- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Kız burası neresi böyle ıssız???Eki Görüntüle 1367170 Karlı gecem
Olur olur o da olur.. Ben yaklaşık 1.5 yıldır evliyim ve bebişim olmuyor. Çok istiyorum ama nasip bakalım hayırlısı inşallah. Sen de var mı gönül işleri???Ah ulleeen ah yok ki eşimiz soralımFrida ne zamandır evlisin bebek var mı
limonlu su içiyorum vereyim yedek bardağımıEvet canım o.
Ay canım süt çekti fotoyu görünce
Ne iyi ettinde açtın, bol bol geyik olsun.Evet arkadaşlar, durdum düşündüm de benim neden bir geyik topiğim yok dedim....
Muhabbet, sohbet, dertler, mutluluklar vs.vs....... Aklınıza gelebilecek her türlü şeyi burada konuşabiliriz.
Haydi buyrun sohbete... Herkese kapım açık....
Kız burası neresi böyle ıssız???
Olur olur o da olur.. Ben yaklaşık 1.5 yıldır evliyim ve bebişim olmuyor. Çok istiyorum ama nasip bakalım hayırlısı inşallah. Sen de var mı gönül işleri???
aksi gibi benzeyen bi geceliğim de varNickbırakmamışsınızulankkhatunları yap hahahaah
Çok çekiingen gördüm sizi. Bizimle rahatça konuşabilirsiniz. Arkadaş olabilliriz..
Canım Bir Derdim Var bölümü. Genelde olay olur orda. Hararetli geçer.
Sen daha seksisin tabi bebeğimmm
Abla sana en güzel yerde dua edicem inşallah :)Kız burası neresi böyle ıssız???
Olur olur o da olur.. Ben yaklaşık 1.5 yıldır evliyim ve bebişim olmuyor. Çok istiyorum ama nasip bakalım hayırlısı inşallah. Sen de var mı gönül işleri???
Şimdiden başarıları diyeyim o zaman canım.Bölümümü yazmasam iyi olur çünkü her şeyim açık bari bölümü söylemeyeyim ama dilciyim şimdi de Allah nasip ederse Temel İslam Bilimlerinden yüksek lisans yapacağım.. Mülakatları bekliyorum. Senin neydi ya valla unuttum? Psikoloji miydi?
Ne iyi ettinde açtın, bol bol geyik olsun.
Çiğdemimi çayımı, alıp geliyorum.
limonlu su içiyorum vereyim yedek bardağımı
anneme gittim yemekten sonra ama Allah ne verdiyse bi de orda yedim mide fesadı geçirmeyeyim diye içiyorum canımKırmayım seni içeyimNe için içiyorsun ki limonlu suyu?
Allah razı olsun canım.. Hakkında hayırlısı. Allah en hayırlısını versin sana. Eş çok öenmli. Gerçkten çok önemli..İnşallah olur bebeğin sağlıklı sıhhatli.
Ay yok gönül mönül işi kapadım o sayfaları bu aralar.
Amann sana daha çok yakışıyordur oaksi gibi benzeyen bi geceliğim de var
Sağol bitanem. Allah razı olsun. Ben de sana dua edeceğim en güzel yeri hayırlısıyla kazznırsın inşallah..Abla sana en güzel yerde dua edicem inşallah :)
Teşekkür ederim, ben de sana başarılar diliyorum. Ben2.sınıfta psikolojiden çap yapacaktım ortalamam 3.70ti. Almadı hainler ben de başka bir bölümden yaptım ehehehŞimdiden başarıları diyeyim o zaman canım.
Evet, psikoloji okuyorum. :)
anneme gittim yemekten sonra ama Allah ne verdiyse bi de orda yedim mide fesadı geçirmeyeyim diye içiyorum canım
utandım bakAllah razı olsun canım.. Hakkında hayırlısı. Allah en hayırlısını versin sana. Eş çok öenmli. Gerçkten çok önemli..
Amann sana daha çok yakışıyordur o
Sağol bitanem. Allah razı olsun. Ben de sana dua edeceğim en güzel yeri hayırlısıyla kazznırsın inşallah..
Teşekkür ederim, ben de sana başarılar diliyorum. Ben2.sınıfta psikolojiden çap yapacaktım ortalamam 3.70ti. Almadı hainler ben de başka bir bölümden yaptım eheheh
kocam sen yemekten sonra tekrar mı yiceksin dedi gözlerini kocaman açmış evet nolmuş dedim şimdi de limonlu suları ona hazırlattımİç iç afiyet olsun.Bugün biraz ben de fazla kaçırmışım.Tokken yemek yedim çılgınca
3.70 çok yüksek, neden almadılar ki? Kaç olması lazımmış öyle, yuh!Teşekkür ederim, ben de sana başarılar diliyorum. Ben2.sınıfta psikolojiden çap yapacaktım ortalamam 3.70ti. Almadı hainler ben de başka bir bölümden yaptım eheheh
Kız burası neresi böyle ıssız???
3.70 çok yüksek, neden almadılar ki? Kaç olması lazımmış öyle, yuh!
İyi yapmışsın ya ne güzel. :) Mesleğini yapıyor musun?
İyi geceler canımmmKızlar iyi geceler diliyorum hepinize