Bilecik///11

• Konu Sahibi kırmızı&siyah
bu arada canım,yer bulamazsan bıle mısafırhanesınde tugayın kalabılıyorsun cnm senın ıcın cok cok daha rahat olur...Ben ogrencıyken kaldım bayan bekar memurlarla mısafırhanede....

bu arada canım,yer bulamazsan bıle mısafırhanesınde tugayın kalabılıyorsun cnm senın ıcın cok cok daha rahat olur...Ben ogrencıyken kaldım bayan bekar memurlarla mısafırhanede....

Gerek kalmayacak 9 nisanda işden izin alıp ev tutmaya gideceğim. Daha önce beraber çlaıştığımız Astsb. arkadaşlar bir kaç tane ev buldu. Gidip bakıp tutacağım. Perşem 15 nisanda da yeni evime taşınacağım, şükürler olsun..

Ben birebir yasadıgım ıcın rahatlıgını cok ıyı gordugum ıcın alternatıf sunmustum bekar bır bayana :) Hayırlısı olsun cnm

Ben birebir yasadıgım ıcın rahatlıgını cok ıyı gordugum ıcın alternatıf sunmustum bekar bır bayana :) Hayırlısı olsun cnm

Eşyalarım var ve bırakabileceğim yer yok, şu anda lojmandayım, ilişik kesince lojmanı da boşaltmam gerekiyor. Bir an önce ev bulayım ki, yerleşeyim ve dinleneyim, 15 gün meyil iznim var. Git gel yapmak istemiyorum, ilişik kestim mi eşyalarımla ayrılmak istiyorum buradan. Çok yorgunum, bir an önce düzenimi kurup dinlenmek, uyumak istiyorum... Bilecik'de rahat edeceğime eminim de tek derdim hayatımda ilk defa deniz olmayan bir yerde yaşayacağım, tek korkum bu.

Bilecik'liler nerdesiniz. 9 gün sonra oradayım, yoksa bana hazırlık mı yapıyorsunuz? Sadece tetlı diliniz t-yeter...

Kızlar neredesiniz.... 8 gün kaldı.. Gerçi haftasonu Bilecik'deyim ama sadece ev tutmak için. Esas yerleşmeme 8 gün var.

Kızlar yarın akşam Biecik'deyim. Hadi bana dua edin de hem istediğim gibi hem de keseme uygun bir ev bulayım.

Günaydın kızlar, Çayları koyun, beş çayına sizdeyim....

Kızlar geldimmmm, şimdi sırada ev kiralamak var...

edanaz evini nereden tuttun

edanaz evini nereden tuttun

Bahçelievler mahallesi, öğretmenevinin sokağı. Çok güzel ama çok beğendim. Evsahibimde üst katta, daha rahat hissettim kendimi. Evsahibim fazla eşyan olursa aşağıda depo var oraya yerleştiririz dedi, ben de abi benim eşyam evi doldurmaz ne fazlası dedim. Bilecik'i çok beğendim. Umarım iş ortamı da iyidir. Glediğimden beri sürekli gülümseyerek geziyorum, insanlar deli filan sanmışlardı beni.

hoş geldin canım,şu anda bileciktemisin

hoş geldin canım,şu anda bileciktemisin

Askeri gazinodayım. Bugün Aken11 ile buluştuk, çok tatlı bir oğlu var, hastanenin oradaki büyük parka gittik. Çok güzeldi. 15 nisanda tam olarak taşınacağım. Bir kaç gün içindede yerleşirim, beklerim, her zaman.

sevindim canım,sana kolay gelsin,daha sonra görüşelim

Komşular, şu an ızmir'deyim, insan oğlu kuş misali..... Ama cuma ben ve eşyalarım yeni evimizdeyiz...

Kızlar, pazartesi beş çayında neredeyiz?

pazartesi pazar var canım oaraya gelopuyorumnanaktan

aaaa doğru hemde benim evin orada değil mi? Öğretmen evinin karşısında pazar galiba. Oradan yorgunluk kahvesine bana gidelim mi? Kabul edersen Aken11 e de haber verelim, yakışıklı oğlunu alıp gelsin o da.

pazartesi iş yokmu canım çalışmıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…