Sakın verme giden tekrar gelmiyor kesinlikle!!!!! İlerdeki hayatını ve kendini düşün zaten 3 tane vermişler 2 tanesini Verdin saysınlar. 5 tane olması gerekiyor. Hakkini ara lütfen verme bileziklerini unutsunlar. Giden bir daha gelmiyor çok pişman olursun emin ol.Arkadaşlar size bi konuda danışmak istiyorum eşimin dedesinin devrettiği, teyzesinin oğluyla eşimin ortak bir beyaz eşya dükkanı var. Dedesi bazı sebeplerden dolayı dükkanı bunlara devretmek zorunda kaldı açıkcası. Biz evlenmeden önce yine dükkanda çalışıyorlardı fakat dükkan üzerlerinde değildi dükkan. Şuan çok borçları var teyzesi ve eşi 30 bin para verileceklermiş borç kapansın diye. Bide dün toplanıp konuşmuşlar teyzesinin oğlunun eşi ve benim bileziklerimi alıp borcu yatırıcaklarmış ama onun 5 bileziği var 20 bin ediyor ve o bileziği teyzesinin oğlunun annesiyle babası yaptı ama benim eşimin ailesi bana 3 bilezik yaptı kalanını ailem ve düğünde takılanlarla yaptık birazda borca girdik ben evlendiğimden beri kıyafet alışverişi bile yapmadım çok dikkatli harcıyorum sizce bileziklerimi vermeli miyim ?
Hayır kendileri karar vermişler benim takıldığım nokta şu bana yapmadıkları bilezik kadar istiyorlarSize hic sordular mi bunu karar verirken? Elalem isletemedigi dükkani bir zahmet kapatsin.
Vermediği bileziklere saysınlar. Sana borçlular onlar. Sen neden fazladan veresinki????Hayır kendileri karar vermişler benim takıldığım nokta şu bana yapmadıkları bilezik kadar istiyorlar
Olay bilezikten ziyade dükkanın borcu.Hayır kendileri karar vermişler benim takıldığım nokta şu bana yapmadıkları bilezik kadar istiyorlar
Eşinin tarafından gelen takıda sana verildiyse ver derim yoksa o üç bileziği ver hiçbirine mecbur değilsinde eşinin işi görülsünArkadaşlar size bi konuda danışmak istiyorum eşimin dedesinin devrettiği, teyzesinin oğluyla eşimin ortak bir beyaz eşya dükkanı var. Dedesi bazı sebeplerden dolayı dükkanı bunlara devretmek zorunda kaldı açıkcası. Biz evlenmeden önce yine dükkanda çalışıyorlardı fakat dükkan üzerlerinde değildi dükkan. Şuan çok borçları var teyzesi ve eşi 30 bin para verileceklermiş borç kapansın diye. Bide dün toplanıp konuşmuşlar teyzesinin oğlunun eşi ve benim bileziklerimi alıp borcu yatırıcaklarmış ama onun 5 bileziği var 20 bin ediyor ve o bileziği teyzesinin oğlunun annesiyle babası yaptı ama benim eşimin ailesi bana 3 bilezik yaptı kalanını ailem ve düğünde takılanlarla yaptık birazda borca girdik ben evlendiğimden beri kıyafet alışverişi bile yapmadım çok dikkatli harcıyorum sizce bileziklerimi vermeli miyim ?
Hayır kendileri karar vermişler benim takıldığım nokta şu bana yapmadıkları bilezik kadar istiyorlar
Arkadaşlar size bi konuda danışmak istiyorum eşimin dedesinin devrettiği, teyzesinin oğluyla eşimin ortak bir beyaz eşya dükkanı var. Dedesi bazı sebeplerden dolayı dükkanı bunlara devretmek zorunda kaldı açıkcası. Biz evlenmeden önce yine dükkanda çalışıyorlardı fakat dükkan üzerlerinde değildi dükkan. Şuan çok borçları var teyzesi ve eşi 30 bin para verileceklermiş borç kapansın diye. Bide dün toplanıp konuşmuşlar teyzesinin oğlunun eşi ve benim bileziklerimi alıp borcu yatırıcaklarmış ama onun 5 bileziği var 20 bin ediyor ve o bileziği teyzesinin oğlunun annesiyle babası yaptı ama benim eşimin ailesi bana 3 bilezik yaptı kalanını ailem ve düğünde takılanlarla yaptık birazda borca girdik ben evlendiğimden beri kıyafet alışverişi bile yapmadım çok dikkatli harcıyorum sizce bileziklerimi vermeli miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?