Bilgece ile Sohbete ;)))

Allah senin de yardimcin olsun arkadasim. Imtihan... severek evleniyorsun bir de bakmissin ki ayri dünyalarin insanlari...
Her evlilik böyle bir bosanma evresi geciriyor mu ki?

Ooo canim benim ellerine kollarina sağlık
Afiyet bal seker olsun :)

Allah senin de yardimcin olsun arkadasim. Imtihan... severek evleniyorsun bir de bakmissin ki ayri dünyalarin insanlari...
Her evlilik böyle bir bosanma evresi geciriyor mu ki?

Afiyet bal seker olsun :)
Amin canım sağol, her evlilikte olur mu bilmiyorum, bizde severek evlendik hem de hiç evlenmeyi düşünmüyorken, hayallerimden vazgeçerek, 7,5 sene oldu 1 sene de nişanlı kaldık, hayat şartları zorluklar ilişkiyi yıpratıyor bir de imanın kuvvetli değilse imtihan karşısında sabretmek yerine yıkılıyorsun, hala sevmesem dururmuydum bilmiyorum, mecburiyet bahane belki de, gerçi işim yok iki çocuğum var babam öyle destek olacak bir insan değil ablalarım var ama sonuçta onlar da evli. Bu günlerde çelişkiler çok inşallah sonu hayırlı olur.Çok şey değil ki istediğim eşimden sevgi saygı ona göre hala var ama bana göre yok olsaydı beni incitmezdi.

Amaaaan açtım pc yi yemişim işini temizliğini bir elim beşik sallıyor bir elim yazı yazıyor o kadar marifetliyim yani Şimdi kaçırdığım geçmişe bakmaya çalışıyım sizleri iyi tanımak için

birikmiş artık belli ki
hep mi böyleydi eşin? kendi kızkardeşi annesine falan nasıl ki bakışı nasıl bi sığlık o öyle.
ne diyebilirim ki? hiç ayrı kalmayı denediniz mi?

Ah ah soklardayim ben zaten. Nasıl bu kadar kör kütük aşık oldum. Çok kızıyorum kendime çok.
Son çare onu da teklif edicem zaten.

evet canım ya devam çıkarsa naparim? Allah ım çok korkunç geliyor. Çok bunaldım. Evli kalırsak bu 5 yıl nasıl gectiyse öyle geçecek. Onu da biliyorum, kendimi de...

Ecmain arkadaşım. Evet aynen çaresizlik
Rabbim yardımcımız olsun inş. Peki çocuğun var mı?

Adam "ben erkeğim"diyor. Bana saygısı yok. İstiyorum ki arkadaş gibi olalım. Ama yok.
Öfke doluyum.

Çöp döküyorum bi gün, yokuş aşağı buralar hep, kızımın ellerini tutamadım elimde çöpler olduğu için, beyfendi de pc nin başında. Kızım öyle bir düştü ki yine dün gece olduğu gibi. Suratı nasıl oldu yavrumun. Zaten içim parcalaniyor yavrumun suratına baktıkça... ve tabi her zaman olduğu gibi yine konuşmuyoruz.
Eve girdim kızı görünce aynen şöyle dedi:
Bir daha bu kız düşsün, sana aynısını yaparım.
Ben koptum tabi o an.

Bu ara çevremde bu sıkıntıları yaşayan çok insan var canım.
hatta ikisi mahkemeye kadar çıktı. Erkekler boşanma evresinde çok gaddar oluyorlar..
Allah yardımcın olsun ne diyim.. İnşallah düzelir eşinle olan problemlerin..
Amin canım inşallah güzel dileklerin için, teşekkür ederim..

E-brulim Hamd olsun iyiyim canım, bu arada teşekkürler kahve için,
forumda yeni üyeyim kahve hazırlamayı bilemedim
-Piraye

Var canım çocuğum iki tane biri 4 yaşında bir 4 aylık, diyeceksin ki ikinciyi neden yaptın hala seviyorum adamı iyi günlerde oğlumun kardeşi olsun dedim.

Anladım canım senin eşinin düşünce yapısı eski model hani dedelerimiz babalarımız gibi, kadın her işe koşturacak çocuklara da süper bakacak akşam eşinin yemeği hazır olacak ütüsü çamaşırı hep hazır olacak o da keyif yapacak, çocuk bakımına da yardım etmiyor muhtemelen, doğru mu anlamışım eşini bilemiyorum tabi.

Eşin öyle deyince sen sustun mu peki tepkin ne oldu?

O çocuk var diye istemiyor canım boşanmayı. Bana göre ılımlı. Yıkıcı taraf benim. Çünkü artık çok yoruldum.

Allah ım razı olsun. Teşekkür ederim.

E-brulim Hamd olsun iyiyim canım, bu arada teşekkürler kahve için,
forumda yeni üyeyim kahve hazırlamayı bilemedim
-Piraye
Canım inşallah Allah sana da isteyen herkese de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin , çocuğunuzla beraber yuvanızın huzuru daha da artsın.

Canım inşallah Allah sana da isteyen herkese de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin , çocuğunuzla beraber yuvanızın huzuru daha da artsın.

Amin inşallah canım, sağolasın..
Rabbim sana da yardımcı olsun,
kurt ise kuzu göstersin karşı tarafı (bu dua kayınvalideciğimin duası
Evlilik kolay değil canım sanat işi.
Ve bu zamanda o kadar zor oldu ki bazı şeyler..
İnsanlar artık en ufak şeylere bile katlanmaz oldu.
Sizlerin sıkıntılarını detaylı bilmiyorum
ama benim çevremdeki kişilerin sebepleri çok manasız..
Hayırlısı ne ise o olsun, Allah kerimdir...

Kısmen canım evet. Kıza çok düşkün ama versen bir on dakika tahammül göstermez.
Tartıştık tabi. Dedim hele bir tokat vur, hele bir yelten bak gör neler oluyor. Gerekli uyarıları yaptım.

2. Çocuğu niye yaptın deme hakkım yok canım. Estağfurullah. Allah bağışlasın.
Ama bak seviyorum diyorsun. Sevgi varsa kutlanıyor insan. Ya olmayınca.

Tek bildiğim hayatımın geri kalan kısmını bu insanla geçirmek istemediğim.
Kendime saygımı kaybetmemek için.

Canim biz kadinlar hep daha fazlasini bekliyoruz, sevgi, ilgi, alaka gün be gün artsin istiyoruz ama erkekler öyle degil. Onlar nasil basladiysa aynen o sekilde devam ettiriyorlar... Evlenmeden öncede zorluklarla karsilasmissiniz ve koskoca 7,5 seneyi geride birakmissiniz. Bu zamani öyle bir kalemde silemiyor insan. Sevmiyor olsan tahammül edemezdin diye düsünüyorum. Rabbim yuvanda huzura kavustursun insallah, dualarini eksik etme.

Korkunun ecele faydasi yok be gülüm inan anliyorum seni ama dedigim gibi sen iyi olmalisin bir sekilde ki kizin da iyi olsun. Bak bütün öfkemi cocuktan cikariyorum diye kendin dedin, yazik o sabiye. Belki istihareye yatsan 'devam' ciksa kafan rahatlayacak, belki o zaman bosanma fikrinden vazgecip aranizi düzeltmek icin baska careler arayacaksin?
Esin kizina kiyamadigi icin sana kötü davranmis, halbuki senin bir kabahatin yok ama iste gelde anlat...

Amin canım, güzelmiş kv nin duası:)

Benim sebepler çok çok haklı canım hatta kk ya konu açsam kesin boşan derler birde bana hakaret ederler ben böyle gülerim ağlanacak halime işte sıkıntılarımı yazarımda çok uzun canım yoksa çok yazdım bu siteden bir çok konuda:) bir gün yazarım buraya da.

O çocuk var diye istemiyor canım boşanmayı. Bana göre ılımlı. Yıkıcı taraf benim. Çünkü artık çok yoruldum.

Allah ım razı olsun. Teşekkür ederim.

İnşallah kolay ve çabuk geçer canım bu süreç..
Birbirinizi kırmadan orta yolu bulursunuz..
Sana tavsiyem bir kağıt al eline artıları eksileri yaz.
Boşanırsam= ( ......... )
Devam edersek= (........)
Bu boşlukları artılarıyla eksileriyle doldur,
artı eksiden kastım, bu olanlar karşısında
yaşayacağın olumlu olumsuz olaylar..
Böylece yazıda daha net görürsün canım
seni nasıl şeylerin beklediğini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…