- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.958
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Burası trabzon gece olduğu için sakin sessiz
kocam sen yemekten sonra tekrar mı yiceksin dedi gözlerini kocaman açmış evet nolmuş dedim şimdi de limonlu suları ona hazırlattım
Beklentileri zirve yapmış desene.3.90la alıyormuş hainler,beni ittiler bir kenara... Şu an mesleğimi yapmıyorum. Başvurularımı yaptım bekliyorum. İnşallah yapacağım...
Zamana bıraktım artık 30 a kadar yolu var @Bilgece
3.70 mihey maşallah bu ortalama nasıl yetmedi ya çap yapmaya.
Beklentileri zirve yapmış desene.Onlar kaybetmiş, hıh!
Allah en hayırlısını nasip etsin canımmm.
Hakkında hayırlısı. Valla canım almadılar hainler beni. 3.90la alıyorlarmış. Tüm hevesimi kırmışlardı düşün yan dala bile almadılar bu ortalamayla. Ulan emek vermişim notlarımı yüksek tutmuşum ama almadılar işte.Nasip değilmiş..
Canımmmm, güzel muhabbetin için teşekkür ederim. Ben artık yatağıma doğru yol alayım. :) Görüşmek üzere, hoşçakal.Aminn hepimize inşallah...
bak senin için değiştireyim şimdilik avatarımıUtanma bebişim
valla ya yediğimden ben utandım ama duramadım daBazen benim de gözüm dönüyor sevdiğim şeyler olunca.Kışları bir de iştah açılıyor soğukta.
Ben de çok şaşırmıştım. 3.90lar varken beni almadılar işte. Nasip değilmiş.Yok artık ya valla şaşılası durum ne diyeyim.
Rica ederim. Her zman gelin. Topiğimizi garip bırakmayın sakın. Her zaman konuşalım çok güzel oluyor.. İyi geceleeerrrCanımmmm, güzel muhabbetin için teşekkür ederim. Ben artık yatağıma doğru yol alayım. :) Görüşmek üzere, hoşçakal.
Değiştir bakimmbak senin için değiştireyim şimdilik avatarımı
değiştirdim kiBen de çok şaşırmıştım. 3.90lar varken beni almadılar işte. Nasip değilmiş.
Rica ederim. Her zman gelin. Topiğimizi garip bırakmayın sakın. Her zaman konuşalım çok güzel oluyor.. İyi geceleeerrr
Değiştir bakimm
valla ya yediğimden ben utandım ama duramadım da
maşallah :)))değiştirdim ki
ayy ellerim buz tutmuş resmen yaBazen de kaçıralım biraz bir kere geliyoruz dünyaya
değiştirdim ki
değiştirdim ki
hoşbuldum...Vay hoşgelmişsin arkadaşım. Nickiini hangi kedi yedi söyle de vurak
Nasılsın, kaç yaşındasın ve okuyor musun???
teşekkürlermaşallah :)))