- 21 Ekim 2014
- 1.534
- 1.006
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
İyi gecelerrr :)Benimde uykum geldi biraz biraz.Çay kahve çok içtim bugün.
sobada mı fırında mı
Ne güzel neresi burası?
O ne süper ortalamaymış öyle, ayrıca 2, 80 le çap yapanı gördüm ya, gerçi memleket için şaşırma yetimi kaybetmiş bir bireyim . 50 ile atanan dayılı tanıdıklarım olduktan sonra...
Hayırlısı be arkadaş
[/QUOTE]Kaçmıyom. Eşine afiyet olsun.
32 olucam bu yıl. Allahım yaşlanıyorum. Allahtan bodur tavuğum
Sen kaç yaşındasın,
Anladığım kadarıyla çalışmıyorsun dimi?
Çiğdemden mi anladın?İzmir li misin? Bilgece gelene kadar anlat biraz
Anamm yüksek lisansları görür müyüm kiiiiğ
Aynen canım hayırlısı. Millet 3.90larla basvurmustu ondan beni almadılar..
Çiğdemden mi anladın? Eki Görüntüle 1367205 GGeçen eşim göndermişti. Bak senin gibi hasta izmirli diye
İnşallah abla inşallah..Görürsün tatlım inşallah görürsün. Yeter ki çalış azimli olur..
Birde boyoz mu desek?evet canım çiğdem den anladım.gevrek de olabilirdi tabi
Kimileri pek şanslıGüzeldir
Orası bizim mahallemiz
Boyz candır ama sadece pazar kahvaltılarındaBirde boyoz mu desek?
Boyz candır ama sadece pazar kahvaltılarında
Ama orda yaşayamıyorum malesefKimileri pek şanslı
alıntılarda kalıyo bitek.. benim bu adım3. ahahahŞu nick değişim işine fena halde takığım bir kaç aydır.Bir şey bulup değiştireyim ya.Artık değiştirme hakkı 5 sanırım öyle yazıyor.Bir de bu eski yazdıklarım eski nickle mi kalır acaba değişir mi???
Çıtır işin esprisi :) Ben Temel İslam Bilimleri istiyorum. Doğuluyum böyle işte.. Sen İzmirli misin?Oooo çıtır...
Çalışmıyorum. Bu sene de çalışmayı düşünmüyorum. Gerçi kısmet. Nerelisin?
Hangi bölümden yl istiyorsun.
Hedefin büyük olsun ki başarılı olabilesin. İnsanın istedikten sonra yapamayacağı bir şey yoktur..İnşallah abla inşallah..
Çapta düşünüyorum, yada üniye yerleşince açıktanda başka bölüm okumak falan :)
Bakalım nasip neyeyse..
Eski konularında biri seni alıntılamışsa alıntıda bu nickin görünür ama konuna yeni nickin görünür.Şu nick değişim işine fena halde takığım bir kaç aydır.Bir şey bulup değiştireyim ya.Artık değiştirme hakkı 5 sanırım öyle yazıyor.Bir de bu eski yazdıklarım eski nickle mi kalır acaba değişir mi???
Vayy braindmage hoş gelmişsin sevgili arkadaşım.. bu topik artık bizim... Hepimizin...Vayyyy bilgece, senin de bir geyik topiğin var hee.
Hayırlı olsun ben de bir süre yoktum buralarda artık geldim :)
Selamlar herkese :)