bilen varmıııı

fatos_fatos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
22
0
86
42
Ankara
:1no2:arkadaşlar beni uzak bi köye görevlendirmek istiyolar ve hamileyim.yollar çok kötü gitmek istemiyorum şube müdürü rapor hakkı falan dedi ne demek istedi anlamadım ne yapmam gerekiyo hamile olduğuma dair daha rapor almadım acaba öyle bir rapordanmı bahsediyo ne yapmam lazım lütfen yardım

Canım ,Hastalık durumlarında kullandığımız raporlardan bahsetmiştir muhtemelen... Yılda 20 gün 20 gün rapor kullanabiliyoruz ya.. Ayrıca hamilelikle ilgili bir problem var ise heyet raporuda kullanabiliyorsun

arkadasım öncelikle Allah tamamına erdirsin insallah, kaç aylık hamilesin doğum öncesi iznine çok varmı eğer doğumun 2010 a girdikten sonra olacaksa rapor al bence

canım heyet raporu almaya çalışırsan görevlendirildiğin okula gitmezsin büyük ihtimalle.

daha ayrıntılı bilgi verirsen yardımcı olabiliriz.ilk atama mı tayin mi,asil mi sözleşmeli mi,kaç aylık hamilesin vb...

2 aylık hamileyim okulum kapandı benide görevlendirme olarak veriyolar zorla yani.norm fazlasıyım şuan ama köye görevlendiriyolar

eğer öğrencileriniz başka bir okula taşımalı eğitim kapsamında taşındıysa yönetmelik (taşımalı eğitim yönetmeliği) gereği sizinde öğrencilerin gittiği okula gitmeniz gerekir...

evet ama boş yok diyolar ama başka öğretmen görevlendiriyolar yani uğraşacak halim yok o kadar zor bir hamilelik geçiriyorum hakkımı yiyolar ama Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…