Kızlar toparlanıcaz sanırım bakalım. Neyi isteyip istemediğimi herşeyi tek tek anlattım. O da anlattı bana nelere kırıldığını.
Gerçek mi değil mi bilmiyorum ama eğer boşansak bebeğimizi senden ayırıcak değilim maddi yönden de mağdur etmem o saatten sonra bende kalmış para umrumda mı falan dedi (artık blöf mü yoksa gerçek mi bilemiyorum inandırıcı geldi ama) ben rahatsız olduğum herşeyi söyledim dikkat edicem bundan sonra dedi. Benimde sürekli surat asmam onu çok kötü etkiliyormuş bağır çağır ama surat asma bana dedi. Birde eğer abine ve babana benle konusmadan boşanmak istediğini söyleseydin şu an bu konuşmayı yapmazdım yarın gider ben açardım davayı dedi. Aileme bakmak zorunda diilsin onların zaten kabul etmeyeceğini biliyorum ama öylesine söyledim onu çocuklar yemeği bizde yerler lafını dedi. Ailemi biliyorum demedi demesinler diye söyleyip geçiyorum işte dedi o kadar ince düşünemiyorum sen sakince söylesen bana o zaman zaten aklım başıma gelirdi. İki gündür gerizekalı gibiyim ne işe ne başka bişeye odaklanamaım dedi.
Ben ömür boyu burda yaşamak istemiyorum dediğimde ise maaşım yeterli osun terfimi alayım tabiki burda yaşamayı bende istemem bebeğimiz için güzel güvenlikli parklı bahçeli bir yere gideriz hepimiz rahat ederiz dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?