- 20 Nisan 2014
- 723
- 268
-
- Konu Sahibi Gizlimelekank
canım bende ankarada oturuyrm. bu yaz bozüyüğe gelin gideceğiim malesef :/ bende kmseyi tanımıyorum.Yeniyim ve hiç arkadaşım yok bana yardım edin lütfen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde yok şuan ankaradayım birkaç güne gelecem tanışalımmıbende bozüyükte oturuyorum taşınalı 3 yıla girecek hiç tanıdıgım yok...
Allah yardımcın olsun çok zor biryer Ankara'nın neresi çalışıyormusun ben yardım ederim sana gelde bende yalnız olmayın çok sıkıldım ordan üç aydır ankaradayım alışamadım inşallah sen alışırsın ordan biriylemi evleniyorsuncanım bende ankarada oturuyrm. bu yaz bozüyüğe gelin gideceğiim malesef :/ bende kmseyi tanımıyorum.
Canım naptın durumun nasılannem ondan 3000 tl süt parası istedi o da vermedi..bende düğün takımızdan bir bileziği anneme verdim ve o günden sonra hergün tartışlma kavga anneme hakaret ediyor...beni istemediğini söylüyordu bende babamın evine gideceğimi söyledim ve onun kredi kartından 1300 liraya cep telefonu aldım o da öğrenince bana bağırdı çaığıkrdı bende karakola şikayet ettim ve eşyalarımı alıp babaım evine gittim...olayları annemlere anlattım ve ailem kesinlikle istemiyor..defalarca iletişime geçti evlilikte olur böyle şeyler diye birbirimize destek olalım diye ama benim ailem istemiyor...bana evine dön dedi ben dönemeyeceğimi beni sviyorsan git dava aç dedim o da gider açarım dedi ve davayı açtı...... şimdi ne olacak bilmiyorum konuşuyoruz ama sonumuzu bilmiyoruz....çok üzgünüm...
amiin canım inşallah alışırım. ben bozüyükte üni okudum hiç alışamadım. biraz büyük konuştum galiba kurtuldum diye ama oraya gelin gidiyorumAllah yardımcın olsun çok zor biryer Ankara'nın neresi çalışıyormusun ben yardım ederim sana gelde bende yalnız olmayın çok sıkıldım ordan üç aydır ankaradayım alışamadım inşallah sen alışırsın ordan biriylemi evleniyorsun
ayyy süper oluuurr arkadaşa ihtiyacm olacak orda yoksa kendmi çok yalnız hissedermSanki üç kişi olduk gibi anlaşırsak deryaka byzky ve ben ne güzel olur valla fazlasına gerek yok birlikte kahvaltı yaparız
Maalesef bende gelin geldim belki seninki farklı olur ama ankara çok çok farklı burdan özelden No yazarsan araşırızayyy süper oluuurr arkadaşa ihtiyacm olacak orda yoksa kendmi çok yalnız hissedermsizdemi gelin gideceksiniz oraya kızlar
Selam artık girmiyorsun Kk ya tanışalımmıbende bozüyükte oturuyorum taşınalı 3 yıla girecek hiç tanıdıgım yok...
Mesajınızı yeni gördüm çocuk oldu falan derken hiç girmedim internette umarım iyisinizdir ben çok zorluk çektimbende bozüyükte oturuyorum taşınalı 3 yıla girecek hiç tanıdıgım yok...