- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım o dertmikine bidenem dikiş tuturamamak ne demekkSelam torpagim
yalnızlık derkenn ..Bilgece dertlerinizi tasalarinizi söyleyin demissin benim derdim de yalnızlık
Bir türlü dikiş tutturamiyorum.
Amaan bu da dert mi diceksiniz biliyorum
Yani sevmek sevilmek istiyorum ama olmuyor bi yerden kiriliyor umudumyalnızlık derkenn ..
hımm inan kalmassınn daha doğru insan gelmemiştir de ondan merak etme geldilermi gitmek bilmiyorlarr..Yani sevmek sevilmek istiyorum ama olmuyor bi yerden kiriliyor umudum
Sanırım sonsuza dek yalniz kalcam bu gidisle
yaş kaç bu ara çalışıyormusun yoksa öğrencimisinYani sevmek sevilmek istiyorum ama olmuyor bi yerden kiriliyor umudum
dur bunu paylaşayım benn
Yas 22 olcak ogrenciyimyaş kaç bu ara çalışıyormusun yoksa öğrencimisin
tabisi :)dur bunu paylaşayım benn
Daha yaşın ne ki çok gençsiinYas 22 olcak ogrenciyim
evet çok genç takma kafanı derslerden başka bişiDaha yaşın ne ki çok gençsiin
Yani öyle de ne bilim sanki hep boyle sap kalacak gibiyim yani doğru insan neden çıkmıyor ki hala beklemekten yoruldum gelsin artikDaha yaşın ne ki çok gençsiin
O yüzden bekleme.. Beklentini azaltınca karşına en iyisi geliverir :)Yani öyle de ne bilim sanki hep boyle sap kalacak gibiyim yani doğru insan neden çıkmıyor ki hala beklemekten yoruldum gelsin artik
Abla avrupada mısın, anadoluda mı?
Selamlaaarr, iyiyizz siz nasilsiniz? Bu arada aekadaslarin kusuruna bakmayin gormemislerdir.Selamlar herkese... Nasılsınız ??
Selam millettt
Bilgece dertlerinizi tasalarinizi söyleyin demissin benim derdim de yalnızlık
Bir türlü dikiş tutturamiyorum.
Amaan bu da dert mi diceksiniz biliyorum
Yani sevmek sevilmek istiyorum ama olmuyor bi yerden kiriliyor umudum
Bakalım kısmet hayırlısı, ezan da okunuyor :)Avrupadayim tatlım ;-) sen nerdesin?
Selamlaaarr, iyiyizz siz nasilsiniz? Bu arada aekadaslarin kusuruna bakmayin gormemislerdir.
hain Leonardo bura sana emanet degil miydi? Bak misafirimiz gelmis kimss karsilamamis cok ayıp. .
ooo tatlim hos geldin hos geldin. Canim elbet bulursun ya sendd seni sevecek kiymet verecek birini. Ben 22.5 yaşımda karsilastim esimle.. nasip inşallah hayirli biri cikar karsina..