk ediyorsun diyormuş, eşimde ana ben çok seviyorum karımı diyormuş, kv de diyor bize gelince dilinden düşürmüyor gidiyim bekler diyor niye böyle yapıyor bu oğlan diyor o da, zaten aynı binadayız, aile terapistini yine araştırıcam aile bakanlığını arayıp sormayı düşünüyorum belki onların vardır böyle bir uygulaması.

Ay ne iyi kaynanaymis canim maşallah. Sorunlarinizi da cozersiniz canim inşallah en kisa zamanda

Ay ne güzel, iste birde sevgisini sana karsi gösterebilse sorun kalmayacak ortada. Sen o konuyu mutlaka bir arastir canim, belki de esinin psikolojik baska bir sorunu vardir elinde olmadan böyle davraniyordur. Ona göre bir care bulunur, size yardimci olurlar. Sende yuvanda ki aski, huzuru yeniden yasarsin ikinci bahar gibi

Ay ne iyi kaynanaymis canim maşallah. Sorunlarinizi da cozersiniz canim inşallah en kisa zamanda
Sağol canım amin, Allah herkese böyle kv nasip etsin, benim kendi ailem gelmez gitmez kendi alemindeler, eşimde üzüyor, Allah karşıma kv mi çıkardı işte:)

Önceden gösteriyordu işte karşılıklı yıprattık birbirimizi, amin canım inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…