Bilecik///11

• Konu Sahibi kırmızı&siyah
Canım Bilecık cok buyuk bır il degıl... Ben Bılecıkten yenı ayrıldım ama merkezi yerlerde kıralar daha fazla oluyor.. Toki var ben orada oturmustum en uygun kıralar orda 220-250 den baslıyor kıralar ve kımısı dogal gazlı kımısı merkezi sistem... Toki merkezde deıl mınıbusle ulasım oluyor ama 5 dk suruyor sadece...Pazar oldugu zaman evın önunden mınıbus pazarın önune kadar goturuyor,onun dısında carsıyada 15 dk bır hep araba gecıyor...

Merkezde de semt adı veremem cunku bılecıkte semt yok mahalle ısımlerı var :) Evlerın cogunluk oldugu yerler devlet hastanesının ustunde memurlar sıtesı var oraya bakabılırsınız,acayıp iyi ısınıyor kışın garantı verebılırım :) ve yıne aynı cıvarda bır cok apt bına var,luks daıreler bıle var... Bak buralara bakabılırsınız...Yuruyerek carsıya ınebılırsınız oradan ya da mınıbuste var onunlada ınebılırsınız...Pazarada göturuyor ayrıca... Bırde Askerıyenın oralarda uçar sıtesı,bahar sitesi,birel sitesi..vs var oradan bulabılırsınız... Bırde ıktısadı ıdarı bılımler fakultesı var,onun yanında mavi pembe bloklar var orada da bırcok aptlar var hatta pazar oraya kuruluyor,kapalı pazar hemde... orada cogunluk ögrencı oturur ama aılelerde var tabı,koca sıte var... Insallah yrd olabılmısımdır cnm.... Gözumde canlandıda özledım gercekten Bıilecik'i...

Canım Bilecık cok buyuk bır il degıl... Ben Bılecıkten yenı ayrıldım ama merkezi yerlerde kıralar daha fazla oluyor.. Toki var ben orada oturmustum en uygun kıralar orda 220-250 den baslıyor kıralar ve kımısı dogal gazlı kımısı merkezi sistem... Toki merkezde deıl mınıbusle ulasım oluyor ama 5 dk suruyor sadece...Pazar oldugu zaman evın önunden mınıbus pazarın önune kadar goturuyor,onun dısında carsıyada 15 dk bır hep araba gecıyor...

Merkezde de semt adı veremem cunku bılecıkte semt yok mahalle ısımlerı var :) Evlerın cogunluk oldugu yerler devlet hastanesının ustunde memurlar sıtesı var oraya bakabılırsınız,acayıp iyi ısınıyor kışın garantı verebılırım :) ve yıne aynı cıvarda bır cok apt bına var,luks daıreler bıle var... Bak buralara bakabılırsınız...Yuruyerek carsıya ınebılırsınız oradan ya da mınıbuste var onunlada ınebılırsınız...Pazarada göturuyor ayrıca... Bırde Askerıyenın oralarda uçar sıtesı,bahar sitesi,birel sitesi..vs var oradan bulabılırsınız... Bırde ıktısadı ıdarı bılımler fakultesı var,onun yanında mavi pembe bloklar var orada da bırcok aptlar var hatta pazar oraya kuruluyor,kapalı pazar hemde... orada cogunluk ögrencı oturur ama aılelerde var tabı,koca sıte var... Insallah yrd olabılmısımdır cnm.... Gözumde canlandıda özledım gercekten Bİilecik'i...

çok sağol hemde nasıl yardımcı oldun bilemessin tokiyi biliyorum edirneye gelip geçerken görmüştüm merkeze çok uzak geldi bana benim şu an bulunduğum yerdede merkeze uzağım o yüzdem merkezde olsun istedim çok sağol bu hafta sonu eşim gelicek buraların isimlerini ona verip oralardan baktırıcam teşekkürler

merhaba bilecik hanımlar daha önce yardım istedim ama sanırım kimse görmedi benim bi sorunum var eşim şu anda bilecikte çalışıyor ve ev tutucak ben merkezi bir yerden olsun istiyorum çarşı içi falan yani bildiğiniz yerler varsa bana burdan yazarmısınız yada ne bileyim semt adı da olabilir yani hangi semt iyidir ona göre arasın bende seneye bileciğe gelcem kısmetse gerçi evi tutarsa arada gelir giderimde belki bu arada tanışır komşu falan oluruz neden olmasın..

selam arkadaşım bende bilecikte evliyim bu aralar eşin ev buldumu bilmiyorum ama ev fiyatları 300 350 civarında ben stadyum civarında oturuyorum hastaneye yakın okullara yakın oturduğum yer iyi birde butarafa baksın

Evet canım stadyumun orada zaten doktorlar sıtesı memurlar sıtesı...vs arkadas bakıcakmıs...

iyi geceler canım

anne tarafım bilecikli benim :)okadar çok seviyorumki bileciği yeri her zaman ayrı oranın bende!!çokda özlüyorum..fırsatını bulur bulmaz gidicem :1hug:

gunaydin.jpg

yeni-yil-resimleri-kartlari.jpg

Bilecik'li bayanlar, acil kiralık eve ihtiyacım var. Bana yardımcı olur musunuz? Yalnız yaşayacak devlt memuruyum. Hadi bir yardım edin. Çok fazla vaktim yok ve Bilecik'i hiç bilmiyorum.

Bilecik'de ikamet eden bayanlar, sesimi duyan var mı? çok acil kiralık eve ihtiyacım var.Lütfen yardım edin.

Bilecikliler hadi yardım edin

Bilecik'li bayanlar, acil kiralık eve ihtiyacım var. Bana yardımcı olur musunuz? Yalnız yaşayacak devlt memuruyum. Hadi bir yardım edin. Çok fazla vaktim yok ve Bilecik'i hiç bilmiyorum.

Bilecik küçük bi yer canım ev bulma konusunda hiç zorlanmazsın yerimseniben

Bilecik arkadasında dediği gibi fazla buyuk bır sehır deil...Tokilerde bulabılırsın en uygun kıraya ama carsı merkeze mınıbus var 5dk suruyor.Memur konutları dersen sana gösterırler oralarda bulabılırsın,fakulte yanında mavi pembe bloklar var oralarda da cok daıreler var cnm...Gercekten zorlanmazsın...

Bilecik arkadasında dediği gibi fazla buyuk bır sehır deil...Tokilerde bulabılırsın en uygun kıraya ama carsı merkeze mınıbus var 5dk suruyor.Memur konutları dersen sana gösterırler oralarda bulabılırsın,fakulte yanında mavi pembe bloklar var oralarda da cok daıreler var cnm...Gercekten zorlanmazsın...
Küçük bir ye olduğunu biliyorum da başka hiçbişry bilmiyorum. İşe yakın olmasını tercih ediyorum, Jandarma komando tugayında çalışacağım, yalnız yaşayacağım için güvenlik de önemli benim için. Hayat standartları nasıl? Pahallı mı Ucuz mu merak ediyorum? 15 nisan da İzmir'den ayrılacağım, daha önce bir hafta sonu gidip ev tutmam lazım ki 15 nisan da eşyalarımla ortada kalmayayım. Yeni bir hayat kurma heyecanı sardı, belki çok abartıyorum gibi gelecek size, halledebilirim herşeyi ama hiç bilmediğim bir yer olduğu için galiba biraz panik yapıyorum. Gözünüze ilişen kiralık ev olursa tlf nu bana iletir misiniz?

Küçük bir ye olduğunu biliyorum da başka hiçbişry bilmiyorum. İşe yakın olmasını tercih ediyorum, Jandarma komando tugayında çalışacağım, yalnız yaşayacağım için güvenlik de önemli benim için. Hayat standartları nasıl? Pahallı mı Ucuz mu merak ediyorum? 15 nisan da İzmir'den ayrılacağım, daha önce bir hafta sonu gidip ev tutmam lazım ki 15 nisan da eşyalarımla ortada kalmayayım. Yeni bir hayat kurma heyecanı sardı, belki çok abartıyorum gibi gelecek size, halledebilirim herşeyi ama hiç bilmediğim bir yer olduğu için galiba biraz panik yapıyorum. Gözünüze ilişen kiralık ev olursa tlf nu bana iletir misiniz?

ah cnm benım esımde tugaydaydı sımdı dogudayız... :KK70:DD
Jandarmaya yakın olsun dıyorsan jandarmanın karsısında hemen fakülte var ben de oradan mezunum :)) ve yanında gıttgınde de göreceksın pembe mavi bloklar var,oralar gayet uygun ve ıster sobalı ıster kalorıferlı bulman mümkün cnm...Bırde ana nızamıye deılde ıkıncı bır nızamıye var 32 evler dersen sana herkes gosterır cogu askerıyede calısanlar orada oturuyorlar cnm...Hayat standartları normal cnm normalın altında ya da ustunde bırseyle karsılasmayacagından emınım cnm...Abartmak olur mu ılk unıversıteyı kazandıgımda bende senın gıbıydımde jandarmanın mısafırhanesınde gecırdım 2 yılımı :)
Çok sanslısın trafık derdı yok,ayrıca pazarıda pazartesı gunlerı jandarmanın karsısında kapalı pazar var oraya kuruluyoır ve askerıyeden servıste var :KK70:D İş yerıne yakın olsun dıyorsan senın ıcın en uygun yerler dedıgım yerler cnm ama 32 evler dedıgım yerde yanı 2.nızamıyenın orada bulunan sıtelerden bakarsan senın ıcın hem guvenlı hemde cok yakın olur cnm...

ah cnm benım esımde tugaydaydı sımdı dogudayız... :KK70:DD
Jandarmaya yakın olsun dıyorsan jandarmanın karsısında hemen fakülte var ben de oradan mezunum :)) ve yanında gıttgınde de göreceksın pembe mavi bloklar var,oralar gayet uygun ve ıster sobalı ıster kalorıferlı bulman mümkün cnm...Bırde ana nızamıye deılde ıkıncı bır nızamıye var 32 evler dersen sana herkes gosterır cogu askerıyede calısanlar orada oturuyorlar cnm...Hayat standartları normal cnm normalın altında ya da ustunde bırseyle karsılasmayacagından emınım cnm...Abartmak olur mu ılk unıversıteyı kazandıgımda bende senın gıbıydımde jandarmanın mısafırhanesınde gecırdım 2 yılımı :)
Çok sanslısın trafık derdı yok,ayrıca pazarıda pazartesı gunlerı jandarmanın karsısında kapalı pazar var oraya kuruluyoır ve askerıyeden servıste var :KK70:D İş yerıne yakın olsun dıyorsan senın ıcın en uygun yerler dedıgım yerler cnm ama 32 evler dedıgım yerde yanı 2.nızamıyenın orada bulunan sıtelerden bakarsan senın ıcın hem guvenlı hemde cok yakın olur cnm...
Bende izmirin küçük bir ilçesinde yaşıyorum 9 yıldır zaten. Küçük yerde zorluk çekmem, hem de burası çok pahallı, önemli olan maaşımla geçinebilmem kimseye muhtaç olmamam.

Bilecik'liler... Az kaldı bekleyin .... 15 nisanda oradayım, artık ben de sizden olacağımm

X