Bilgece ile Sohbete ;)))

benim ki de uzatır arada kafayı meraklı meraklı hele avatarımı her görüşünde değiştir şunu ya diyor

Ayy evet ya değiştir. Şöyle daha farklı şeyler koy amaaaa
Ayyy ben çok severim salıncağı beni salla .:KK70::KK70:
Ben genelde kafadan sallarım yine de ister misin? :KK70::p
Hadi bakalım inş olur.

Gerçekten hayatı yaşıyor musun? :KK70::KK70::KK70:

@ENHARBİKIZ nereye gitti???

Valla o vize final stresini çok iyi bilirim. Allah zihin açıklığı versin. Aman burda kar var da ne oldu çok soğuk çok. Rabbim dışarda olanlara yardım etsin... Kaçıncı sınıftın sen?
Amin amin...

Hangi bölümden mezunsun canım? Çok stresli değil mi ya ah ah... Son sınıftayım ama, bitirdim sayılır. :) Tabi yüksek lisansı saymazsak. :KK53:

:KK70: yaşayamıyorum şu aralar bacım.Şu nicki değiştireceğim arayış içindeyim:mad: hiç sevmiyorum ya nereden buldum ya yaptım lanet olsun:KK70:

kız seksi hatun seviyorum ben onu baksana gecelikle buzdolabının önünde tıpkı ben azcıkta sarışın ben daha güzel ve seksiyim bence:KK70:

Amin amin...

Hangi bölümden mezunsun canım? Çok stresli değil mi ya ah ah... Son sınıftayım ama, bitirdim sayılır. :) Tabi yüksek lisansı saymazsak. :KK53:

Bölümümü yazmasam iyi olur çünkü her şeyim açık bari bölümü söylemeyeyim ama dilciyim şimdi de Allah nasip ederse Temel İslam Bilimlerinden yüksek lisans yapacağım.. Mülakatları bekliyorum. Senin neydi ya valla unuttum? Psikoloji miydi?

Bil kazan çekilişine katıldınız mı kızlar? Merakla bekliyorum valla.Ürünü merak ettim.

Ben başvurmadım. Eşime dedim yok gerek yok dedi ben de katılmadım valla..

20150109_000539.jpg
Karlı gecem

Bölümümü yazmasam iyi olur çünkü her şeyim açık bari bölümü söylemeyeyim ama dilciyim şimdi de Allah nasip ederse Temel İslam Bilimlerinden yüksek lisans yapacağım.. Mülakatları bekliyorum. Senin neydi ya valla unuttum? Psikoloji miydi?

Ah ulleeen ah yok ki eşimiz soralım:KK70: Frida ne zamandır evlisin bebek var mı:KK16:

:KK70: yaşayamıyorum şu aralar bacım.Şu nicki değiştireceğim arayış içindeyim:mad: hiç sevmiyorum ya nereden buldum ya yaptım lanet olsun:KK70:

Nickbırakmamışsınızulankkhatunları yap hahahaah

Çok çekiingen gördüm sizi. Bizimle rahatça konuşabilirsiniz. Arkadaş olabilliriz..

BDV ne oluyor? Merak ettim de :KK64:
Canım Bir Derdim Var bölümü. Genelde olay olur orda. Hararetli geçer.

kız seksi hatun seviyorum ben onu baksana gecelikle buzdolabının önünde tıpkı ben azcıkta sarışın ben daha güzel ve seksiyim bence:KK70:

Sen daha seksisin tabi bebeğimmm

Nickbırakmamışsınızulankkhatunları yap hahahaah

Çok çekiingen gördüm sizi. Bizimle rahatça konuşabilirsiniz. Arkadaş olabilliriz..

Canım Bir Derdim Var bölümü. Genelde olay olur orda. Hararetli geçer.

Sen daha seksisin tabi bebeğimmm
ona ne şüphe

X