- 21 Ekim 2014
- 1.534
- 1.006
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Hiç yemedim :)Boyz candır ama sadece pazar kahvaltılarında
Bilgece mülakata hazırlanıyormuşsun, kolay gelsin.
Ben bugün girdim bir mülakata, aman allahım beynim dondu.
Ne egosu tavan hocalar var ya..
Hoş buldum iyi olmuş bak, uzak kaldıydım sinir stres iyi geldiÇıtır işin esprisi :) Ben Temel İslam Bilimleri istiyorum. Doğuluyum böyle işte.. Sen İzmirli misin?
Hedefin büyük olsun ki başarılı olabilesin. İnsanın istedikten sonra yapamayacağı bir şey yoktur..
Eski konularında biri seni alıntılamışsa alıntıda bu nickin görünür ama konuna yeni nickin görünür.
Vayy braindmage hoş gelmişsin sevgili arkadaşım.. bu topik artık bizim... Hepimizin...
alıntılarda kalıyo bitek.. benim bu adım3. ahahah
İnşallah canım, ben korkmuyordum bitirme projemle alakalıydı bolüm, ama adamın biri giren tüm kızları sorularıyla ağlatmaya niyetliydi.Evet canım ya çok korkuyorum hayırlııs olur inşallah. Torpil geçiyor yine. Torpilimizde yok bakalım ne olacak..
Sadece cevapların alıntılanmışsa kalır.Şu nick değişim işine fena halde takığım bir kaç aydır.Bir şey bulup değiştireyim ya.Artık değiştirme hakkı 5 sanırım öyle yazıyor.Bir de bu eski yazdıklarım eski nickle mi kalır acaba değişir mi???
Çıtır işin esprisi :) Ben Temel İslam Bilimleri istiyorum. Doğuluyum böyle işte.. Sen İzmirli misin?
Evet
Üniversitede ne okumuştun?
Hangi üni yi istiyorsun? ..
Valla ben de dediğim gibi görmüştüm ama bilemedim ki..
Yeni nick değiştirenlere baktım hatta geçen seneden kalmış konularına falan da alıntı vs her şey de yeni nick olmuş @Bilgece
Ayy inşallah geçmişsinidr canım sen. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahİnşallah canım, ben korkmuyordum bitirme projemle alakalıydı bolüm, ama adamın biri giren tüm kızları sorularıyla ağlatmaya niyetliydi.
Ben zor tuttum kendimi valla.
İnsancıl davransın da almasın ama, karşısına gelen insana insan gibi davranmayı bilmiyor.
Koca prof olmuş bir de.
Neredesin mesela artık istanbulda yapan 2 yer biliyorum.Hiç yemedim :)
Evet
Üniversitede ne okumuştun?
Hangi üni yi istiyorsun? ..
İstanbula sık sık giderim.. nerde?Neredesin mesela artık istanbulda yapan 2 yer biliyorum.
Vay marga sağolasın hoş geldinHayirli olsun topigin bilgece:)
İnşallahh :))Valla ben de dediğim gibi görmüştüm ama bilemedim ki..
Ayy inşallah geçmişsinidr canım sen. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Neredesin mesela artık istanbulda yapan 2 yer biliyorum.
Bir dil okudum bölümü söylemeyeyim. Üniversite olarak da İstanbulda güzide ünilerimizden birinde okudum ve orda yapacağım y.l da inşallah
Hmmm du bakıyım 2 dkEn iyisi deneyip görmek olacak o zaman @Bilgece