Bilgece ile Sohbete ;)))

Evet arkadaşlar, durdum düşündüm de benim neden bir geyik topiğim yok dedim.... :-):-):-)

Muhabbet, sohbet, dertler, mutluluklar vs.vs....... Aklınıza gelebilecek her türlü şeyi burada konuşabiliriz. :KK70:

Haydi buyrun sohbete... Herkese kapım açık.... :KK33:

:KK36::KK36::KK36:
Ne iyi ettinde açtın, bol bol geyik olsun.
Çiğdemimi çayımı, alıp geliyorum.

Kız burası neresi böyle ıssız???

Olur olur o da olur.. Ben yaklaşık 1.5 yıldır evliyim ve bebişim olmuyor. Çok istiyorum ama nasip bakalım hayırlısı inşallah. Sen de var mı gönül işleri???

İnşallah olur bebeğin sağlıklı sıhhatli.

Ay yok gönül mönül işi kapadım o sayfaları bu aralar.

Nickbırakmamışsınızulankkhatunları yap hahahaah

Çok çekiingen gördüm sizi. Bizimle rahatça konuşabilirsiniz. Arkadaş olabilliriz..

Canım Bir Derdim Var bölümü. Genelde olay olur orda. Hararetli geçer.

Sen daha seksisin tabi bebeğimmm
aksi gibi benzeyen bi geceliğim de var

Bölümümü yazmasam iyi olur çünkü her şeyim açık bari bölümü söylemeyeyim ama dilciyim şimdi de Allah nasip ederse Temel İslam Bilimlerinden yüksek lisans yapacağım.. Mülakatları bekliyorum. Senin neydi ya valla unuttum? Psikoloji miydi?
Şimdiden başarıları diyeyim o zaman canım. :KK9:
Evet, psikoloji okuyorum. :)

İnşallah olur bebeğin sağlıklı sıhhatli.

Ay yok gönül mönül işi kapadım o sayfaları bu aralar.
Allah razı olsun canım.. Hakkında hayırlısı. Allah en hayırlısını versin sana. Eş çok öenmli. Gerçkten çok önemli..

aksi gibi benzeyen bi geceliğim de var
Amann sana daha çok yakışıyordur o

Abla sana en güzel yerde dua edicem inşallah :)
Sağol bitanem. Allah razı olsun. Ben de sana dua edeceğim en güzel yeri hayırlısıyla kazznırsın inşallah..

Şimdiden başarıları diyeyim o zaman canım. :KK9:
Evet, psikoloji okuyorum. :)
Teşekkür ederim, ben de sana başarılar diliyorum. Ben2.sınıfta psikolojiden çap yapacaktım ortalamam 3.70ti. Almadı hainler ben de başka bir bölümden yaptım eheheh

Allah razı olsun canım.. Hakkında hayırlısı. Allah en hayırlısını versin sana. Eş çok öenmli. Gerçkten çok önemli..

Amann sana daha çok yakışıyordur o

Sağol bitanem. Allah razı olsun. Ben de sana dua edeceğim en güzel yeri hayırlısıyla kazznırsın inşallah..

Teşekkür ederim, ben de sana başarılar diliyorum. Ben2.sınıfta psikolojiden çap yapacaktım ortalamam 3.70ti. Almadı hainler ben de başka bir bölümden yaptım eheheh
utandım bak:oops:

3.70 çok yüksek, neden almadılar ki? Kaç olması lazımmış öyle, yuh! :KK4:
İyi yapmışsın ya ne güzel. :) Mesleğini yapıyor musun?

3.70 çok yüksek, neden almadılar ki? Kaç olması lazımmış öyle, yuh! :KK4:
İyi yapmışsın ya ne güzel. :) Mesleğini yapıyor musun?

3.90la alıyormuş hainler,beni ittiler bir kenara... Şu an mesleğimi yapmıyorum. Başvurularımı yaptım bekliyorum. İnşallah yapacağım...

Kızlar iyi geceler diliyorum hepinize :KK68:
İyi geceler canımmm

X