Bilgece ile Sohbete ;)))

kızlar benim yemek var ya silinip süpürüldü:KK70:

bütün gün gelip gidip tencereye bakıcam derken bi hal oldum...

ama hiç demedim donmuş böle böle oldu diye
:KK70::KK70::KK70:

Ne gülüyon kiz:KK48:

Ben ama yillardir bu yüzügü cikarmam. Demek ki sahtesini almisim. bin kere catlamisti simdiye.:KK45:
ülerim ben. Ayrıca gitmiş sahtesini almışsın ya. Tabi elin Almanyasında hacı malzemesi satılan yer mi var ki alasın :KK70:

Geldimm:KK24: Ay biraz da ütopyaya baktım yemek yerken.
Ya o çok sıkıcı bir program değil mi? Abimler izliyor. Geçen bana gelmişşlerdi sıkıntıdan patlamıştım onlar izlerken..

kızlar benim yemek var ya silinip süpürüldü:KK70:

bütün gün gelip gidip tencereye bakıcam derken bi hal oldum...

ama hiç demedim donmuş böle böle oldu diye
:KK70::KK70::KK70:

Oh ne güzel afiyet olsun. Matmazel yengenle aran iyi mi? Onlarla kalıyorsun ya merak ediyorum lütfen beni yanlış anlama..

ülerim ben. Ayrıca gitmiş sahtesini almışsın ya. Tabi elin Almanyasında hacı malzemesi satılan yer mi var ki alasın :KK70:

Ya o çok sıkıcı bir program değil mi? Abimler izliyor. Geçen bana gelmişşlerdi sıkıntıdan patlamıştım onlar izlerken..

Aslında bu aralar acayip sıkıcı evet.İlk başlarda devamlı takip ediyordum şimdi eskisi gibi değil.Bazen haber yerine izliyorum işte vakit geçsin diye.

Olabilir :) Yada çatlamasa bile senden ziyade onda toplanıyo :) sen gene sağlam bi yerden al bence :)
Kendimi sihirli gücleri olan biri gibi hissettim ama simdi. Benden ona atiyorum falan :KK70:Ama nerden bulcam ben akiki, hic bilmiyom:KK64:
Ben bunu türkiyeden aldim bi kere tammi:63: Akik diye kakalamislar bana cânim yüzügü. Ee buldular allahin safini kazikladilar tabi:KK70:

Kendimi sihirli gücleri olan biri gibi hissettim ama simdi. Benden ona atiyorum falan :KK70:Ama nerden bulcam ben akiki, hic bilmiyom:KK64:

Ben bunu türkiyeden aldim bi kere tammi:63: Akik diye kakalamislar bana cânim yüzügü. Ee buldular allahin safini kazikladilar tabi:KK70:
Taş satan bi yer yok mu? yada gümüşçülerde de olur..

Teyy nerden aldın Türkiyede? Söyle gidip suratlarına tüküreyim :KK70::KK70:

X