Bilgece ile Sohbete ;)))

inşallah Allah ım inan dualarımdasın

Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz ama bu topikten çıkmak yasak. Sürekli uğranılacak, BU TOPİK HEPİMİZİN
Ee sizi tanıyalım efendim..
Takibe aldım :) İstanbulda yaşıyorum,29 yaşındayım evliyim,ikibuçuk yaşında bir kızım var ve matematik ogretmeniyim :) geçen yıl 30 a yaklaşma sendromuna girdim de bu yıl iyiyim geçti

Takibe aldım :) İstanbulda yaşıyorum,29 yaşındayım evliyim,ikibuçuk yaşında bir kızım var ve matematik ogretmeniyim :) geçen yıl 30 a yaklaşma sendromuna girdim de bu yıl iyiyim geçti

Ayy maşallah ne güzel. Allah evladınızı size bağışlasın sizleri de evladınıza bağışlasın inşallah. Matematik çok güzel bir şey ya ama ben unuttum gitti maalesef.. Yaşınız daha çok genç..

Burda sevgi var saygı var. Biz sevgiyle karşılıyoruz, içten sıcacık... Ben de iyiyim çok şükür. Karlı havada evde oturuyorum işte ne yapayımm
Sevgi, saygı ve samimiyet varsa ben de varım o zamaaaaaan!
Bizim burada kar hiç de öyle fotoğraflanmaya değecek kadar tutmadı yahu, kar manzarasına hasretim ben, üf...
Bir de finallerin stresi olunca insan hiçbir şeyden tam anlamıyla keyif alamıyor tabi o ayrı.

Topiği bırakırsak kalbimiz kurusun başkan
Aferin genç. Böyle sözler kıymetli benim için. Seni sağ kolum yapıyorum. Ben yokken burayı kontrol et. Her gün yoklama al

senin koca gene işte sanırım burayı açtın

Benim kocam işteydi burayı acarken ama yarım saat önce geldi, oyun oynuyor telden ben de bilgisayardan burdayım. Konuşuyoruz yine. Hem sizinle hem de onunla vakit geçiriyorum. Arada o da bakıyor ne yazıyorum diye

benim ki de uzatır arada kafayı meraklı meraklı hele avatarımı her görüşünde değiştir şunu ya diyor

Valla o vize final stresini çok iyi bilirim. Allah zihin açıklığı versin. Aman burda kar var da ne oldu çok soğuk çok. Rabbim dışarda olanlara yardım etsin... Kaçıncı sınıftın sen?

Beni onurlandırdın ablam sağol, varol! Yaşasın tam bağımsız Bilgece topiği:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…