- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Hu hu hu bende geldimmmm topik hayırlı olsun cano.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün akşam @Bilgece avatarını değiştir dedi ben de bunu koydum sağol canım
allah razı olsun canımmaşallah canım ya ben kucağındaki öperim ama allahım sağlık güzel ömürler versin
teşekkürler canımiyi olmuş canım anne kız arasındaki uyum müthiş
valla ben çalışıyorum ühü ühü 6.30 da ayaktayımmm..sabahlara karşı uyursunuz sonra kalkmak bilmezsiniz uyanın kendinize gelin dışarı ögle oldu
hımm belki azıcık tadı kaçabilir dicem ama bilemedim şimdii..yok be bişey olmazz.ya kızlar sabah sabah canım sıkıldı bdv konu açasım var
derdim soğan patates...patlıcan oturtması yapıcaktım.mutfaktayken halledeyim dedim
balkondaydı patates sagon doğradım ki donmuş ikisi de yine de yemeği yaptım.bilmem ki bir zararı olurmu olmaz mı?
bırakaıp marketten alsaydın diyeceksiniz buraya en yakın markette arabayla gitmek gerekir.öyle ha deyince gidip alınacak market yok.
of ya olur dimi yemek
valla ben çalışıyorum ühü ühü 6.30 da ayaktayımmm..
hımm belki azıcık tadı kaçabilir dicem ama bilemedim şimdii..yok be bişey olmazz.
beni uyku tutmaz uyuyamam biraz anormalim ama bugün yattım uyudum bir uyandım saat 7.30 ben bile şaşırdım[/QUOT
ah ah uyku uzak bana hafta sonlarımız var ama oğluşum zınk ayakta sabahın 7 sinde yetmiyor sende kalk anne sende.
bazen öylesine yaptığın bir yemek öyle lezzetli olurkii. şaşar kalırsınay ne bileyim valla patatesi kızarttım tadına baktım bozuk değildi yine de tereddüt ettim.
Cidden merak ettim en kısa zamanda yiyecegim size de resmini atar catlaririmTahin derken, orjinalinde tahin var, içi Tahin dolu değil. Koklatmış gibi. Artık her yer kullanmıyor zaten.
Günaydın bayanlar... Hayırlı cumalar
Günaydınlaar, hayırlı cumalar :)
Cok teşekkür ederim themis. Seni aramizda gormek cok mutlu etti beni. Sen de hos geldin nasılsın?günaydın herkese
bu arada bilgece topiğin hayırlı olsun bol sohbetler.
ya kızlar sabah sabah canım sıkıldı bdv konu açasım var
derdim soğan patates...patlıcan oturtması yapıcaktım.mutfaktayken halledeyim dedim
balkondaydı patates sagon doğradım ki donmuş ikisi de yine de yemeği yaptım.bilmem ki bir zararı olurmu olmaz mı?
bırakaıp marketten alsaydın diyeceksiniz buraya en yakın markette arabayla gitmek gerekir.öyle ha deyince gidip alınacak market yok.
of ya olur dimi yemek
Hu hu hu Eki Görüntüle 1367406 bende geldimmmm topik hayırlı olsun cano.
beni uyku tutmaz uyuyamam biraz anormalim ama bugün yattım uyudum bir uyandım saat 7.30 ben bile şaşırdım
Cok şükür bendd iyiyim. Soguk soğuk uzaniyorum valla. Kışın pek bir sey yapılmıyor. .
Hayırlı günler cumalar olsun efendim.. çay varmı çay
öyle valla bu havalarda ne yapılır ki insan dışarıya çıksa donar
kk de vakit öldürüyorum bende iyi ki bura var
vay vay hos gelmissin dostum. Hayirli cumalar. Cay var olmaz mi?Hayırlı günler cumalar olsun efendim.. çay varmı çay
Sevmiyorum ki onudasana da hayırlı cumalar dombik ne çay tutkunusun sen öyle
salep iste salep bu havada iyi gider
Aynen bende öyle. Burada olmasa evde patlardim..
vay vay hos gelmissin dostum. Hayirli cumalar. Cay var olmaz mi?
Al sana mis gibi çay. .
Eki Görüntüle 1367515
Sevmiyorum ki onuda