bilemedim....

mehtap1987

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
2
0
1
Ankara
Hanimlar 5 haftalik hamileyim düşük tehliken var dediler evde sadece ihtiyac icin kalktım hep yattim progestan kullandim su an kanamam kesildi rapor almistim fakat suan calisip calismamakta cok kararsiz kaldim çünkü ayni sorunu yasamak istemiyorum is hayatina son mu versem acaba

Doktorun yardimiyla karar versen daha iyi olur bence ama su an hersey yolundaysa ise donebilirsin neden olmasin isin agir degilsetabi. Bi sekreter arkadasim benzer bi durum yasamisti sonrasinda ise dondu ve gecen haftad dogum yapti icini rahat tut sen

canım geçmiş olsun öncelikle.. hayat şartları sonuçta çalışman gereklidir çalışırsın birşey denemez ama eğer çalışmama şansın varsa bence kullan.. allah korusun bişey olsa sonra suçluluk duyarsın keşke evde dinlenseydim gibi.. annem ablamı düşürmemek için 3.ayından itibaren hastanede yatmış.. 6 ay sırt üstü! tabi senin durumun nedir doktorun daha net yorumlar ama çok gerekli değilse yorma kendini derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…