• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilen biri fikir versin covid 20 güne tekrar bulasirmi

Kestane Sekeri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2017
2.027
2.077
133
34
Kizlar merhaba covidi kasımın ilk haftası atlattım halada oksuruyorum ikide küçük çocuğum var evin içinde küçük olduklari icin dikkat edemedik ama onlarda bi belirti olmadı testte yapılmadı annem pozitif ve iki saatlik bi mesafede erkek kardeşimle kalıyorlar...Gidip bakiyim hem moral olur hem yardımcı olurum diye düşündüm kendimi ve çocuklarımı tekrar mi riske atmış olurum çok kararsız kaldım bu virüs 20 günde tekrar bulasirmi başına gelen bilen var mı aile hekimimde net bişey söyleyemedi annem 60 yaşında ve kronik hastalığı olunca kafamda onda bilemedim yani bilgisi olanlardan yardım bekliorum

Kendinizi ve ailenizi riske atmayın.Çünkü covid geçirenler bir daha geçirmez demiyorlar.Arkadaşım 3.kez yakalandı.Önleminizi alın.çok geçmiş olsun🌺

Kendinizi ve ailenizi riske atmayın.Çünkü covid geçirenler bir daha geçirmez demiyorlar.Arkadaşım 3.kez yakalandı.Önleminizi alın.çok geçmiş olsun🌺
3.kez mi cidden mi 😔 bende şuan pozitivizm ve hiç bi belirtim yok bugün 7 gun evdeyim bidaha yakalanma riski bile urküyorum

3. Kez ayrı ayrı pozitif mi çıktı 6 ay atlatilmaz tekrar deniliyor ama kimse net bişey konuşamıyor arkadaşınıza çok şaşırdım ya iyi mi durumu

3. Kez ayrı ayrı pozitif mi çıktı 6 ay atlatilmaz tekrar deniliyor ama kimse net bişey konuşamıyor arkadaşınıza çok şaşırdım ya iyi mi durumu
Belli aralıklarla geçirdi kendisi sağlık personeli çok teşekkür ederim🙏🏻

Back