- 21 Ekim 2014
- 1.534
- 1.006
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Bir daha kaybolma keserim seni ehehej..Aboo 2 dk kayboldum 38 sayfa olmusben daha yetisemem hiziniza
tahin mi? Tahinle pek aram yok ama sürekli taksime istiklale gidiyorum. Dedigin yere ugrayip yiyeceğim. Merak ettim dogrusu.Boyoz canım
İzmire has yahidilerden kalma, bir tür börek.
Yuvarlak, milföyden daha yağlı ve az tahinli, dışı çıtır içi yumuşak bişey. Peynir ve yumurtayla iyi gidiyor. Bence lezzetli
Gel takilak bilgece. Benim de uykum yokBir daha kaybolma keserim seni ehehej..
tahin mi? Tahinle pek aram yok ama sürekli taksime istiklale gidiyorum. Dedigin yere ugrayip yiyeceğim. Merak ettim dogrusu.
Bu arada kocayi yatirdim benim uyku gelmiyor..
Gel takilak bilgece. Benim de uykum yok
Aynen bebisim ya. Kiza sinir oldum arkadas. Anasina babasina bakiyor diye hasta bakici diyor kendine. Insanin anasi babasi candir ya..
Allah kimseyi anasasiz babasiz birakmasin. Hasta da olsa yatalakta olsa onlarin varligi bile güc verir insana. Allah herkese hayirli anne baba hayirli evlat versin.
Kiz o degil de yorumumda 11 kere bakmak kelimesini kullanmisim. nasil becerdiysem
Amin canim.
Hangi yorumunda? 11 kere bakmak mi? Dikkat etmedim ben ya.. telden giriyorsan dokunmatikse bazen olabiliyor..
ana baba konusunda. yok ya bilerek yazdim hepsini. Tektar kontrolden geceyim derken farkettim. Bakanlar, bakmak, bak, bakiyosun, bakacaksin vsistesem tutturamam.
Allah yardimcisi olsun ne diyelim ... Zordur yaniHahahaha tamam tamam anladim. Bazen oluyor öyle şeyler ya.
Ama kizcagiz tek cocukmus ya. Anasina babasina Allah korusun bir sey olsa ne yapar ki. Yazik valla cok üzüldüm simdi gerçekten. .
..
Allah yardimcisi olsun ne diyelim ... Zordur yani
Tahin derken, orjinalinde tahin var, içi Tahin dolu değil. Koklatmış gibi. Artık her yer kullanmıyor zaten.Bir daha kaybolma keserim seni ehehej..
tahin mi? Tahinle pek aram yok ama sürekli taksime istiklale gidiyorum. Dedigin yere ugrayip yiyeceğim. Merak ettim dogrusu.
Bu arada kocayi yatirdim benim uyku gelmiyor..
günaydın millet çokk açım ya koca kahvaltıya kalkmıyor
dün akşam @Bilgece avatarını değiştir dedi ben de bunu koydum sağol canımresminizi mi koydun maşallah size
dün akşam @Bilgece avatarını değiştir dedi ben de bunu koydum sağol canım