- 11 Mayıs 2007
- 7.617
- 225
- Konu Sahibi kırmızı&siyah
bu arada canım,yer bulamazsan bıle mısafırhanesınde tugayın kalabılıyorsun cnm senın ıcın cok cok daha rahat olur...Ben ogrencıyken kaldım bayan bekar memurlarla mısafırhanede....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada canım,yer bulamazsan bıle mısafırhanesınde tugayın kalabılıyorsun cnm senın ıcın cok cok daha rahat olur...Ben ogrencıyken kaldım bayan bekar memurlarla mısafırhanede....
Gerek kalmayacak 9 nisanda işden izin alıp ev tutmaya gideceğim. Daha önce beraber çlaıştığımız Astsb. arkadaşlar bir kaç tane ev buldu. Gidip bakıp tutacağım. Perşem 15 nisanda da yeni evime taşınacağım, şükürler olsun..
Ben birebir yasadıgım ıcın rahatlıgını cok ıyı gordugum ıcın alternatıf sunmustum bekar bır bayana :) Hayırlısı olsun cnm
edanaz evini nereden tuttun
Bahçelievler mahallesi, öğretmenevinin sokağı. Çok güzel ama çok beğendim. Evsahibimde üst katta, daha rahat hissettim kendimi. Evsahibim fazla eşyan olursa aşağıda depo var oraya yerleştiririz dedi, ben de abi benim eşyam evi doldurmaz ne fazlası dedim. Bilecik'i çok beğendim. Umarım iş ortamı da iyidir. Glediğimden beri sürekli gülümseyerek geziyorum, insanlar deli filan sanmışlardı beni.
hoş geldin canım,şu anda bileciktemisin
sevindim canım,sana kolay gelsin,daha sonra görüşelim