- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Hosbulduk canim nasilsiniz bakayim :)Vay marga sağolasın hoş geldin)
Tahmin ettim sanki özel değilse hangi üni. olduğunu.
Çok şükür iyiyiz. Sen nasılsın? Tarz yarışması ne oldu??Hosbulduk canim nasilsiniz bakayim :)
İ.Ü canımSen nerde okudun?
Ben bir üni terk bir üniye devamist da bir üni. ama tekrar sınava gireceğim bakalım.
Hayırlısı olsun canım inşallah..
üçleme yapacağım ama gerçekten yordu beni bu iş.
Tahmin ettim İÜ olduğunu en çok yabancı dil bölümü olan üniversite çünkü.
Evet genelde tahmin ediliyor zaten.. Üçleme derken? Neden tert ettin okulu? Bölümünü m beğenmemiştin?
Kapanmadılarsa, Biri Beşiktaş evlendirme dairesine gelmeden sağ tarafta bir küçük pastane. Diğeri istiklalde Saint Antuan Kilisesi'ni geçince 50 mt ilerde sağ taraftaki unlu mamullerde.Aaa nerede?
Beşiktaştakini bilmem ama istiklal dekine bir bakayım yolum düşünce.Kapanmadılarsa, Biri Beşiktaş evlendirme dairesine gelmeden sağ tarafta bir küçük pastane. Diğeri istiklalde Saint Antuan Kilisesi'ni geçince 50 mt ilerde sağ taraftaki unlu mamullerde.
Öğrenciyken oradan alırdım.
Bölümü sevemedim canım.Şu anda da ing olan bir bölümdeyim.Bilmiyorum üçüncü kez şansımı denemek istiyorum o anlamda dedim
İzmire has yahidilerden kalma, bir tür börek.Kızlar o bahsettikleriniz nedir. Bozov mu ne? Nedir o? İlk defa duydum valla..
iyi geceler canım ben de çıkacağım birazdan.Hakkında hayırlısı canım. Ben şimdi çıkıyorum görüşürüz inşallah tekrar. Hayırlı geceleerr
nereye kayboldun kız senAboo 2 dk kayboldum 38 sayfa olmusben daha yetisemem hiziniza