Bilgece ile Sohbete ;)))

Hu hu hu
kapı.jpeg
bende geldimmmm topik hayırlı olsun cano.

ya kızlar sabah sabah canım sıkıldı bdv konu açasım var

derdim soğan patates...patlıcan oturtması yapıcaktım.mutfaktayken halledeyim dedim

balkondaydı patates sagon doğradım ki donmuş ikisi de yine de yemeği yaptım.bilmem ki bir zararı olurmu olmaz mı?

bırakaıp marketten alsaydın diyeceksiniz buraya en yakın markette arabayla gitmek gerekir.öyle ha deyince gidip alınacak market yok.

of ya olur dimi yemek
hımm belki azıcık tadı kaçabilir dicem ama bilemedim şimdii..yok be bişey olmazz.

Tahin derken, orjinalinde tahin var, içi Tahin dolu değil. Koklatmış gibi. Artık her yer kullanmıyor zaten.
Cidden merak ettim en kısa zamanda yiyecegim size de resmini atar catlaririm :KK53:

Günaydın bayanlar... Hayırlı cumalar

Günaydınlaar, hayırlı cumalar :)

Gunaydin dostlarim size de hayirli cumaalarr..

günaydın herkese

bu arada bilgece topiğin hayırlı olsun bol sohbetler.
Cok teşekkür ederim themis. Seni aramizda gormek cok mutlu etti beni. Sen de hos geldin nasılsın?

ya kızlar sabah sabah canım sıkıldı bdv konu açasım var

derdim soğan patates...patlıcan oturtması yapıcaktım.mutfaktayken halledeyim dedim

balkondaydı patates sagon doğradım ki donmuş ikisi de yine de yemeği yaptım.bilmem ki bir zararı olurmu olmaz mı?

bırakaıp marketten alsaydın diyeceksiniz buraya en yakın markette arabayla gitmek gerekir.öyle ha deyince gidip alınacak market yok.

of ya olur dimi yemek

Yemegi coktan yapmissindir matmazel o yuzden cevap vermiyorum:KK53:

Hu hu hu Eki Görüntüle 1367406 bende geldimmmm topik hayırlı olsun cano.

Hos geldin canimmm . Iyiki geldin. Herkes gelsin. Dostluklar kurulsun :KK19:

beni uyku tutmaz uyuyamam biraz anormalim ama bugün yattım uyudum bir uyandım saat 7.30 ben bile şaşırdım:KK57:

Oha, o saatte belki tuvalete gitmek icin uyanirim. Mumkun degil yani. 4 yil boyunca sabah 5te kalkip yollara düştüğüm icin 2 yildir uykunun acisini cikariyorim ohhh. :KK70:

öyle valla bu havalarda ne yapılır ki insan dışarıya çıksa donar

kk de vakit öldürüyorum bende iyi ki bura varEn Büyük KK

Aynen bende öyle. Burada olmasa evde patlardim..

Hayırlı günler cumalar olsun efendim.. çay varmı çay:KK3:
vay vay hos gelmissin dostum. Hayirli cumalar. Cay var olmaz mi?
Al sana mis gibi çay. .
unnamed.jpg

X