- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #8.941
Allah senin de yardimcin olsun arkadasim. Imtihan... severek evleniyorsun bir de bakmissin ki ayri dünyalarin insanlari...Arkadaşım Allah kalbine ferahlık versin, son zamanlarda ciddi ciddi boşanmayı düşünen ama çaresizlikten katlanan bir insanım, bir kadın kolay kolay boşanma lafını etmez çok haklı sebepleri vardır.
Sevgi ve saygı olmayınca o yuvada huzur olmuyor, burda olsa aile terapistine gidicem de yok hoş olsada eşim kendini pürü pak sanıp beni suçlamaya bayıldığı için kabul etmez.
Senin eşin nasıl bu konuda hatalarının farkında mı yoksa hep seni suçlayıp benim gibi eşi bulmuşsun diyenlerden mi?
Eğer kabul ediyorsa aile terapistine gitseniz.
Afiyet bal seker olsun :)Ooo canim benim ellerine kollarina sağlık
Allah senin de yardimcin olsun arkadasim. Imtihan... severek evleniyorsun bir de bakmissin ki ayri dünyalarin insanlari...
Her evlilik böyle bir bosanma evresi geciriyor mu ki?
Afiyet bal seker olsun :)
Amin canım sağol, her evlilikte olur mu bilmiyorum, bizde severek evlendik hem de hiç evlenmeyi düşünmüyorken, hayallerimden vazgeçerek, 7,5 sene oldu 1 sene de nişanlı kaldık, hayat şartları zorluklar ilişkiyi yıpratıyor bir de imanın kuvvetli değilse imtihan karşısında sabretmek yerine yıkılıyorsun, hala sevmesem dururmuydum bilmiyorum, mecburiyet bahane belki de, gerçi işim yok iki çocuğum var babam öyle destek olacak bir insan değil ablalarım var ama sonuçta onlar da evli. Bu günlerde çelişkiler çok inşallah sonu hayırlı olur.Çok şey değil ki istediğim eşimden sevgi saygı ona göre hala var ama bana göre yok olsaydı beni incitmezdi.Allah senin de yardimcin olsun arkadasim. Imtihan... severek evleniyorsun bir de bakmissin ki ayri dünyalarin insanlari...
Her evlilik böyle bir bosanma evresi geciriyor mu ki?
Afiyet bal seker olsun :)
birikmiş artık belli ki
hep mi böyleydi eşin? kendi kızkardeşi annesine falan nasıl ki bakışı nasıl bi sığlık o öyle.
ne diyebilirim ki? hiç ayrı kalmayı denediniz mi?
Bugünkü kahvende benden olsun
Sükür canim, seni sormali?
Sonucundan korkuyorsun...
Sen bilirsin tabi ama bence yapip kafani rahatlatmak varken kendine zulüm ediyorsun.
Annelik cok farkli bir duygu, kendine kiyarsin evladinin sacinin teline zarar gelsin istemezsin. Sende kizin icin fedakarlik yapiyorsun ama ilk ayrilan anne baba da siz degilsiniz ki? Sakin yanlis anlama ben yikma taraftari degilim, sadece biraz kendini de düsünmeni saglamak istiyorum. Eger sen iyi olursan kizinda iyi olur.
Arkadaşım Allah kalbine ferahlık versin, son zamanlarda ciddi ciddi boşanmayı düşünen ama çaresizlikten katlanan bir insanım, bir kadın kolay kolay boşanma lafını etmez çok haklı sebepleri vardır.
Sevgi ve saygı olmayınca o yuvada huzur olmuyor, burda olsa aile terapistine gidicem de yok hoş olsada eşim kendini pürü pak sanıp beni suçlamaya bayıldığı için kabul etmez.
Senin eşin nasıl bu konuda hatalarının farkında mı yoksa hep seni suçlayıp benim gibi eşi bulmuşsun diyenlerden mi?
Eğer kabul ediyorsa aile terapistine gitseniz.
Günaydın canım. Allah razı olsun.
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, mutluluğunuz daim olsun.
Evet severek malesef... 3 buçuk yaşında bir kızım var. Amin canim.
Çok zor inan. Her şey tükendi. Hiç iyi değilim. Sinirim çocuktan çıkıyor. Ben mutsuzum çünkü...
Offf bilemiyorumruhumu bir kafese koymuşlar sanki...
Ah ah soklardayim ben zaten. Nasıl bu kadar kör kütük aşık oldum. Çok kızıyorum kendime çok.
Son çare onu da teklif edicem zaten.
evet canım ya devam çıkarsa naparim? Allah ım çok korkunç geliyor. Çok bunaldım. Evli kalırsak bu 5 yıl nasıl gectiyse öyle geçecek. Onu da biliyorum, kendimi de...
Ecmain arkadaşım. Evet aynen çaresizlik
Rabbim yardımcımız olsun inş. Peki çocuğun var mı?
Adam "ben erkeğim"diyor. Bana saygısı yok. İstiyorum ki arkadaş gibi olalım. Ama yok.
Öfke doluyum.
Çöp döküyorum bi gün, yokuş aşağı buralar hep, kızımın ellerini tutamadım elimde çöpler olduğu için, beyfendi de pc nin başında. Kızım öyle bir düştü ki yine dün gece olduğu gibi. Suratı nasıl oldu yavrumun. Zaten içim parcalaniyor yavrumun suratına baktıkça... ve tabi her zaman olduğu gibi yine konuşmuyoruz.
Eve girdim kızı görünce aynen şöyle dedi:
Bir daha bu kız düşsün, sana aynısını yaparım.
Ben koptum tabi o an.
Bu ara çevremde bu sıkıntıları yaşayan çok insan var canım.
hatta ikisi mahkemeye kadar çıktı. Erkekler boşanma evresinde çok gaddar oluyorlar..
Allah yardımcın olsun ne diyim.. İnşallah düzelir eşinle olan problemlerin..
Amin canım inşallah güzel dileklerin için, teşekkür ederim..
Canım inşallah Allah sana da isteyen herkese de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin , çocuğunuzla beraber yuvanızın huzuru daha da artsın.
Var canım çocuğum iki tane biri 4 yaşında bir 4 aylık, diyeceksin ki ikinciyi neden yaptın hala seviyorum adamı iyi günlerde oğlumun kardeşi olsun dedim.
Anladım canım senin eşinin düşünce yapısı eski model hani dedelerimiz babalarımız gibi, kadın her işe koşturacak çocuklara da süper bakacak akşam eşinin yemeği hazır olacak ütüsü çamaşırı hep hazır olacak o da keyif yapacak, çocuk bakımına da yardım etmiyor muhtemelen, doğru mu anlamışım eşini bilemiyorum tabi.
Eşin öyle deyince sen sustun mu peki tepkin ne oldu?
Canim biz kadinlar hep daha fazlasini bekliyoruz, sevgi, ilgi, alaka gün be gün artsin istiyoruz ama erkekler öyle degil. Onlar nasil basladiysa aynen o sekilde devam ettiriyorlar... Evlenmeden öncede zorluklarla karsilasmissiniz ve koskoca 7,5 seneyi geride birakmissiniz. Bu zamani öyle bir kalemde silemiyor insan. Sevmiyor olsan tahammül edemezdin diye düsünüyorum. Rabbim yuvanda huzura kavustursun insallah, dualarini eksik etme.Amin canım sağol, her evlilikte olur mu bilmiyorum, bizde severek evlendik hem de hiç evlenmeyi düşünmüyorken, hayallerimden vazgeçerek, 7,5 sene oldu 1 sene de nişanlı kaldık, hayat şartları zorluklar ilişkiyi yıpratıyor bir de imanın kuvvetli değilse imtihan karşısında sabretmek yerine yıkılıyorsun, hala sevmesem dururmuydum bilmiyorum, mecburiyet bahane belki de, gerçi işim yok iki çocuğum var babam öyle destek olacak bir insan değil ablalarım var ama sonuçta onlar da evli. Bu günlerde çelişkiler çok inşallah sonu hayırlı olur.Çok şey değil ki istediğim eşimden sevgi saygı ona göre hala var ama bana göre yok olsaydı beni incitmezdi.
Korkunun ecele faydasi yok be gülümAh ah soklardayim ben zaten. Nasıl bu kadar kör kütük aşık oldum. Çok kızıyorum kendime çok.
Son çare onu da teklif edicem zaten.
evet canım ya devam çıkarsa naparim? Allah ım çok korkunç geliyor. Çok bunaldım. Evli kalırsak bu 5 yıl nasıl gectiyse öyle geçecek. Onu da biliyorum, kendimi de...
Ecmain arkadaşım. Evet aynen çaresizlik
Rabbim yardımcımız olsun inş. Peki çocuğun var mı?
Adam "ben erkeğim"diyor. Bana saygısı yok. İstiyorum ki arkadaş gibi olalım. Ama yok.
Öfke doluyum.
Çöp döküyorum bi gün, yokuş aşağı buralar hep, kızımın ellerini tutamadım elimde çöpler olduğu için, beyfendi de pc nin başında. Kızım öyle bir düştü ki yine dün gece olduğu gibi. Suratı nasıl oldu yavrumun. Zaten içim parcalaniyor yavrumun suratına baktıkça... ve tabi her zaman olduğu gibi yine konuşmuyoruz.
Eve girdim kızı görünce aynen şöyle dedi:
Bir daha bu kız düşsün, sana aynısını yaparım.
Ben koptum tabi o an.
Amin canım, güzelmiş kv nin duası:)Amin inşallah canım, sağolasın..
Rabbim sana da yardımcı olsun,
kurt ise kuzu göstersin karşı tarafı (bu dua kayınvalideciğimin duası
Evlilik kolay değil canım sanat işi.
Ve bu zamanda o kadar zor oldu ki bazı şeyler..
İnsanlar artık en ufak şeylere bile katlanmaz oldu.
Sizlerin sıkıntılarını detaylı bilmiyorum
ama benim çevremdeki kişilerin sebepleri çok manasız..
Hayırlısı ne ise o olsun, Allah kerimdir...
O çocuk var diye istemiyor canım boşanmayı. Bana göre ılımlı. Yıkıcı taraf benim. Çünkü artık çok yoruldum.
Allah ım razı olsun. Teşekkür ederim.
kardelen18 Günaydın hoşgeldin canım. Ben iyiyim. Sen nasılsın?
Alışırsın canım hangi sektörde çalışıyosun?İyiyim teşekkür ederim ne olsun tatil sonrası çalışmak iyi gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?