Hatim dua'sı yapacağım ♥️

Yaa ne güzel bir hayırdır bu böyle rabbim bu güzel düşüncenin mukafatini fazlasıyla versin sana duaların kabul olsun, Şule Erözkan dusuklerden sonra hamileyim sağlıcakla doğup hayırla büyümesinden başka duam yok, duanda yer verirsen çok mutlu olurum inşallah bende sana dua edeceğim, bu güzel düşüncen için Allah senden razı olsun ❣️
Aminn inşallah, Rabbim hepimizden razı olsun inşallah canım🥰 not alıyorum inşallah sağlıkla kucağına alırsın huzurla imanla hayırlı ömür nasip etsin Rabbim inşallah ailenize 🩷 çok sağ olun Allah razı olsun Rabbim sizlerinde duasını kabul etsin inşallah 🤲🏼🤍

Arkadaşlar 🥰
Kuran hatmimin bitmesine 11 sayfa kaldı, eğer dua isteyen varsa isim olarak dua etmek istiyorum eğer buradan yazamazsanız özelden mesaj atabilirsiniz Allah'ın izniyle bir iki güne bitmiş olacak duasını yapacağım ♥️
ismim Duygu hamile kalabilmek ve saglıklı hayırlı bebeğimin olması için dua edermisiniz Allah kabul etsin...

Arkadaşlar 🥰
Kuran hatmimin bitmesine 11 sayfa kaldı, eğer dua isteyen varsa isim olarak dua etmek istiyorum eğer buradan yazamazsanız özelden mesaj atabilirsiniz Allah'ın izniyle bir iki güne bitmiş olacak duasını yapacağım ♥️
Ne kadar güzel düşünmüşsünüz Allah kabul etsin inşallah🌸 gönlünüzün muradını versin banada sağlıklı bir bebeğim olması için dua ederseniz çok mutlu olurum ismim ferdane

Allahın izniyle ederim tabi not alıyorum da eğer isterseniz ne için dua istediğinizi yazabilirmisiniz özelden de yazabilirsiniz isterseniz detaylı dua etmek daha iyi hissetiriyor 🤲🏼🩷
Hayatımın kolaylaşması kötü insanlara maruz kalmamak huzurlu bir hayatım olsun bide hayırlı bir evlat 🤲🏻 Allah hatmini dualarını kabul etsin razı olsun gerçekten çok sağol

Arkadaşlar 🥰
Canım Allah kabul etsin öncelikle. Bana da tez vakitte evlat sahibi olabilmem için dua eder misin? Allah razı olsun biraz duygulandım bu davranısın karsısında💐

Arkadaşlar 🥰
İsmim Nisanur hamilelik şüphem var biliyorsun zaten canim,hatminde bende çok yer almak istiyorum,rabbim kabul eder inşallah güzel haberler alırız hepimiz 🥹

Arkadaşlar 🥰
Allah kabul etsin hatmini canım İnşallah bu güzel düşüncenin mükafatını kat kat versin. Bayramgül adım bana da dua eder misin sağlıklı hayırlı bir evladım olsun 5 senedir bekliyorum 🙏

Arkadaşlar 🥰
Merhaba Allah razı olsun banada dua edermisiniz adım gülsen inşallah bebeğim olur

X