Bilezik, eşten saklama, oyun terapisi...

Köle hayatımı yaşıyorsunuz ?? Kendi emeginizi çocuğunuza harcayacaksiniz babası denen 3 bin TLyi çok gördüğü için
Bence söyleyin çocuğu terapiye götüreceğim bileziği bozdurup diye sonra hakliyken haksız duruma düşmeyin yok benden gizli iş yapti daha neler yapıyor vs neler der neler
Siz böyle pasifseniz cocugunuzun asosyal olması normal yani siz kocaniza konuşmaktan korkuyorsunuz çocukta korkuyor demek ki...

Para için eşten gizli dalavereler düşünmek, vereceği paraya muhtaç olmak, çocuğunuz için yaşadığınız çaresizliğin daha ağır gelmesi lazım oysaki.

korkmuyorum uğraşmak istemiyorum, benim olan hakkında yorum yapıp başımı ağrıtsın istemiyorum sana ne deyip geçsem de 5 ay aynı muhabbet olsun istemiyorum. Çocuk daha çok utanıyor

Para için eşten gizli dalavereler düşünmek, vereceği paraya muhtaç olmak, çocuğunuz için yaşadığınız çaresizliğin daha ağır gelmesi lazım oysaki.
lise mezunuyum kocam bana bakmak zorunda demişim gibi yorumlar yapıyorsunuz, lisans mezunuyum ve atanmak istiyorum halihazırda bir diplomam var ve üstüne düşüyorum. Ders çalışıyorum yüksek puan almak için çabalıyorum evimde oturmak istiyorum demiyorum ki

Kendi paranızı, malınızı eşinizden izin almadan harcayamamak zor gelmiyor ama. Çok ilginç.

O nasıl bir bölüm, mezunları sadece devlette çalışabiliyor? Düşündüm bulamadım.

Çocukta osb varsa bunlar ne işe yarayacak? Öncelikle bir doktorun görüp teşhis koyması gerek.
Bununla ilgili hiç bir belirti yoktu , beş yaşında bir çocuğun 2 yılı evde pandemi de geçti .okul öncesi , ilkokul çağındaki bütün çocukların ortak sorunu suan bu .
sosyallesmeme , oyun kuramama , yalnızlıktan hoşlanma . Bunun en büyük sebebi ekran , pandemi ,

Bakın ben her kadının çalışması gerektiğini ölümüne savunan biri değilim ama sizin çalışmadığınız tek bir gün bile kayıp. Böyle adamlara güvenip ömür çürütmeyin.

Öncelikle eşiniz yanılıyor her çocuk aynı değil. En iyi yatırım çocuğa yapılan yatırımdır. İleride kendisi pişman olur. 3 binin lafını ediyor yüksek bir mebla değil bence. Okul hayatında anne olarak siz zorlanırsınız, kendisinin çok ilgileneceğini sanmıyorum.
Bilezik size aitmiş zaten hesabını eşinize vermeyin. Kendinde hak görüyorsa yazın bozdurup borçları öderiz diye, sizin de söz hakkınız olmalı.
Yerinizde ben olsaydım açık açık söylerdim gizli iş yapmam. Oturur son kez konuşurum. Çocukla ilgilenen, okul zamanı her türlü yükü çekecek olan benim ve çocuğumun gelişimi için seni dahi dinlemem diye resti çekerdim. Ya sen karşıla yada bendeki bileziği bozdurup ödeme yapıcam derdim. Geri adım atmazdım. Zaten seans başı ödeme yapılıyor eşinizi zorlamaz diye düşünüyorum.

Evinizde oturmakta isteyebilirsiniz kendi adima beni hiç ilgilendirmez oturuyor musunuz calisiyor musunuz ama cocugun 3 bin ihtiyaci ciktiginda bile karsilamakta zorlaniyorken, esinize bu miktar cook geliyorken " bu iş benlik değil" diyip oturma rahatligi garip bir duurm kabul edelim.

Bakın ben her kadının çalışması gerektiğini ölümüne savunan biri değilim ama sizin çalışmadığınız tek bir gün bile kayıp. Böyle adamlara güvenip ömür çürütmeyin.
Asla güvenmiyorum, benim çocuğum küçüktü okula devam ederken. Hiç pes etmedim bitirdim formasyonum yoktu formasyon aldım şimdi ise atanabilmek adına ders çalışıyorum umudum var, eğer ki atanamazsam eğer o zaman tabiiki başka yollar düşüneceğim

Ben milyon tane otizmli çocuk gördüğüm halde kesin değildir diyemiyorum. Gözümle gördüğüm bunda otizm yok dediğim çocuğa otizm raporu çıkabiliyor, kesin otizmli dediğime çıkmayabiliyor. Siz görmeden teşhisi koyuyorsunuz maşallah.

O çocuk o terapiye gitmezse onu ve sizi neler beklediğini bilseniz gerekirse adamı boşanmakla tehdit eder sinir krizi geçirir o terapiye götürür hatta kalan parayla da psikiyatriste gösterir iki üç seans da ordan alırdınız. Bol yalnızlık, bol ağlamalı, bol dalga geçmeli, bol zorbalanmali bir hayat bekliyor olacak evladinizi çünkü. Üstelik içlerinde duygusuz değiller sadece nasıl iletişim kuracaklarını bilmiyorlar. Bu eşim kızar mı konusu değil evladım için ne yapabilirim daha başka konusu olmaliydi? Geç olmadan mutlaka başka doktorlara da götürüp destek alın oyun terapisi vs katılın. Bırakın bileziği gerekirse kredi çektirin eşinize. Vermiyorsa ilgilenmiyor ise bosayin adamı ailenizden destek alın. O çocuğu neler bekliyor bilmiyorsunuz. Ne kadar erken olursa o kadar erken müdahale oluyor. Çok çok zor şeyler bekliyor miniği. Cehennem gibi .

evet çünkü ders calışıyorum hem işte hem evde ders çalışmam imkansız çünkü ben yapamam şu an için sadece ders çalışıyorum ileride atanmış olabilmek adına , çocuğum için zaten her şey teşekkür ederim

Şu bir haftalık online eğitimle sertifika alan tipler oluyor ya, bence onlardan biri. Şu eğitimlerle güzel keriz tokatlıyorlar valla. Ben uzman psikoloğa sorduğumda seans ücreti 2000 liraydı.
Ocak ayında çocuk psikiyatristi 3500 TL olmuştu, fiyat geçiş dönemi olduğu için 3000 TL ödedik. Burdaki konularda seans ücretleri yüksek olduğundan terapiye devam edemediklerini yazan bir sürü kişi oluyor. Konu sahibi internette hiç mi araştırma yapmamış, otizm tanısı nasıl konur okumamış hayret ediyorum.

Tek seans da değil, 2 aylik 3000 lira ve babası olmaz mi dedi? Yazık ya vallahi yazık!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…