- 25 Şubat 2014
- 1.888
- 543
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
inşallah Allah ım inan dualarımdasınAminnn canım aminnnn bana da bana da versin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar...
Burda sevgi var saygı var. Biz sevgiyle karşılıyoruz, içten sıcacık...Ben de iyiyim çok şükür. Karlı havada evde oturuyorum işte ne yapayımm
Evet, burda olmalısın
Takibe aldım :) İstanbulda yaşıyorum,29 yaşındayım evliyim,ikibuçuk yaşında bir kızım var ve matematik ogretmeniyim :) geçen yıl 30 a yaklaşma sendromuna girdim de bu yıl iyiyim geçtiHoş geldiniz, sefalar getirdiniz ama bu topikten çıkmak yasak. Sürekli uğranılacak, BU TOPİK HEPİMİZİN
Ee sizi tanıyalım efendim..
inşallah Allah ım inan dualarımdasın
Bende 19um..
Bende 2323 benim.senin? ve sizlerin kızlar??
senin koca gene işte sanırım burayı açtınCanım benim çoook sağolll
Takibe aldım :) İstanbulda yaşıyorum,29 yaşındayım evliyim,ikibuçuk yaşında bir kızım var ve matematik ogretmeniyim :) geçen yıl 30 a yaklaşma sendromuna girdim de bu yıl iyiyim geçti
Ahahah..Leocum hangi bölümü istiyorsun??
Matmazell görmesin leocum dediğimi
Sevgi, saygı ve samimiyet varsa ben de varım o zamaaaaaan!Burda sevgi var saygı var. Biz sevgiyle karşılıyoruz, içten sıcacık...Ben de iyiyim çok şükür. Karlı havada evde oturuyorum işte ne yapayımm
Ahahah..
sosyoloji istiyorum :)
Aferin genç. Böyle sözler kıymetli benim için. Seni sağ kolum yapıyorum. Ben yokken burayı kontrol et. Her gün yoklama alTopiği bırakırsak kalbimiz kurusun başkan
senin koca gene işte sanırım burayı açtın
Evet sevdiğim için zaten.. iş imkanıda maalesef yok ama sonrasında aile danışmanlığı falan düşünüyorum :)Özel bir merakın mı var? Sosyoloji düşüşte bu aralar ama güzel bir bölüm.
benim ki de uzatır arada kafayı meraklı meraklı hele avatarımı her görüşünde değiştir şunu ya diyorAferin genç. Böyle sözler kıymetli benim için. Seni sağ kolum yapıyorum. Ben yokken burayı kontrol et. Her gün yoklama al
Benim kocam işteydi burayı acarken ama yarım saat önce geldi, oyun oynuyor telden ben de bilgisayardan burdayım. Konuşuyoruz yine. Hem sizinle hem de onunla vakit geçiriyorum. Arada o da bakıyor ne yazıyorum diye
Ayyy ben çok severim salıncağı beni salla .Amin amin.. Eee hadi anlat bizimle eğlen. coş. Bu topiği bırakmak yok yoksa İPinizden bulur sallandırırım
Sevgi, saygı ve samimiyet varsa ben de varım o zamaaaaaan!
Bizim burada kar hiç de öyle fotoğraflanmaya değecek kadar tutmadı yahu, kar manzarasına hasretim ben, üf...
Bir de finallerin stresi olunca insan hiçbir şeyden tam anlamıyla keyif alamıyor tabi o ayrı.
Beni onurlandırdın ablam sağol, varol! Yaşasın tam bağımsız Bilgece topiği:)Aferin genç. Böyle sözler kıymetli benim için. Seni sağ kolum yapıyorum. Ben yokken burayı kontrol et. Her gün yoklama al
Benim kocam işteydi burayı acarken ama yarım saat önce geldi, oyun oynuyor telden ben de bilgisayardan burdayım. Konuşuyoruz yine. Hem sizinle hem de onunla vakit geçiriyorum. Arada o da bakıyor ne yazıyorum diye
Evet sevdiğim için zaten.. iş imkanıda maalesef yok ama sonrasında aile danışmanlığı falan düşünüyorum :)