Bilecik///11

• Konu Sahibi kırmızı&siyah

canım benim valla ben seni kasdetmedimki yanlış anlamışsın topiğe giripte bidaha ugramayanları kasdettim sen yanlız bırakmıyosunki topiğimizi canım yaaa..Şeniz

olayı anladım şimdi canım benim koskoca söğüt şenliler felan yapılıyo oteli misafirhanesi mutlaka vardır olmaz olurmu??hem küçük bi yer hemen bulursun..

önceki sayfayı pek okuyamadım ben söğütlüyüm ama hiç kalmadım söğütte..hoşgeldin simsekcim aramıza.

Teşekkür ederim canım.... ben söğütlü değilim ama eşim orada asker....yakında yemin töreni var gidecem ama gitmeden önce yerimi ayarlayayım istiyorum...b yardım eden olsa....

ıyı gÜnler hanımlar

iyi akşamlar
neden bu siteye hiç söğütlüler uğramıyor ki(

herkese merhaba..ben bilecikli değilim ama merkezde oturdum bendee..fakültede okuyordum o yuzden gelmiştim oraya hala aklımda küçük ama sevimli bir yer..izmirden sonra biraz zor olmuştu alışmak ama şimdi de insan özlüyoo

hosgeldın canımm

iyi akşamlar
neden bu siteye hiç söğütlüler uğramıyor ki(

canım ben söğütlüyüm ama orda oturmuyorum
oraya gidince de akrabalarda fln kalıyoruz malum..
sana malesef yardımcı olamıycam ama eminim vardır güvenilir bi otel

topiğin kadrolu güzelleri egem melodi ve diğerleri ve tabiki yeni katılanlar merhaba herkese nasılsınız kızlar öptüm canlarım kaydirigubbakcemile3herkasi çok seviyorum. kendinize iyi bakınsositososito

HAYIRLI AKŞAMLAR CÜMLETEN KIZLAR YA ARANIZDA PAZARYERİ NDEN OLAN YOKMU MERAK EDİYORUM. SÖĞÜT OSMANELİ MERKEZ VS. VAR AMA PAZARYERİ HİÇ GÖRMEDİM:uhm: EEEEEE.BUGÜN NELER YAPTINIZ ÇALIŞANLAR MALUM İŞTE EV HANIMLARI SİZDEN NABERa.s

oohh ev işini anca bıtırdım aksama mısafırım var... Yenı haber ettılerde.. -tatlicadiarzu-Sımdıde kocişimin yemegını hazırlıcammmkafamçokkarıştı

günaydın bilecik

YAĞMURLU BİR İSTANBUL GECESİNDEN HERKESE İYİ AKŞAMLAR DIŞARIDA BAYA YAĞMUR YAĞIYO KIZLAR MEMLEKETTE HAVALAR NASIL

Herkes cekilmiş uyuyorr sanırım.. KK da bir sessizlik var..
Bilecikte hava soguk,hafif esiyor ve arada yagmur atıyorr...
ıyi uykular...

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN RABBİM NİCE CUMALARA ERDİRSİN.GÖNLÜMÜZDEN İMAN DİLİMİZDEN ALLAH EKSİLMESİN İNŞALLAH. a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…