- 21 Ekim 2014
- 1.534
- 1.006
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Sen söylersinde dinlenmez mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu daha zevkli amakalk iki mekik şinav çek
Ne güzel Allah bozmasınn
doğum gününü kutladık ayın 6 sında bir yaşımız var artık 2014 ocak annelerine resmini koydum(yılın en görgüsüz annesiyim yeminle herkese söyledim) sen nasılsınAferim böyle laf dinle
aaaaaa birkibirki gelmiş. Canım valla ben kiimseye haber vermedim. Herkes kendisi geldi. Sen de hoş geldin sefalarrr getirdinnnnn.... Nasılsııınnnn???? Tatlı kızın nasıl???
Selaaaaaaaaaaaaaaaam
Topiğin hayırlı olsun Bilgeceeee
Bu da var yaaa istemem yan cebime koy kız yillardir bugünü mü bekledinhiç görmem mi
Vuhhuuuuuuuuuhiç görmem mi
lisede 19 mayıs gösterisini onunla yapmıştık ne saçma günlerdi RabbimBu daha zevkli ama
doğum gününü kutladık ayın 6 sında bir yaşımız var artık 2014 ocak annelerine resmini koydum(yılın en görgüsüz annesiyim yeminle herkese söyledim) sen nasılsın
25 im been23 benim.senin? ve sizlerin kızlar??
amin Allah ım isteyen herkese istediği kadar versinAyyy annesi annesi Allah nice yaşlarını kutlamayı nasip etsin inşallah. Ayrıca ne görgüsüzlüğü ya. İnsan evladını göstermek ister...
Hoşbuldum kiiii :) Ne güzel bi karşılama bu böyleeeeAy sevgili Masmavi gelmiş, hoş gelmiş. Sefalar getirmiş. Nasılsın bakalım??
Selam, bende geldim,ilk defa bir geyik sohbetine katılıyorum :)
Fırsat buldukça burdayım ben zatenAmin amin.. Eee hadi anlat bizimle eğlen. coş. Bu topiği bırakmak yok yoksa İPinizden bulur sallandırırım
25 im been
Aminnn canım aminnnn bana da bana da versin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar...amin Allah ım isteyen herkese istediği kadar versin
Hoşbuldum kiiii :) Ne güzel bi karşılama bu böyleeee
İyiyim canımmmm, sen nasılsın?
Fırsat buldukça burdayım ben zaten