Bilecik///11

• Konu Sahibi kırmızı&siyah
!5 gün meyil iznim var, 2 gün de yol 17 gün izinliyim. 3 mayısda işbaşı yapacağım. Bu arada rahat rahat evimi yerleştirir ve çevreyi gezerim diye düşünüyorum. Pazartesi de pazara gidersem, mutfak alışverişimi yaparım. Evde yemek pişince ev sanki ev havasında oluyor gibi geliyor bana.

sevindim canım o zaman belirli bir saatte buluşalım

Tamam pazartesi sabahdan haberleşiriz, buluşuruz.

tamam canım görüşürüzopuyorumnanaktan

egem ablaamm cookk tatlıdırrrr... Bana da tanısmak nasıp olduuuu... edanaz tekrardan gozunaydın

egem ablaamm cookk tatlıdırrrr... Bana da tanısmak nasıp olduuuu... edanaz tekrardan gozunaydın

Daha şimdiden beni yalnız bırakmıyorlar. Aken11 de çok tatlı. Eminim çok güzel arkadaşlıklarımız olacak. Fırsatın olursa seni de bekliyoruz her zaman.

hazıranda kısmetse gelecegım bılecık'e ben... bılecık'ı unutmam mumnkun deıl ıns kısmet olurda gorusebılırz tabı...

özebuş gerçekten geliyormusun canım,çok sevindim.o zamana kadar bebişin cinsiyetide belli olur hediye yaparım sanaopuyorumnanaktan

ay ınsallah cnm ızınımız var,bende okuldan erken ayrılacagım sınavları bıtmıs oluyo cocukların mayısta zaten... ıns ogrenırde gelırım cnm yoksa ızınde catlarım benn :))

hazıranda kısmetse gelecegım bılecık'e ben... bılecık'ı unutmam mumnkun deıl ıns kısmet olurda gorusebılırz tabı...

Demek iki geliyorsun... Ne güzel. Arkadaşım sen gelmeden canın ne istiyorsa haber biz hazırlayalım. Ama gelince askeri gazinoda kalmak yok tamam mı? Sn bana çok yadımcı oldun, fikir verdin, moral verdin, ben de seni hiçbir yere bırakmam, ben de kalacaksın.

edanaz cok tesekkur ederım cnm düşündüğün ıcın... esım belkı arkadaslarına ugrar bende sızle gorusurum o esnada... Alah kısmet ederse ınsallah...

inşallah özebuşum,bu dea evimde ağırlamak isterimboshayallersmile

ınsallah canım cok ıstıyorum sana da gelmeyı sızlerı gormeyı...

edanaz gelismelere cok sevindim..yeni yasaminda mutluluklar dilerim..opuyorumnanaktan

kızlar bozüyüklü olan var mı aranızda? orada gelin alıcısı diye bir adet var ben oralı değiliim nişanlım bozüyüklü 15 temmuzda düğünümüz var şimdi ben merak ediyorum benim gelin alıcım bozüyükte nasıl olacak aranızda var mı kendisi başka ilden oluptan nişanlısı bozüyüklü olan sizler nasıl yaptınız?

esselam canlar
bu topiği neden görmemişim ben yahuu akannehir
bende bozüyüklüyüm :lepi:
artık uğrarım buraya

selamlar
kimsecikler yok yine şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…